Joukahaisentie 9

Kevätkumpu, 06100 Porvoo

Katso kartalla
 • KerrostaloValmistuminen 1977
 • Kolmiot10 kpl74,577
  Kaksiot25 kpl49,558,5
  Yksiöt6 kpl33,5

Joukahaisentie 9

Kerrostalossa on tehty julkisivuremontti vuonna 2012. Parvekkeet ovat lasitetut. Asukkaiden käytössä maksuton pesutupa ja kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut
 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1977
 • Energialuokka
  F
 • Varallisuusrajoitettu
  Ei
 • Hissi
  Ei
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa
 • Laajakaista
  DNA 100 Mbit/s (mobiili)
 • Autopaikat
 • Talon yhteiset tilat
  Talosauna, pesutupa, kuivaushuone, jaettu talouskellari

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Kevätkumpu

Kevätkummun vuokra-asunnot sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Sinne pääsee helposti bussiyhteydellä. Alueella on hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Myös peruspalvelut sijaitsevat lähistöllä.

Tutustu myös muihin Porvoon vuokra-asuntoihin.

Porvoo

Sympaattinen Porvoo on mitä mainioin asuinkaupunki, jossa asuu noin 50 000 ihmistä. Sen sijainti kauniissa ympäristössä aurinkoisella rannikolla vain 50 kilometrin päässä Helsingistä on erinomainen. Porvoossa on asuttu jo 1200-luvulta alkaen, ja kaupunki siitä tuli 1300-luvulla. Aluksi alueella asuivat saksalaiset hansa-kauppiaat, ja asutusta alkoi syntyä vanhan kaupungin kirkon ympärille. Vuonna 1760 Porvoon kaupunkia kohtasi suuri tulipalo, jolloin suuri osa kaupungista tuhoutui. Osa vanhoista rakennuksista on kuitenkin edelleen pystyssä.

Vanha Porvoo ja jokivarsi

Porvoossa käy paljon matkailijoita, ja Porvoo tunnetaan parhaiten tunnelmallisesta Vanhasta Porvoosta sekä jokivarren kahviloista ja ravintoloista.
Vanhan kaupungin arkkitehtuuri, värikkäät puutalot, kauniit kirkot, sympaattiset aukiot ja mukulakivikadut ovat vertaansa vailla. Vanha Porvoo koostuu noin 550 rakennuksesta, ja se on yksi Suomen kuudesta keskiaikaisesta kaupungista. Ravintolat, kahvilat, pienet putiikit ja jokivarren veneet ovat asioita, jotka tekevät Porvoosta persoonallisen. Jokivarren punaiset ranta-aitat ovat suosittu nähtävyys Porvoossa.

Porvoo uusille asukkaille - nämä on hyvä tietää ennen muuttamista Porvooseen

Porvoo on vahvasti kaksikielinen kunta Uudenmaan maakunnassa. Kaupunki sijoittuu rannikolle ja sitä jakavat saaristossa meri ja sisämaassa joet. Parhaiten kaupunki tunnetaan vanhasta kaupungistaan, joka on rakennettu pääasiassa 1700- ja 1800-luvuilla. Kaupunki jakautuu virallisesti 13 kaupungin osaan ja 9 taajamaan. Porvoossa toimii hyvä julkinen bussiverkosto ja useat liikkuvat kaupungin sisällä myös pyöräillen. Keskustassa kaikki on lähellä toisiaan, joten kävellen pääsee paikasta toiseen parhaiten.

Vapaat vuokra-asunnot Porvoossa

Rannikolle sijoittuva Porvoo on tunnettu retkikohde pääkaupunkiseudun kupeessa, mutta myös ihana kotikaupunki noin 50 000 asukkaalle. Porvoosta hurauttaa autolla Helsinkiin noin 45 minuutissa. Lumo-kodit omistavat Porvoossa kaksi yhtiötä. Toinen sijaitsee Kevätkummussa ja toinen Gammelbackassa.

Vuokra-asunnot Kevätkummussa lähellä palveluja

Kevätkummun tai tuttavallisemmin Kevarin asuinalue sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Porvoon keskustasta. Keskustaan pääsee kulkemaan helposti bussilla tai polkupyörällä. Keskustaan asti ei kuitenkaan useinkaan ole pakollista lähteä, sillä Kevätkummusta löytyvät hyvät peruspalvelut kuten koulu, päiväkoti, ruokakauppa, kirjasto ja apteekki. Lähistöllä on myös runsaasti viheralueita, joille suunnatta ulkoilemaan. Lumo-kodit sijaitsevat Kevätkummussa osoitteessa Joukahaisentie 9.

Luonnonläheiset vuokra-asunnot Gammelbackassa

Gammelbackan alue on noin kolmen kilometrin päässä Porvoon keskustan lounaispuolella. Se on vehreä alue, jonne on keskustasta hyvät bussiyhteydet. Alue sijaitsee myös noin 2 kilometrin päässä Haaga-Helian Porvoon kamppukselta ja sopii siten erinomaisesti myös opiskelijoille. Gammelbackan Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat palvelujen äärellä puistomaisessa ympäristössä. Lapsiperheille Gammelbackasta löytyy omat päiväkodit sekä koulut. Myös muut peruspalvelut sekä ostoskeskus ovat lähistöllä. Lumo-kodit sijaitsevat Gammelbackassa osoitteessa Tornipolku 15,17.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin