Search

Peltolankaari 1 B 41

Peltola, 90230 Oulu

 • 690 €/month
 • Security deposit 0 €
 • 51,5
 • 3. floor (/3)
 • Apartment building, 2H+K+S,view floor plan
 • Water fee 24 €/person/month

The apartment is vacant

The following Lumo benefits are included in your rent

Bathroom, heated storage, smoking forbidden indoors

This apartment has a satisfaction guarantee.

 • When you rent an apartment online, our sales negotiator will contact you and arrange a showing. After that, you can change for another Lumo home free of charge if this apartment does not meet your needs.
 • If we are unable to find a perfect home for you, you can also cancel the tenancy agreement after the showing. In this case we will refund the first month’s rent in next working day.
Read more
 • Luhtilalon ylimmän kerroksen kaksio hyvällä sijainnilla Peltolassa!

   

  Tässä toimivapohjaisessa Lumo-vuokrakodissa ei ole turhia hukkaneliöitä. Eteisestä on kulku kylpyhuoneeseen. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa ja makuhuoneessa on tilaa muullekin kuin sängylle. Olohuoneen puolelta on kulku lasittamattomalle parvekkeelle sekä makuhuoneeseen. Makuhuoneessa on hyvin säilytystilaa. Omassa saunassa on tilaa istuskella ja nauttia löylyistä.

  Lattiamateriaalina on vaaleanharmaan sävyinen vinyylilattia ja seinät ovat maalatut. Kaikki kiintokalusteet ovat valkoiset. Keittiössä on valkoiset kaapit ja työtasot sekä beige välitilan laatta. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja sähköliesi. Astianpesukoneelle löytyy myös paikka ja liitännät. Kylpyhuoneessa on kellertävä muovimatto ja seinät ovat laatoitettu valkoisilla ja vihertävillä laatoilla. Pyykinpesukoneelle on paikka ja liitäntä. 

  Seinissä saattaa esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita Lumo-värikartasta omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

  Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut.

  Suuntaa siis pian osoitteeseen Lumo.fi.

Facilities & Lumo benefits

House information
Peltolankaari 1

Palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä sijaitsevassa Peltolankaari 1:ssä on 42 viihtyisää kaupunkikotia. Pihapiirissä on kaksi hissillistä taloa, joista seitsemän kerroksisessa kerrostalossa on 26 asuntoa ja kolmikerroksisessa luhtitalossa 16 asuntoa. Kätevän kokoisissa asunnoissa on oma sauna ja parveke. Asukkaiden yhteisistä tiloista löytyvät kuivaushuone sekä pyörä- ja lastenvaunuvarastot. Asukkailla on käytössään myös oma irtainvarasto. Autojen pysäköintiin on varattu 38 autopistokepaikkaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut
 • Building type
  Apartment building
 • Completion
  1999
 • Energy rating
  E
 • Antenna system
  Cable TV (DVB-C): DNA
 • Shared facilities of the house
  bicycle storage, drying room, storage cages, air-raid shelter
Hi, Lumo resident!

Exchanging from one Lumo home to another is a great deal

  • Flexible switch between homes
  • No term of notice

Rent without worries, we offer you a satisfaction guarantee!

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online or your needs.

Read more

Fall in love with new Lumo homes!

Check out new fascinating Lumo houses – maybe you find your perfect match here.

Browse new homes

As Lumo resident you are entitled to many valuable benefits

We are a safe and trusted landlord who offers its residents best possible rental housing and services.

We want to provide our residents continuously with new resident benefits that will make living in a Lumo home even more convenient, and develop residents' My Lumo service online.

Explore benefits