Kimppakämpäksi Lumo-koti

Lumo-kodit sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Yli 40 000 Lumo-kodin joukosta löytyy monen kokoisia ja hintaisia koteja erilaisilla pohjaratkaisuilla. Useat niistä soveltuvat erinomaisesti myös kimppa-asumiseen.

Vuokraa kimppakämppä ystäväsi kanssa ja koe yhteisasumisen parhaat puolet!

Kimppa-asumisella parempaa elämänlaatua

Kimppakämpässä asuminen ei ole tänä päivänä enää tilanne, johon päädytään pakon edestä, vaan se on monelle tietoinen valinta. Usein kimppakämpän vuokraamalla pääsee samalla rahalla asumaan väljempiin tiloihin ja paremmille sijainneille. Oman pienen yksiön sijasta isossa, saunallisessa kolmiossa asuminen kämppäkaverin kanssa voi tarjota elämänlaatuun huomattavia parannuksia.

Lue kimppa-asujien tarina

Kimppa-asumisesta selkeää säästöä

Kimppa-asuminen on lähtökohtaisesti yleensä edullisempaa, kuin yksin asuminen, kun kulut jakautuvat useamman henkilön kesken. Vuokratessasi Lumo-kodin verkkokaupasta voit säästää myös vuokravakuudesta, onhan se pyöreät 0 €! Lisäksi jokaisen Lumo-kodin vuokraan sisältyy vähintään 50 Mbit/s laajakaistayhteys. Myös kaikenkarvaiset lemmikkieläimet ovat tervetulleita Lumo-koteihin.

Lue ohjeet vuokrasopimuksen tekemiseen

Kimppakämpästä oman näköinen

Lumo-asuntojen parhaita puolia on se, että kodin saa laittaa juuri oman näköiseksi. Lumo-kodit tarjoavat asukkaalle sisustusmaalit veloituksetta, jolloin voit itse valita omaan makuusi sopivat sävyt kotisi seiniin Lumo-kotien maalivalikoimasta. Kaikenlaisten taulujen, valokuvien ja koukkujen kiinnitys seiniin on tietenkin myös sallittua, tekeväthän itselle tärkeät esineet aina asunnosta kodin.

Katso vinkit maalaukseen

Kimppakämpiksi sopivia koteja yliopistokaupungeista