Toimitilat

Osassa kiinteistöistämme on myös vuokrattavia toimitiloja. Päämääränämme on luoda vuokralaiselle edellytykset menestyksekkääseen liiketoimintaan. Pidämme kiinteistömme asianmukaisessa kunnossa ja vastaamme vuokralaisen muuttuviin tarpeisiin. Kiinteistöjämme kehittämällä ja uudiskohteita rakentamalla pystymme tarjoamaan tarpeen mukaan myös räätälöityjä tiloja. Meillä on jatkuvasti käynnissä uudis- ja peruskorjaushankkeita ympäri Suomea.

Voit tutustua vapaisiin toimitiloihimme Kauppalehden sivuilla:

Vapaat toimitilat

Lähetä avoin hakemus

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan tiloja vuokraaviin myyjiimme. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian, mikäli sopiva toimitila vapautuu ja pääsemme neuvottelemaan toimitilan vuokrauksesta!

Kerro hakemuksessasi ainakin seuraavat asiat:

  • tilan käyttötarkoitus
  • tilan haluttu koko
  • toivottu sijainti
  • hinta
  • milloin olisit valmis vuokraamaan tilan
  • mahdolliset erikoistarpeet tilasta (esim. autopaikka, suihku jne.)

Pääkaupunkiseutu ja lähialueet (Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Porvoo, Tuusula, Hämeenlinna)
Mannerheimintie 168a, 00300 Helsinki
Kristian Björksten
Puh. 020 508 3245
kristian.bjorksten@lumo.fi

Muu Suomi (Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Turku)
Mannerheimintie 168a, 00300 Helsinki
Päivi Saranpää
Puh. 020 508 3639
paivi.saranpaa@lumo.fi

Yritysnumeroomme 020 508 5000 soittaminen maksaa 8,4 senttiä/minuutti. Nauhoitamme kaikki puhelut asiakaspalvelumme laadun kehittämiseksi. Muihin yritysnumeroihimme (020 508 xxxx) soittaminen maksaa yrityshinnoittelun mukaisesti kotimaan lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä/puhelu + 7,02 senttiä/minuutti ja matkapuhelimesta 8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti.