Miten löydän sopivan asunnon?

Lumo-vuokrakoteja on yhteensä noin 37 000 kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lähes kaikki vapaana olevat ja vapautuvat Lumo-asunnot löytyvät Lumo-verkkokaupasta, jossa voit selailla niitä hakusivulla: Sinun tarvitsee täyttää hakuun minimissään vain asunnon sijainti, mutta voit toki määritellä tarkemmin myös esimerkiksi koon ja maksimivuokran. Näytä lisää hakuehtoja -valinnan takaa löydät vielä tarkempia hakukriteerejä esimerkiksi huoneiston varusteista tai lähipalveluista.

Jos hakusi tuottaa vain vähän tuloksia, niin voit koettaa laajentaa hakukriteereitäsi. Kannattaa tarkistaa myös esimerkiksi naapurialueen tarjonta!

Jos löydät kaupasta sopivan asunnon, voit yleensä vuokrata sen heti itse.

Avoin hakemus

Jos et löydä verkkokaupasta sopivaa vapaata kotia, niin voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Silloin myyntineuvottelijamme saa tiedon siitä, millaista asuntoa olet hakemassa, ja ottaa sinuun yhteyttä heti, jos sopiva löytyy. Hakemus on voimassa kahden kuukauden ajan. Tallennamme tiedot asiakasrekisteriimme.

Lähetä hakemus

Hakuvahti

Jos sopivaa vapaata asuntoa ei juuri nyt löydy, voit tilata sähköpostiisi hakuvahdin, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun hakuehtojasi vastaavia asuntoja tulee saataville.

Hakuvahdin tilattuasi saat automaattisesti tiedon uusista kauppaan tulevista vapaista asunnoista sähköpostiisi jopa tunnin sisällä. Hakuvahti on voimassa kahden kuukauden ajan, mutta voit jatkaa sen voimassaoloa jos haluat. Voit muokata vahtia tai poistaa sen milloin vain viestien lopussa olevasta linkistä.

Kuka tietää - ehkä tuleva kotisi vapautuu jo huomenna.

Tilaa hakuvahti

Asuntoagentti

Asuntoagentti on tekoälypohjainen Lumo-verkkokaupan ominaisuus, joka auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin helposti.

Kun kirjaudut sisään Lumo.fi-sivustolle helpolla kertakäyttökoodilla, Asuntoagentti alkaa tekemään sinulle suosituksia asuntohakusi, suosikkiasuntosi ja katselemasi asunnot huomioiden. Käyttäessäsi sivustoamme kirjautuneena Asuntoagentti siis oppii millaisista asunnoista olet kiinnostunut ja alkaa etsimään sinulle sopivaa kotia Lumo-kotien joukosta.

Ota Asuntoagentti käyttöön