Seppäläntie 13

Kirkonkylä, 01900 Nurmijärvi

Katso kartalla
  • KerrostaloValmistuminen 1977
  • Kolmiot6 kpl72,5
    Kaksiot12 kpl56
    Yksiöt6 kpl31,5

Seppäläntie 13

Rauhallisella alueella sijaitseva viihtyisä kerrostalo on rakennettu vuonna 1977. Kaikissa asunnoissa reilun kokoinen parveke. Asukkaiden käytössä maksuton pesutupa ja kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut
  • Rakennustyyppi
    Kerrostalo
  • Valmistuminen
    1977
  • Energialuokka
    E
  • Varallisuusrajoitettu
    Ei
  • Hissi
    Ei
  • Antennijärjestelmä
    Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
  • Laajakaista
    DNA 50 Mbit/s
  • Autopaikat
  • Talon yhteiset tilat
    Kerhohuone, talosauna, pesutupa, kuivaushuone, talouskellari

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Nurmijärvi

Nurmijärvi on turvallinen, luonnonläheinen ja virkeä maalaiskunta lähellä Helsingin seutua Uudenmaan maakunnassa.

Nurmijärvellä asutaan maalaismaisessa ympäristössä, mutta kuitenkin erittäin lähellä pääkaupunkia. Moni nurmijärveläinen käy pääkaupunkiseudulla töissä, koska työmatka taittuu vaivattomasti joko omalla autolla tai linja-autolla. Nurmijärvi on erityisesti lapsiperheiden suosiossa.

Kunnan yleisilme on luonnonläheinen, vaikka taajamissa asutaan kerrostaloissa. Kyläkeskukset ovat viihtyisiä ja omaleimaisia.

Historiallinen Nurmijärvi

Nurmijärven arkeologiset löydöt viittaavat siihen, että alueella on asuttu jo esihistoriallisella ajalla. 1500-luvulla alueella oli jo 15 eri kylää ja vuonna 1775 syntyi Nurmijärven hallintopitäjä. 1700-luvun lopulta on muistona kaunis puukirkko, joka sijaitsee Nurmijärven kirkonkylässä. Nurmijärvi on saanut nimensä keskellä kuntaa sijainneesta järvestä. Kuuluisin nurmijärveläinen on varmasti Aleksis Kivi, jonka kunniaksi Nurmijärvellä vietetään edelleen kyläjuhlia. Aleksis Kiven kotitalo toimii nykyään museona.

Asumista maalla ja kaupungissa

Suurin osa nurmijärveläisistä asuu taajamissa, joita ovat Kirkonkylä, Klaukkala sekä Rajamäki. Nämä alueet ovat olleet vetovoimaisia asuinalueita ja muuttoliike on ollut voimakasta 2000-luvulla erityisesti pääkaupunkiseudulta päin. Suurin syy on Nurmijärven erinomainen sijainti luonnon lähellä, mutta aivan Helsingin seudun kupeessa. Nurmijärven alueella on tilaa hengittää ja olla. Liikkuminen on helppoa ja elämä on vaivatonta. Luonto on läsnä, mutta silti palvelut ovat lähellä. Kunta panostaa kuntalaisten yhteisiin toimintoihin ja lasten hyvinvointi sekä kasvaminen turvallisessa ympäristössä ovat tärkeitä asioita.

Erinomaiset liikenneyhteydet joka suuntaan

Nurmijärveltä pääsee liikkumaan helposti niin etelään kuin pohjoiseen, itään ja länteenkin. Tästä syystä myös monet yritykset ovat valinneet kotikunnakseen Nurmijärven. Ajomatka moottoritietä pitkin Helsinkiin kestää vain hetken. Linja-autoyhteydet ovat toimivat ja moni käyttää liikkumiseen auto-bussiyhdistelmää, minkä takia liityntäpysäköintipaikkojen käyttö on Nurmijärvellä suosittua.

Hyvien liikuntamahdollisuuksien kunta

Nurmijärvellä on hyvät liikuntamahdollisuudet. Alueella on hyvät lenkkipolut sekä hyvin hoidetut urheilualueet. Talvikaudella hiihtolatujen verkosto kattaa koko kunnan. Myös jäähalli ja golf-kenttä tarjoavat lajien harrastajille hyvät puitteet harrastamiseen aivan kodin lähellä. Kesällä Valkjärven ja Sääksjärven uimarannat tarjoavat kuntalaisille mukavaa tekemistä. Sääksjärvi on Suomen suurin lähde, jonka vesi vaihtuu maaperän kautta.

Lumo-vuokra-asunto Nurmijärveltä

Nurmijärvellä on tarjolla useita Lumo-vuokrakoteja niin Kirkonkylässä kuin Klaukkalassakin. Asunnot sijaitsevat viihtyisissä taloyhtiöissä hyvien palvelujen ja ulkoilureittien lähellä.

Kirkonkylä – maalaisidyllissä palvelujen äärellä

Nurmijärven Kirkonkylä sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa. Vastikään uusitulta keskusta-alueelta löytyvät kaikki tärkeimmät palvelut, kuten terveyspalvelut, kaupat, kirjasto ja apteekki. Kirkonkylän Lumo-vuokrakodit sijaitsevat Kirkonkylän parhailla paikoilla. Bussipysäkit, joilta pääsee bussiyhteyksillä sujuvasti joka suuntaan, sijaitsevat aivan lähellä.

Klaukkala – kaupunkimaista ja perheystävällistä asumista Nurmijärven suurimmassa taajamassa

Klaukkalan kylä sijaitsee Nurmijärven eteläosassa aivan Espoon ja Vantaan rajalla. Helsinkiin on matkaa alle 30 kilometriä. Kunnan suurimpana taajamana Klaukkala tarjoaa kaupunkimuotoista asumista. Klaukkalassa on tarjolla useita Lumo-vuokra-asuntoja, joten koteja löytyy jokaiseen makuun. Lapsiperheet arvostavat Klaukkalan koulumahdollisuuksia, sillä alueella on useita peruskouluja. Alueella on myös hyvät harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin