Haku
Varallisuusrajoitettu

Ihantolantie 5 A 6

Kirkonkylä, 01900 Nurmijärvi

Vapautuu 5.12.2020

Huom! Tämä asunto on varallisuusrajoitettu ja sen voi vuokrata vain hakemuksella.

Vuokraasi kuuluvat lisäksi nämä Lumo-edut

Vaatehuone, kylpyhuone, lämmin irtainvarasto, tupakointi kielletty sisätiloissa

 • Tilava läpitalon kolmio Kirkonkylässä.

   

  Tässä Lumo-vuokrakodissa on loistava pohjaratkaisu. Huonekoot ovat tilavat ja olohuoneen jakaa erillinen kaapisto. Olohuoneen toinen puoli toimii siis hyvin erillisenä ruokailutilana. Omalla parvekkeella on mukava nautiskella kesän lämpimistä päivistä. Parvekkeelta on näkymät pientaloille päin. Asuntoon kuuluu upea ikkunallinen ja läpikuljettava vaatehuone makuuhuoneiden välissä. 

  Asunnossa on pääosin pähkinän sävyinen laminaattilattia. Keittiössä ja vaatehuoneessa on harmaa muovimatto. Seinät ovat maalattu valkoisella sekä harmaan eri sävyillä, vaatehuone sinisellä värillä. Keittiön kaapistot ovat vaalean puun sävyiset. Välitilassa on vaaleanharmaat marmorikuvioidut laatat ja työskentelytasot ovat kivijäljitelmää. Astianpesukoneeelle on liitännät. Kylpyhuoneessa on beige muovimatto lattiassa ja seinät ovat osittain laatoitettu valkoisilla laatoilla ja osin maalattu valkoisella sävyllä. Pyykinpesukoneelle on mahdollisuus.

  Seinissä saattaa esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita Lumo-värikartasta omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

  Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut.

  Suuntaa siis pian osoitteeseen Lumo.fi.

Mukavuudet & Lumo-edut

Talon tiedot
Ihantolantie 5

Keskeisellä paikalla viihtyisä kerrostalo aivan kirkonkylän palveluiden välittömässä läheisyydessä. Asukkaiden käytössä on kuivaushuone. Putkiremontti tehty vuonna 2008.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/edut
 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1971
 • Energialuokka
  D2007
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa
 • Talon yhteiset tilat
  sauna, talouskellari
Hei Lumo-asukas!

Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

  • Joustava asunnonvaihto
  • Ei irtisanomisaikaa

Rakastu uutuuksiin!

Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

Tutustu uutuuksiin

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin