Sillanpäänpolku 6

Ylhäisi, 24130 Salo

Katso kartalla
 • KerrostaloValmistuminen 1987
 • Kaksiot21 kpl4361
  Kolmiot6 kpl72

Sillanpäänpolku 6

Kohde sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella asuinalueella.

Kotien ikkunoista avautuu vehreät pihamaisemat.

Kaikissa asunnoissa on tilavat parvekkeet, joista osa on lasitettu.  Lisäksi kodeissa on omat huoneistosaunat.

Asuintalossa on runsaasti varastotilaa sekä kerhohuone.

Suuri leikkipaikka sekä lähellä sijaitsevat koulut tekevät kohteesta lapsiystävällisen.

Lähialueella on hyvät ulkoilu-ja harrastusmahdollisuudet ja lenkkipolkuja lähtee talon vierestä. Esimerkiksi uimahallille, golf-kentälle tai jäähallille pääsee pyörällä noin viidessä minuutissa. Teijon kansallispuistoon autoilee vain 15 minuuttia.

Sillanpäänpolku 6

Kolmekerroksinen kerrostalo, jonka asunnoissa on parvekkeet ja omat saunat. Taloyhtiössä on yhteiskäytössä varastoja ja kerhohuone. Talosta löytyy aluepesula. Aluepesula löytyy Sillanpäänpolku 8:sta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1987
 • Energialuokka
  F
 • Varallisuusrajoitettu
  Ei
 • Hissi
  Ei
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
 • Laajakaista
  DNA 50 Mbit/s
 • Autopaikat
  Autopaikan tiedustelut: Autopaikkojen vuokraus / For parking space rental, please contact Kailep Oy, puh. +358 50 471 0049
 • Talon yhteiset tilat
  Pyörävarasto, kerhohuone, jaettu pesutupa, kuivaushuone, irtainvarasto

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Ylhäisi

Ylhäisi on rauhallinen alue, joka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Salon keskustasta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähettyvillä on kauppa. Päiväkoti, ala- ja yläkoulut sekä lukio löytyvät noin 1-2 kilometrin etäisyydeltä.

Salo

Salo on vajaan 52 000 asukkaan kaupunki Varsinais-Suomessa. Salo nauttii hyvästä sijainnista, sillä junayhteyksien varrella sijaitseva kaupunki on n 50 kilometrin päässä Turusta ja n. 110 kilometrin päässä Helsingistä. Uskelanjoen halkoma Salo toimi kauppalana 1800-luvun lopulla, mutta muuttui kaupungiksi 1960. Siihen on viime vuosina liitetty useita naapurikuntia, kuten Halikko, Muurla ja Perniö.

Salossa on Suomen huippuosaamisen perinteet

Vaikka Nokian ja Microsoftin työpaikoista tuttu Salo on ollut viime vuodet otsikoissa suurten työpaikkakeskittymien alasajosta, on kaupunki edelleen lukuisten alihankinta-, it-osaamis- ja teknologiayritysten keskittymä. Salo on ollut vahva toimija elektroniikka-alalla jo 1920-luvulta lähtien.

Kaupungista on Helsingin ja Turun keskellä erinomaiset liikenneyhteydet: Turkuun karauttaa junalla reilussa puolessa tunnissa ja Helsinkiin puolessatoista tunnissa. Moni onkin löytänyt pääkaupunkiseudun vilinän jälkeen Salosta rauhallisen asuinpaikan kuitenkin läheltä Turkua ja Helsinkiä – erityisesti Matildan ruukkikylä on suosittu niin asuinpaikkana kuin matkailukohteenakin.

Salossa on viehättävä, pieni keskusta Uskelanjoen rannalla aivan rautatie- ja bussiasemien kyljessä.

Yhtä lailla salolaiseen maisemaan kuuluu kymmenien kilometrien päähän näkyvä kaunis Uskelan kirkko. Museovirasto on määritellyt kirkon kukkuloineen maamme komeimpien kulttuuriympäristöjemme joukkoon. Salossa on myös museoita ja muinaisjäännösalueita. Salosta on myös hyvät liikenneyhteydet Teijon kansallispuistoon. Teijon kansallispuistossa luonnonrauha kohtaa historiallisten ruukkikylien nykyelämän ja käsityöläisperinteet.

Lumo-vuokra-asunnot Salossa

Keskustasta etelään Perniön suuntaan noin muutaman kilometrin päässä jokirannasta sijaitsee rauhallinen Ylhäisin alue, josta löytyy Lumo-vuokrakoteja. Ylhäisillä on teollisuustausta, sillä alueella sijaitsi aikoinaan Ylhäisten näkkileipätehdas. Nyt alueella on runsaasti pientalotaloasutusta ja sen läheisyydestä löytyvät päiväkoti, ala- ja yläkoulut sekä lukio. Lähellä sijaitsee myös TYKSin Salon sairaala, ja hyvät ulkoilureitit, urheilukentät ja palloiluhalli.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin