Vastuullisuustekoja

Valentinin kotikenttäetu on omaa luokkaansa

Nuori futarilupaus ja Lumo-stipendiaatti* Valentin Purosalo on koko ikänsä asunut sivurajaheiton päässä jalkapallokentästä. Matka alle 15-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen laitapakiksi on kuitenkin ollut hiukan pidempi – ja jatkuu edelleen.

235x174

Valentinin "3x parasta kotona"

Sijainti ja harrastusmahdollisuudet

"Kirjaimellisesti kotiamme vastapäätä on Kupittaan urheilupuisto, josta löytyy useampikin jalkapallokenttä, muista harrastusmahdollisuuksista puhumattakaan. Puistossa on myös nykyisen seurani FC Interin Veritas Stadion, jonka katsomoille pelaamisesta haaveilin jo pikkupoikana. Interin edustusjoukkueeseen pääseminen, samoin kuin maajoukkuepaikan säilyttäminen, vaativat kuitenkin vielä hurjan määrän työtä – peli-iloa unohtamatta."

Oma huone

"Silloin kun en ole treenaamassa, tykkään kuunnella tosi paljon musiikkia. Musiikkimakuni ei aina ole äidin kanssa ihan yksi yhteen, joten on hyvä, että on oma huone, jonka oven saa kiinni. Toisaalta myös olkkarin sohvalla tulee löhöiltyä leffoja katselemassa. Se on ehkä yhtä pitkäaikainen harrastus kuin jalkapallo. Fanitus on kulkenut Mr. Beanista Hercule Poirotin kautta Stanley Kubrickiin."

Oma sänky

"Urheilijalle lepo on tosi tärkeää ja sitä painotetaan paljon myös valmennuksessa. Ei riitä, että käy ahkerasti treeneissä, jos ei myös muista levätä kunnolla ja palautua. Sitten on tietysti tosi tärkeää syödä hyvin. Onneksi äiti on aina pitänyt meidän kotona ruoka-ajoista huolen."

*Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma tukee suomalaista huippu-urheilua ja nuorten liikuntaa yksilö- ja joukkuetasolla. Vuonna 2012 käynnistetty ohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsoritukea nuorille urheilulahjakkuuksille.

Lumolaiset: 14-vuotias jalkapalloilija Valentin ja äiti Eeva

Koti: Kerrostalokolmio Turun Vasaramäessä

Lumolaiset on sisältösarja, joka esittelee Lumo-kotien asukkaita heidän luonnollisessa asuinympäristössään – kotona.

Katso tunnelmia artikkelin teosta täältä.

Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma

Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma tukee suomalaista huippu-urheilua ja nuorten liikuntaa yksilö- ja joukkuetasolla. Vuonna 2012 käynnistetty ohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsoritukea nuorille urheilulahjakkuuksille.

Tutustu tarkemmin
235x174

Vuokraa helposti paras koti ja tee siitä omasi!Vuokraa helposti paras koti ja tee siitä omasi!

Elämän parhaita asioita ei tarvitse omistaa – ne voi vuokrata. Lumo-kodissa voit nauttia elämisen mielenrauhasta ja verrattomista lumolaisen palveluista. Kodin voit vuokrata suoraan verkkokaupastamme tai antaa meidän löytää sinulle sopiva koti. Muuta vaikka huomenna, jää vaikka loppuelämäksi.

Elämän parhaita asioita ei tarvitse omistaa – ne voi vuokrata. Lumo-kodissa voit nauttia elämisen mielenrauhasta ja verrattomista lumolaisen palveluista. Kodin voit vuokrata suoraan verkkokaupastamme tai antaa meidän löytää sinulle sopiva koti. Muuta vaikka huomenna, jää vaikka loppuelämäksi.

Lue lisää