• Salo

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Vuokran suuruus

  2500

  Asunnon tyyppi
  Asunnon koko

  10 m2

  200 m2

  Asunnon varustelu
  Lähellä asuntoa tulisi olla
  Muut rajaukset

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Vuokra-asunnot Salo

  Hakuehdoillasi löytyi 1 asunto

  1. Sillanpäänpolku 8 B 11Ylhäisi, Salo

   • 548 €/kk
   • 1. krs (/3)
   • 2H+KK+S, 43

   Vapautuu 1.4.2021

  2. Anna meidän auttaa!

   Etsimme mielellämme sinulle sopivan kodin.

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Salo

  Salo on vajaan 52 000 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Salo nauttii hyvästä sijainnista, sillä junayhteyksien varrella sijaitseva kaupunki on n 50 kilometrin päässä Turusta ja n. 110 kilometrin päässä Helsingistä. Uskelanjoen halkoma Salo toimi kauppalana 1800-luvun lopulla, mutta muuttui kaupungiksi 1960. Siihen on viime vuosina liitetty useita naapurikuntia, kuten Halikko, Muurla ja Perniö.

  Salossa on Suomen huippuosaamisen perinteet

  Vaikka Nokian ja Microsoftin työpaikoista tuttu Salo on ollut viime vuodet otsikoissa suurten työpaikkakeskittymien alasajosta, on kaupunki edelleen lukuisten alihankinta-, it-osaamis- ja teknologiayritysten keskittymä. Salo on ollut vahva toimija elektroniikka-alalla jo 1920-luvulta lähtien.

  Kaupungista on Helsingin ja Turun keskellä erinomaiset liikenneyhteydet: Turkuun karauttaa junalla reilussa puolessa tunnissa ja Helsinkiin puolessatoista tunnissa. Moni onkin löytänyt pääkaupunkiseudun vilinän jälkeen Salosta rauhallisen asuinpaikan kuitenkin läheltä Turkua ja Helsinkiä – erityisesti Matildan ruukkikylä on suosittu niin asuinpaikkana kuin matkailukohteenakin.

  Salossa on viehättävä, pieni keskusta Uskelanjoen rannalla aivan rautatie- ja bussiasemien kyljessä.

  Yhtä lailla salolaiseen maisemaan kuuluu kymmenien kilometrien päähän näkyvä kaunis Uskelan kirkko. Museovirasto on määritellyt kirkon kukkuloineen maamme komeimpien kulttuuriympäristöjemme joukkoon. Salossa on myös museoita ja muinaisjäännösalueita. Salosta on myös hyvät liikenneyhteydet Teijon kansallispuistoon. Teijon kansallispuistossa luonnonrauha kohtaa historiallisten ruukkikylien nykyelämän ja käsityöläisperinteet.

  Lumo-vuokra-asunnot Salossa

  Keskustasta etelään Perniön suuntaan noin muutaman kilometrin päässä jokirannasta sijaitsee rauhallinen Ylhäisin alue, josta löytyy Lumo-vuokrakoteja. Ylhäisillä on teollisuustausta, sillä alueella sijaitsi aikoinaan Ylhäisten näkkileipätehdas. Nyt alueella on runsaasti pientalotaloasutusta ja sen läheisyydestä löytyvät päiväkoti, ala- ja yläkoulut sekä lukio. Lähellä sijaitsee myös TYKSin Salon sairaala, ja hyvät ulkoilureitit, urheilukentät ja palloiluhalli.