Sillanpäänpolku 8

Ylhäisi, 24130 Salo

Katso kartalla
1 / 6
 • KerrostaloValmistuminen 1985
 • Kaksiot21 kpl4360
  Kolmiot6 kpl70

Sillanpäänpolku 8

Kohde sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella asuinalueella.

Kodit ovat valoisia ja ikkunoista avautuu vehreät puistomaisemat.

Kaikissa asunnoissa on tilavat parvekkeet, joista osa on lasitettu. Lisäksi kodeissa on omat huoneistosaunat.

Suuri leikkipaikka sekä lähellä sijaitsevat koulut tekevät kohteesta lapsiystävällisen.

Lisäksi rakennuksesta löytyy aluepesula, kuivaushuone sekä runsaasti varastotilaa. Asukkaat voivat käyttää myös naapurirakennuksessa sijaitsevaa kerhohuonetta.

Lähialueella on hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ja lenkkipolkuja lähtee talon vierestä. Esimerkiksi uimahallille, golf-kentälle tai jäähallille pääsee pyörällä noin viidessä minuutissa. Teijon kansallispuistoon autoilee vain 15 minuuttia.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

-Sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/edut

 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1985
 • Energialuokka
  D2007
 • Varallisuusrajoitettu
  Ei
 • Hissi
  Ei
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): Other
 • Laajakaista
  null null
 • Vesimaksu
  24 e / hlö / kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.
 • Autopaikat
  Autopaikan tiedustelut: Autopaikkojen vuokraus / For parking space rental, please contact Kiinteistö Kettu Tmi, +358 44 354 6201
 • Talon yhteiset tilat
  Pyörävarasto, kerhohuone, pesutupa, kuivaushuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Ylhäisi

Ylhäisi on rauhallinen alue, joka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Salon keskustasta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähettyvillä on kauppa. Paiväkoti, ala- ja yläkoulut sekä lukio löytyvät noin 1-2 kilometrin etäisyydeltä. Lähistöllä on myös al

Salo

Salo on vajaan 52 000 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Salo nauttii hyvästä sijainnista, sillä junayhteyksien varrella sijaitseva kaupunki on n 50 kilometrin päässä Turusta ja n. 110 kilometrin päässä Helsingistä. Uskelanjoen halkoma Salo toimi kauppalana 1800-luvun lopulla, mutta muuttui kaupungiksi 1960. Siihen on viime vuosina liitetty useita naapurikuntia, kuten Halikko, Muurla ja Perniö.

Salossa on Suomen huippuosaamisen perinteet

Vaikka Nokian ja Microsoftin työpaikoista tuttu Salo on ollut viime vuodet otsikoissa suurten työpaikkakeskittymien alasajosta, on kaupunki edelleen lukuisten alihankinta-, it-osaamis- ja teknologiayritysten keskittymä. Salo on ollut vahva toimija elektroniikka-alalla jo 1920-luvulta lähtien.

Kaupungista on Helsingin ja Turun keskellä erinomaiset liikenneyhteydet: Turkuun karauttaa junalla reilussa puolessa tunnissa ja Helsinkiin puolessatoista tunnissa. Moni onkin löytänyt pääkaupunkiseudun vilinän jälkeen Salosta rauhallisen asuinpaikan kuitenkin läheltä Turkua ja Helsinkiä – erityisesti Matildan ruukkikylä on suosittu niin asuinpaikkana kuin matkailukohteenakin.

Salossa on viehättävä, pieni keskusta Uskelanjoen rannalla aivan rautatie- ja bussiasemien kyljessä.

Yhtä lailla salolaiseen maisemaan kuuluu kymmenien kilometrien päähän näkyvä kaunis Uskelan kirkko. Museovirasto on määritellyt kirkon kukkuloineen maamme komeimpien kulttuuriympäristöjemme joukkoon. Salossa on myös museoita ja muinaisjäännösalueita. Salosta on myös hyvät liikenneyhteydet Teijon kansallispuistoon. Teijon kansallispuistossa luonnonrauha kohtaa historiallisten ruukkikylien nykyelämän ja käsityöläisperinteet.

Lumo-vuokra-asunnot Salossa

Keskustasta etelään Perniön suuntaan noin muutaman kilometrin päässä jokirannasta sijaitsee rauhallinen Ylhäisin alue, josta löytyy Lumo-vuokrakoteja. Ylhäisillä on teollisuustausta, sillä alueella sijaitsi aikoinaan Ylhäisten näkkileipätehdas. Nyt alueella on runsaasti pientalotaloasutusta ja sen läheisyydestä löytyvät päiväkoti, ala- ja yläkoulut sekä lukio. Lähellä sijaitsee myös TYKSin Salon sairaala, ja hyvät ulkoilureitit, urheilukentät ja palloiluhalli.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin