Laajakaista Lumo-kodeissa

Lumo-kodin vuokraan kuuluu lukuisia asumisen palveluita, mukaan lukien nettiyhteys. Lue alta lisää!

DNA Netti

DNA toimittaa netti- ja kaapeli-TV -palvelut suurimpaan osaan Lumo-kodeista. Vuokraan sisältyvän DNA Netin perusnopeus on 50-100 Mbit/s talosta riippuen. Tarkista saatavuus ja aktivoi asuntosi DNA Netti kirjautumalla My Lumo -palveluun. Voit myös soittaa DNA Asiakaspalveluun p. 044 144 044, tai käydä lähimmässä DNA kaupassa.

Jos käytät jotain muuta nettiyhteyttä kodissasi, suosittelemme DNA Netin käyttöönottoa, sillä se sisältyy asumisesi palveluihin.

Lisätietoja Lumo-kotien asukkailleen tarjoamista DNA:n eduista ja palveluista löydät My Lumo -palvelusta. Ota maksuton DNA Netti käyttöösi ja tutustu asiakasetuihin!

Elisa Netti

Elisa toimittaa laajakaista- ja televisiopalvelut vielä hetken aikaa osaan Lumo-kodeista. Laajakaista perusnopeudella 10 Mbit/s sisältyy näiden kohteiden vuokraan. Lue lisää vuokraasi sisältyvästä Elisa Netistä ja tarkista saatavuus kirjautumalla My Lumo -palveluun. Huomaathan, että laajakaistapalvelu on tarjolla vain henkilöasiakkaille.

Kaikkien Lumo-kohteiden laajakaista- ja televisiopalveluiden palveluntarjoajaksi tulee DNA vuoden 2022 loppuun mennessä. Muutoksen myötä perusnopeus nousee 50 Mbit/s. Tiedotamme asukkaitamme kohdekohtaisesti palveluntarjoajan muutoksesta lähempänä siirtoajankohtaa.