Gutzeitintie 15

Kotkansaari, 48100 Kotka

Katso kartalla
 • KerrostaloValmistuminen 2000
 • Kaksiot33 kpl44,558,5
  Kolmiot12 kpl6275
  Neliöt4 kpl87

Gutzeitintie 15

Neljäkerroksisessa talossa on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen, kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto ja huoneistokohtaiset irtainvarastot.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  2000
 • Energialuokka
  D
 • Varallisuusrajoitettu
  Ei
 • Hissi
  Kyllä
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa
 • Laajakaista
  DNA 100 Mbit/s (mobiili)
 • Autopaikat
 • Talon yhteiset tilat
  Pyörävarasto, kerhohuone, pesutupa, kuivaushuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Kotkansaari

Kotkansaari on Kotkan keskusta ja nimensä mukaisesti saari kaupungin edustalla. Meri ympäröi maisemaa joka puolelta ja upeat puistoalueet rannalla ovat mahtavia vapaa-ajan vietto paikkoja. Saarelle turisteja houkuttelevat etenkin Sapokan vesipuisto ja Katariinan Meripuisto. Keskustasta löytyvät kaikki palvelut kävelyetäisyydeltä kaupoista ravintoloihin.
Lumo-kotien vuokra-asunnot Kotkassa sijaitsevat osoitteessa Gutzeitintie 15 sekä osoitteesta Ruununmaankatu 9.

Kotka

Kotka tunnetaan vanhana satamakaupunkina. Meri määritteleekin pitkälti Kotkan kaupunkikuvaa, sillä keskusta-alue sijoittuu saaristoon. Meren rantaan sijoittuva Kotkan kaupunki tunnettaan upeista merimaisemistaan, Meripäivistään ja hienoista puistoalueista, kuten Sapokan vesipuistosta. Kotkan keskusta tarjoaa hyvät palvelut aina padelista ravintoiloihin. Vapaa-aikaa voi suunnata myös viettämään ainutlaatuiseen saaristoon tai Kymijoen komeisiin maisemiin.

Kotka uusille asukkaille - nämä on hyvä tietää ennen muuttamista Kotkaan

Kotkan kaupunki on koti noin 50 000 ihmiselle. Yks suurimmista työllistäjistä alueella on paperiteollisuus. Kaupunki on panostanut viime vuosina keskustan ja etenkin satama-alueen kehitykseen. Sapokan vesipuiston ja Katariinan meripuiston lisäksi vuonna 2022 satmaan valmistui uusi risteily- ja reittiliikennetoimintaa tukeva matkustajaterminaali ja vuonna 2023 tapahtumakeskus Satama Areenan. Vuonna 2024 kaupunkiin valmistuu myös Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin uusi kampus.

Vapaat vuokra-asunnot Kotkassa

Lumo-kotien kaksi kerrostaloa Kotkassa sijaitsevat erinomaisilla paikoilla, toinen Kotkansaarella ja toinen Hovinsaarella. Joka kerta, kun näissä taloissa on vapaita vuokra-asuntoja, kannattaa suunnata pikapuolin verkkokauppaamme, sillä kodit eivät ole vapaana kauaa. Täältä löydät kaikki vapaat vuokra-asuntomme Kotkassa.

Meren ympäröimät vuokra-asunnot Kotkansaarelta

Kotkansaari on Kotkan keskusta ja nimensä mukaisesti saari kaupungin edustalla. Meri ympäröi maisemaa joka puolelta ja upeat puistoalueet rannalla ovat mahtavia vapaa-ajan vietto paikkoja. Lumo-kotien vuokra-asunnot Kotkansaarella sijaitsevat osoitteessa Gutzeitintie 15.

Monipuolisen Hovinsaaren vuokra-asunnot

Hovinsaari sijaitsee kapean Kivisalmen toisella puolella, aivan keskustan tuntumassa. Kapeikon ylittää ikoninen, kaikkien kotkalaisten tuntema kivisilta. Hovinsaari on asuntokannaltaan monipuolinen alue, sieltä löytyy niin vanhoja puutalokortteleita, kuin huvilamaisia pientalojen alueita, mutta myös uusien kerrostalojen huoliteltuja ympäristöjä. Hovinsaaren Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat osoitteessa Ruununmaankatu 9.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin