Tampereen Laukontorin kupeeseen valmistuu uusia Lumo-koteja!

Ennakkomarkkinoinnissa

Näsilinnankatu 40 D

Nalkala, 33200 TampereVuokrattavissa 27.2.2023
Arvioitu valmistuminen 30.6.2023

Kivenheiton päähän Tampereen ikoniselta Laukontorilta osoitteeseen Näsilinnankatu 40 D valmistuu upouusia Lumo-koteja kesäkuussa 2023. Nelikerroksinen kerrostalo kätkee sisälleen 49 kaunista ja modernia kotia moneen eri tarpeeseen aina yksiöistä kolmioihin. Talon alimmasta kerroksesta löytyy myös kuntosali, sauna, pyykkitilat, kerhohuone ja liiketila. Kerhohuone mahdollistaa talon asukkaille tilan vaikkapa etätyöskentelyyn tai juhlien järjestämiseen.

Asukkaiden käytössä on autopaikkoja taloyhtiön pihalla, autohallissa ja osin viereisen korttelin pysäköintihallissa. Näsilinnankatu 40 D sijaitsee vehreän kerrostalokorttelin sisäpihalla ja pihan viihtyisät leikkialueet ovat esteettömiä. Talon lastenvaunuvarastoon ja ulkoiluvälinevarastoon saa säilöttyä omat tavaransa kätevästi ja turvallisesti.

Asuintalon sijainti Näsilinnankadulla on rauhallinen, mutta samalla lähellä Tammerkosken rannan aktiivisimpia alueita. Lähellä on Laukontori, Tampereen stadion ja Suomen vilkkain sisävesisatama. Kävelymatkan päässä on mm. Kauppakeskus Ratina ja monet muut kaupat ja palvelut aina kuntosaleista ravintoloihin. Ulkoilun ystäville sijainti on myös ihanteellinen, sillä rannan läheisyydessä on monia puistoja ja idyllisiä ulkoilumaastoja.

Vuokraan sisältyy nopea 50 Mbit/s laajakaista, joka mahdollistaa vaikkapa etätyöskentelyn kotoa käsin. Lumo-koteihin ovat myös aina tervetulleita kaikenkarvaiset lemmikit!

 • KerrostaloArvioitu valmistuminen 30.6.2023
  Vuokrattavissa 27.2.2023
 • Yksiöt31 kpl25,526,5
  Kaksiot11 kpl34,539,5
  Kolmiot7 kpl48,549
1 / 4

  Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

  Tampere tarjoaa asumista teollisuuden synnyttämässä kaupungissa kauniissa suomalaisissa järvimaisemissa. Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja erittäin suosittu asuinkaupunki.

  Ainutlaatuinen teollisuuskaupunki

  Tampere oli jo 1800-luvun Suomessa merkittävä teollisuuskaupunki. Se muodostui silloin tehtaiden ympärille, ja joka paikkaan nousi savupiippuja.

  Kaupungin yleisilmeen muodostavat vanhat ajanpatinoimat punatiiliset tehdasrakennukset, jotka ovat ainutlaatuisia koko Euroopassa. Näitä vanhoja rakennuksia on otettu uudelleen käyttöön toimistotiloina, tapahtumapaikkoina sekä asuintiloina. On hienoa, että vanhat rakennukset ovat saaneet uuden elämän.

  Vaikka kaupunkiin on rakennettu paljon viime aikoina, niin silti vanhaa tehdasaikaista loft-henkistä tunnelmaa on säilytetty hienosti. Tämä tunnelma yhdistyy sulavasti kauniiseen suomalaiseen järvimaisemaan, joka tekee Tampereesta ainutlaatuisen kaupungin.

  Eloisaa kaupunkielämää Tampereella

  Tampere on eloisaa seutua, jossa viihtyvät sinkut, parit ja perheet. Tampereella on kymmeniä kouluja, opistoja ja lukioita sekä laaja-alainen Tampere3-korkeakouluyhteisö, jonka muodostavat Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

  Lähes 200 järven kaupungissa on lukuisia harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia, Särkänniemen huvipuiston, Näsinneulan tornin, sisävesilaivojen ja muiden nähtävyyksien ohella. Hienoja metsiä ovat esimerkiksi Epilänharju, Kalevanharju ja Pyynikki.

  Tampere on tunnettu myös rohkeasta asenneilmapiiristään. Kaupungissa toimii muuan muassa poikkeuksellisesti pormestari. Nuorison ääntä kuullaan Tampereen nuorisovaltuustossa. Tampere on saamassa oman raitiovaunuliikenteen, joka alkaa liikennöimään keskustasta sekä TAYS:iin että Hervannan suuntaan vuonna 2021.

  Kulttuuri- ja käsityökaupunki

  Tampere on kulttuuriväen suosikkikaupunki: vain harvassa kaupungissa on niin paljon teattereita kuin mitä Tampereella on. Tampereen teatteri, Tampereen työväen teatteri, Komediateatteri, Pyynikin kesäteatteri ynnä muut teatterit tarjoavat viihdykettä tamperelaisille. Tampereella on myös paljon design-kauppoja sekä käsityöyrittäjien kauppoja. Tämä saattaa johtua Tampereen pitkästä tekstiiliteollisuushistoriasta.

  Nuorekas kaupunki

  Tampereella on nuorekas tunnelma, mistä pitävät huolen kaupungissa asuvat kymmenet tuhannet opiskelijat. Tampere on Suomen suosituimpia opiskelukaupunkeja, ja siellä on useita korkeakouluja, jotka kouluttavat opiskelijoita laaja-alaisesti.

  Oma Lumo-vuokra-asunto Tampereelta

  Tampereella on paljon Lumo-vuokra-asuntoja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin perheidenkin tarpeisiin. Vuokrattavan asunnon voi valita keskustasta, keskustan läheisyydestä tai joltakin kauempana olevalta asuinalueelta.

  Mukavaa asumista keskustassa

  Tampereen keskustan rakennuksissa voi nähdä hienosti aikakausien vaihtelut. Kaupungin alkuperäinen punatiilinen arkkitehtuuri on huomioitu myös uudisrakentamisessa, ja uusia taloja on rakennettu perinteitä kunnioittaen.

  Kun asut Lumo-vuokrakodissa Tampereen keskustassa, olet lähellä kaikkea. Erilaiset palvelut, torit, kahvilat, ravintolat ja kaupat ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Keskustan puistokatu nimeltä Hämeenpuisto kulkee Pyhäjärven ja Näsijärven välillä. Vuonna 1901 rakennetussa Kauppahallissa on ainutlaatuinen tunnelma, ja Tammelantorilla juodut aamukahvit maistuvat erityisen hyvältä.

  Keskustassa asuvat voivat nauttia myös Pyynikin hyvistä ulkoilumahdollisuuksista. Pispala, Tammela sekä Amuri ovat keskustan asuinalueita. Vanhan Finlaysonin alueen sekä Tammerkosken lähellä olevat Lumo-vuokrakodit sijaitsevat erinomaisilla paikoilla.

  Hatanpää, Nekala ja Härmälä – asuntoja parin kilometrin päässä keskustan eteläpuolella

  Hatanpää on heti Tampereen keskustan ulkopuolella oleva mukava asuinalue, jossa on tarjolla viihtyisiä Lumo-vuokra-asuntoja. Alueen ylpeys on kaunis Arboretum-puisto, joka sijaitsee aivan Pyhäjärven rannalla.

  Härmälä on parin kilometrin päässä Tampereen keskustasta, ja sinne pääsee helposti julkisella bussiyhteydellä. Härmälän suositut Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat hyvällä paikalla lähellä Pyhäjärven rantamaisemia. Alueella on myös oma alakoulu sekä muita peruspalveluita.

  Nekalan asuinalue on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat asua vähän kauempana keskustasta, mutta kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien päässä.

  Hervanta – monipuolisia palveluja

  Hervanta on suuri ja monipuolinen asuinalue, jossa on hyvät palvelut. Se on melkein kuin oma kaupunkinsa. Hervannassa on tarjolla Lumo-vuokra-asuntoja niin yksin ja kaksin asuville kuin perheillekin. Hervannassa on useita työpaikkoja sekä opiskelupaikkoja. Siellä on paljon monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Hervantaan kulkee keskustasta raitiovaunu, joten matka keskustaan taittuu hyvin kätevästi.

  Hervannan lähistöllä on myös useita mukavan rauhallisia asuinalueita, joiden asukkaat pääsevät hyödyntämään Hervannan palveluita ja liikenneyhteyksiä. Esimerkiksi LukonmäkiVuores, Turtola ja Kaukajärvi sijaitsevat Hervannan suunnalla.

  Asumista vähän kauempana keskustasta Turtolassa ja Kaukajärvellä

  Turtolaan on keskustasta matkaa noin viisi kilometriä. Alueella on oma koulu sekä suosittu golf-kenttä. Alueen Lumo-vuokrakodit sijaitsevat hyvien ulkoilumaastojen lähellä, ja keskustaan on sujuvat bussiyhteydet.

  Kaukajärvi sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta aivan Kangasalan rajalla. Siellä olevat Lumo-vuokrakodit sopivat hyviä ulkoilumahdollisuuksia arvostavalle.

  Lielahti, Niemenranta sekä Pohtola keskustan länsipuolella

  Lielahti on Tampereen keskustan länsipuolella oleva asuinalue. Se on suosittu asuinalue, sillä siellä on erittäin hyvät palvelut. Keskustaan kertyy matkaa noin kahdeksan kilometriä.

  Niemenranta sijaitsee aivan Lielahden vieressä, ja se on vanhan tehtaan maille rakennettu uusi asuinalue.

  Pohtolan alue sijaitsee myös Lielahden palvelujen läheisyydessä. Alueiden Lumo-vuokra-asunnot sopivat erityisesti niille, jotka arvostavat hyviä liikenneyhteyksiä sekä palveluja.

  Vuokravakuus pyöreät 0 euroa, lemmikit tervetulleita ja monen monta muuta asumisen
  etua.

  Vuokravakuus pyöreät 0 euroa, lemmikit tervetulleita ja monen monta muuta asumisen
  etua.

  Lue lisää >