Vastuullisuustekoja

Hyvä pelisilmä on avain menestykseen

Lumo-stipendiaatti Erica Korhonen aloitti jääkiekon 7-vuotiaana, ja oli jo 10-vuotiaana Kirkkonummen Salamoiden 06-poikajoukkueen paras hyökkääjä. Nyt 14-vuotiaana hän pelaa Naisten Mestistä HIFK Akatemiassa, jossa kuuluu hyökkääjien parhaimmistoon. Tärkeimpänä ominaisuutenaan Korhonen pitää hyvää pelisilmää.

235x174

Erica Korhosen 3 x parasta kotona

Yhteinen huone isosiskon kanssa

Yksi suurimmista saavutuksistani tähän mennessä on ollut pääsy HIFK Akatemiaan ja maajoukkueen Leijonapentujen leireille nyt jo kolmen vuoden ajan. Tulevaisuudessa haluan pelata naisten maajoukkueessa. Treenaaminen on melko totista, sillä taso on kova. Kun muu arki on koulun ja jääkiekon ansiosta melko kiireistä, oma huone on tärkeä. Siellä lepään ja rentoudun kuuntelemalla musiikkia tai katselemalla Netflixiä.

Koti lähellä urheilupuiston tekistä

Viidesti viikossa pidettävät jäätreenit vaihtuivat koronakeväänä pihatreeneihin. Tämän lisäksi ohjelmaani on kuulunut omatoimista harjoittelua lenkkeillen ja lihaskunto- ja porrastreeneissä läheisellä urheilupuisto Tekiksellä eli Taka-Wembleyllä.

Ystävät ovat minulle tärkeitä, ja heidän kanssaan käyn Tekiksellä pelaamassa jalkapalloa, tennistä sekä koripalloa. Onneksi kesän jääkiekkorippileiri Kuortaneella sisälsi useita jäävuoroja, jolloin sain pukea pitkästä aikaa myös luistimet jalkaan.

Olohuoneen sohva

Pelasin vielä viime vuoteen saakka myös jalkapalloa, olin maalivahti. Futis piti kuitenkin jättää, sillä aikani riitti vain lempilajilleni, eli jääkiekolle. Muukin perheeni harrastaa kaikenlaista, ja olemme paljon liikenteessä. Välillä ehdimme kuitenkin kaikki olla yhtä aikaa kotona ja silloin istahdamme porukalla olkkarin sohvalle.

Lumolaiset: 14-vuotias jääkiekkoilija Erica Korhonen & äiti, isosisko ja pikkuveli

Koti: kerrostaloneliö Kirkkonummen Lindalissa

Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma tukee suomalaista huippu-urheilua ja nuorten liikuntaa yksilö- ja joukkuetasolla. Vuonna 2012 käynnistetty ohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsoritukea nuorille urheilulahjakkuuksille.

Lumolaiset on sisältösarja, joka esittelee Lumo-kotien asukkaita heidän luonnollisessa asuinympäristössään – kotona.

Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!Vuokraa Lumo-koti ja tee siitä omasi!

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Koti on enemmän kuin neliöt, joissa asumme. Se on myös tärkeät kulmat niiden ympärillä. Löydä omaan elämäntapaasi sopiva koti verkkokaupastamme tai anna meidän löytää sinulle koti, jossa viihdyt pitkään.

Tutustu ja ihastu