Vuokra-asunnot Helsingissä

Vuokra-asunnot Helsingissä

Lumo- ja VVO-kodit tarjoavat turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin.

Tältä sivulta löydät tarjontamme Helsingissä. Tutustu myös muiden paikkakuntien tarjontaan: Lumo.fi

Lumo- ja VVO-vuokra-asunnot Helsingissä

Vuokra-asunnot Helsingissä

Suomen pääkaupunki on maamme kulttuuri- ja yrityselämän keskus. Se on monipuolista ja eloisaa asuinseutua, jonka toimivuudesta kertovat lukuisat kansainväliset testit ja palkinnot. Helsinki naapuriensa Espoon, Vantaa ja Sipoon kanssa muodostaa liki miljoonan ihmisen alueen, jossa VVO- ja Lumo-vuokra-asuntoja löytyy moneen makuun.

Sinulle sopivimman vuokrakodin Helsingistä löydät tarkastelemalla yllä olevaa listaa ja täyttämällä asuntohakemuksen. Osa Helsingissä sijaitsevista Lumo-vuokra-asunnoistamme on myös vuokrattavissa heti itse Lumo-verkkokaupan kautta: Heti vuokrattavat asunnot Helsinki - Lumo-verkkokauppa

Helsinki on Suomen päänäyttämö

Lukuisten elävien kaupunginosien, monien nähtävyyksien ja maailmanluokan joukkoliikenteen Helsinki on eurooppalainen pääkaupunki, jossa viehättävät väljät kadut ja merellinen tunnelma. Vetovoimainen seutu tarjoaa paljon tekemistä arkeen ja viikonloppuun: kaupunkikulttuuria, tapahtumia, liikuntaa ja ulkoilumahdollisuuksia.

Kaupungissa järjestetään vuosittain kymmeniä festivaaleja. Helsingissä sijaitsee myös joukko maamme laadukkaimpia museoita aina Kiasmasta Ateneumiin ja moniin ilmaisiin kaupunginmuseoihin. Lapsiperheet voivat retkeillä vaikkapa Linnanmäellä, Korkeasaaressa tai ihanassa keskuspuistossa, metsässä keskellä Helsinkiä.

Minne meneekin, taittuu matka Helsingin palkitulla joukkoliikenteellä. Bussit, raitiovaunut, metro ja paikallisjuna liikennöivät ympäri seudun. Myös pyöräilykulttuuria on edistetty huimasti viime vuosina, mistä merkkinä esimerkiksi Ruoholahdesta Kiasmaan vievä tuulennopea pyörätie Baana.

Merellistä vuokra-asumista Kalasatamassa tai Hernesaaressa

Helsingistä löytyy niin uusia kuin vanhempiakin VVO- ja Lumo-koteja. Helsinkiä rakennetaan tiuhaa tahtia, minkä johdosta upouusia Lumo-koteja löytyy esimerkiksi Kalasatamasta, vehreän Mustikkamaan kyljestä, jonne pääsee pian kevyen liikenteen kävelysiltaa pitkin. Kalasatama on tunnettu myös lukuisista kulttuuritapahtumistaan.

Merellinen uudiskohde on myös Hernesaari, Helsingin eteläisin asuinalue. Punavuoren ja Eiran takana sijaitseva Hernesaari on Hietalahden telakka-alueineen visuaalista asuinaluetta, johon muiden uusien kohteiden tavoin ulottuvat loistavat joukkoliikenneyhteydet. Uudet asuinalueet ovat osoitus myös pyöräily- ja joukkoliikennefiksusta kaupunkisuunnittelusta.

Viihtyisää kaupunkiasumista Arabiassa, Töölössä ja Pikku Huopalahdessa

Kuuluisan posliinitehtaan ympärille rakentunut Arabianranta sekä 10-raitiovaunun päätepysäkki Pikku Huopalahti ovat kodikkaita seutuja, joissa rauhallinen asuminen mukavanvärisissä kerrostaloissa yhdistyy viheralueisiin ja vesistöihin. Lumo- ja VVO-vuokrakoteja on tarjolla myös Vallilan ja Alppilan alueilla, Linnanmäen ja Kallion kupeen kauniissa kerrostaloissa.

Töölö on Helsingin kenties ikonisin alue. Raitiovaunut halkovat klassisten kivikerrostalojen reunustamia katuja, joiden varrella kuhisevat kivijalkakaupat, puistot ja olutravintolat. Töölö on elävä kaupunginosa, josta pääsee kätevästi kaikkialle. Töölö-liike on eräs Helsingin monista kaupunkiaktiivien yhteisöistä, joissa keksitään kanssakaupunkilaisten iloksi kaikkea mukavaa.

VVO- ja Lumo-vuokra-asuntoja löytyy klassisen kauniista rakennuksista myös Taka-Töölössä, keskuspuiston ja Olympiastadionin läheltä. Taka-Töölössä on kiinnostavan arkkitehtuurin värittämää aluetta Mannerheimintien ja pyöräteiden varrella. Viehättäviä Lumo-koteja löytyy esimerkiksi Messeniuksenkadulta.

Urheilullisella Töölön seudulla viihtyvät myös jalkapallon ja lätkän ystävät. Heitä tosin hellitään muuallakin, sillä paikallisseuroja löytyy lähes kaikista kaupunginosista.

Go East, Young Man

Helsinki laajenee kovaa vauhtia itään, metrolinjan varrelle. Lukuisia VVO- ja Lumo-koteja löytyykin idästä niin perheiden, sinkkujen kuin pariskuntien tarpeisiin.

Kontula on metsien ja kallioiden täplittämää aluetta, jossa on hyvät palvelut ja paljon ulkoilumahdollisuuksia. Vuoden kaupunginosaksi 2006 äänestetyssä Kontulassa toimii lukuisia kouluja ja päiväkoteja, sekä suosittu Kontulan kelkkapuisto, jossa voi skeitata ja talvisin pulkkailla.

Lähistöltä löytyvä Vuosaari tarjoaa niin ikään lapsiystävällistä asumista palveluiden läheltä. Vuosaari on pinta-alaltaan Helsingin suurin kaupunginosa ja kasvattaa jatkuvasti suosiotaan asuinpaikkana. Vuosaaren kupeesta löytyy myös kaunis, Etelä-Euroopan tunnelmaa henkivä Aurinkolahti. Roihuvuoren väriläiskiä ovat japanilaistyylinen Kirsikkapuisto sekä Itä-Helsingin musiikkiopisto.