Lumo-koti Lönnrotinkatu 30
Kaupunkitarinoita

Lumo-koti Helsingin keskustan sykkeestä

Lue koko juttuicon-read-more
Sulje artikkeli

Vanha kivitalo ja Kamppi, kaupunkiasumista parhaimmillaan!

Lönnrotinkatu 30

Kampissa sijaitseva, vuonna 1938 valmistunut entinen toimistorakennus muuntuu asuinrakennukseksi, johon tulee 41 uutta asuntoa ja kaksi pihatasossa sijaitsevaa toimitilaa. Hissillä varustettuun taloon kuljetaan porttikongin kautta.

Persoonallisesti kunnostetuissa asunnoissa on syvät ikkunapenkit. Seinät on maalattu valkoisiksi ja lattioiden materiaalina ovat tammen väriset vinyylilankut. Ensimmäisen, toisen ja kolmannen kerroksen asuntojen katoissa näkyy osittain betoniset kattopalkistot, jotka on maalattu valkoisiksi. Osassa asunnoista on pieni parveke, jossa on pinnakaide.

Keittiön varustuksiin kuuluu astianpesukone, jääkaappi-pakastin, erillisuuni sekä liesitaso.

Kylpyhuoneet ovat laatoitettuja. Lattioiden laatat ovat tumman harmaita. Sama väri toistuu myös seinälaatoissa valkoisen värin tehosteena.

Asukkaiden käytössä on pesula ja saunaosasto, jotka sijaitsevat talon kellarikerroksessa. Sisäpihalla on oleskelualue sekä istutuksia. Talossa on myös yksi parkkipaikka, joka on varattu yhteiskäyttöautoa varten.

Asuntojen markkinointi ja vuokraus alkaa lokakuussa!

Lönnrotinkatu 30 uudet Lumo-kodit

PALVELUT

Lönnrotinkatu sijaitsee Helsingin keskustan eteläpuolella lähellä kaikkea. Ydinkeskusta on lyhyen kävely- tai raitiovaunumatkan päässä. Lähietäisyydeltä löytyvät myös upeat ulkoilualueet ja merimaisemat.

KOSKA

Asunnot valmistuvat helmikuussa 2018.

KENELLE

Keskustan monipuolisia palveluita, lyhyitä välimatkoja ja vanhoja kivitaloja arvostaville sinkuille, pariskunnille ja pienille perheille.

 

 

Sulje artikkeli

Lähetä juttu itsellesi sähköpostiin, niin se pysyy muistissa ja voit palata siihen paremmalla ajalla.

Osoitettasi käytetään ainoastaan sähköpostiviestin lähettämiseen. Lue lisää tietoa henkilötietojesi käytöstä Kojamo-konsernissa täältä.