Konsulinkatu 4

Niemelä, 18100 Heinola

Katso kartalla
 • KerrostaloValmistuminen 1985-86
 • Kaksiot30 kpl43,559,5

Konsulinkatu 4

Kaksi kolmekerroksista pienkerrostaloa erinomaisella sijainnilla, aivan keskustan lähellä. Kaikissa asunnoissa on parveke tai pohjakerroksen asunnoissa terassi/pieni oma piha-alue. Asukkaiden yhteiskäytössä on kerhohuone ja kuivaushuoneet. Maksuton pesutupa sijaitsee naapuritalossa Pehtoorinkatu 3:ssa. Kaikki palvelut, kaunis luonto, Kymijoen ranta ja puistoalueet ovat kaikki vain kivenheiton päässä, samoin lenkkeilyreitit ja talvella valaistu latu.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1985-86
 • Energialuokka
  F
 • Varallisuusrajoitettu
  Ei
 • Hissi
  Ei
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
 • Laajakaista
  DNA 50 Mbit/s
 • Autopaikat
 • Talon yhteiset tilat
  Pyörävarasto, talosauna, jaettu pesutupa, kuivaushuone, irtainvarasto

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Niemelä

Niemelä sijaitsee keskustan tuntumassa. Heinolan eläväiselle torille on matkaa noin 700 metriä, ja kaikki keskustan palvelut ovat lähellä. Kävelymatkan päässä ovat myös viehättävät puistot, Ruotsalaisen rantamaisemat sekä uimaranta. Läheltä löytyvät myös päiväkoti, ala- ja yläkoulu sekä lukio.

Heinola

Viehättävä pikkukaupunki Heinola sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Lahdesta. Heinolan keskusta tarjoaa hyvät palvelut padelista ruokakauppaan. Heinolaa ympäröivät lisäksi suuret järvet, jotka tarjoavat kaupunkilaisille upeat virkistäytymispuitteet. Helsinkiin Heinolasta ajaa moottoritietä noin 1,5 tuntia.

Vapaat vuokra-asunnot Heinolan Niemelässä

Lumo-kodit omistavat 30 vuokra-asuntoa Heinolan Niemelästä, Heinolan keskustan tuntumasta. Niemelän kaupunginosa sijaitsee aivan Kymijoen Jyrängönvirran rannalla. Jyrängönvirta yhdistää kaksi suurempaa vesistöä: Ruotsalaisen ja Konniveden, ja sen ylittää kuuluisa Tähtiniemen silta. Möljänpuisto aivan järven rannalla tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Lumo-kotien asunnot sijaitsevat osoitteessa Konsulinkatu 4.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin