Punakiventien Lumo-kodit
Kaupunkitarinoita

Uusia Lumo-koteja vanhaan Vuosaareen

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Uudet Lumo-kodit rauhallisella alueella Helsingin Vuosaaressa ovat valmiita vastaanottamaan uudet asukkaat syksyllä 2018.

Punakiventie 13 ja 15

Kaksi kolmikerroksista uutta Lumo-taloa aaltoilee pian pehmeän kaarevan muotoisina Punakiventie 13:ssa ja 15:ssa. Vierekkäin sijaitsevissa hissillisissä taloissa on yhteensä 57 Lumo-kotia.

Jokaisessa kompaktissa kodissa on oma ranskalainen tai lasitettu parveke. Huoneiden sisustusmateriaaleissa toistuvat vaalea puu ja harmaan sävyt.

Punakiventien Lumo-kodit

Asukkaiden käytössä ovat monipuoliset yhteistilat: talosauna, pesutupa, kuivaushuone, verkkovarastot, kerhotila ja ulkoiluvälinevarasto. Lisäksi taloilla on yhteinen leikki- ja oleskelualue.

Talojen erikoisuuksia ovat katutasolla sijaitsevat autotallipaikat. Parkkipaikkoja on lähellä sijaitsevan naapuritaloyhtiön parkkihallissa.

Lue lisää ja hae uutta kotia: Lumo.fi/verkkokauppa.

Palvelut

Vanhassa Vuosaaressa on erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja urheiluun. Peruspalvelut ovat lähellä, ja Vuosaaren metroasemalle ja kauppakeskus Columbukseen on noin kilometrin matka.

Koska

Asunnot valmistuvat syksyllä 2018.

Kenelle

Rauhallista aluetta arvostaville, tyylitietoisille sinkuille, pariskunnille ja perheille.

Asunnot

Yksiöt 32,5–36,5 m², 30 kpl
Kaksiot 36,5–55 m², 12 kpl
Kolmiot 52,5 m², 3 kpl (Punakiventie 13)
Neliöt 72–76 m², 12 kpl

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.