Ristkarinkatu 2

Möysä, 15170 Lahti

Katso kartalla
  • KerrostaloValmistuminen 1980
  • Kaksiot28 kpl50,560,5
    Yksiöt7 kpl35
    Kolmiot7 kpl74,5

Ristkarinkatu 2

Kahdeksankerroksinen vuokrakerrostalo Lahden Tonttilassa. Tämän talon kaikissa asunnoissa on parvekkeet. Talossa on muun muassa kerhohuone. Maksuton yhteispesutupa on käytettävissä Aittapellonkatu 5:ssä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

  • Rakennustyyppi
    Kerrostalo
  • Valmistuminen
    1980
  • Energialuokka
    E
  • Varallisuusrajoitettu
    Ei
  • Hissi
    Kyllä
  • Antennijärjestelmä
    Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
  • Laajakaista
    DNA 50 Mbit/s
  • Autopaikat
  • Talon yhteiset tilat
    Pyörävarasto, kerhohuone, talosauna, jaettu pesutupa, kuivaushuone, jaettu kuivaushuone, irtainvarasto, väestönsuoja

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Lahti

Lahti tarjoaa viihtyisää asumista kehittyvässä Etelä-Suomen kaupungissa. Lahdesta löytyy samalla sekä kaupunkielämää että luonnonrauhaa. Salpausselän ja Vesijärven välissä sijaitseva Lahti on kehittyvä kaupunki, joka panostaa palveluihin ja ihmisten viihtyvyyteen.

Hyvien yhteyksien varrella oleva kehittyvä kaupunki on hyvä valinta ihmisille ja perheille, jotka haluavat asua vihreässä asuinympäristössä lähellä liikuntapaikkoja ja harrastusmahdollisuuksia.

Lahdessa koulut, päiväkodit ja kaupat ovat lähellä. Paikallis- ja seutubusseilla pääsee liikkumaan kätevästi, ja Helsinkiin on vain 50 minuutin junamatka. Monet Lahdessa asuvat käyvät Helsingissä töissä hyvien junayhteyksien sekä Lahden moottoritien takia.

Liikuntamahdollisuudet Lahdessa

Jääkauden aikana syntynyt Salpausselkä on tunnettu talviurheilukeskus, jossa järjestetään jokavuotiset Salpausselän kisat. Alueen 100 kilometrin laajuinen latu- ja retkeilyverkosto on helposti kaikkien Lahdessa asuvien käytettävissä niin kesällä kuin talvellakin.

Lahdessa on esimerkiksi kolme uimahallia, harjoitusjäähalli Launeessa, monitoimihalli Suurhalli, Lahden jäähalli sekä Urheilutalo. Ne mahdollistavat monen eri lajin harrastamisen Lahden alueella.

Vapaat vuokra-asunnot Lahdessa

Lahdessa on yli tuhat viihtyisää Lumo-vuokra-asuntoa eri puolilla kaupunkia. Lahden vapaiden vuokra-asuntojen joukosta löytyy erikokoisia koteja niin yksin asuvien, pariskuntien kuin perheidenkin tarpeisiin. Oma koti voi löytyä joko keskustan palvelujen ääreltä tai kauempaa jostakin mukavasta lähiöstä.

Vapaat vuokra-asuntomme Lahdessa ovat aina tarjolla verkkokaupassamme. Verkkokaupassa pääset valitsemaan mieluisesi asunnon ilman jonotusta tai hakemuksien täyttöä.

Helppoa asumista Lahden keskustassa

Lahden keskustassa eli Keski-Lahdessa sekä keskustan välittömässä läheisyydessä on useita mahdollisuuksia asua mukavasti Lumo-vuokra-asunnossa. Keskusta on uudistunut vahvasti viime vuosien aikana, ja muutokset ovat tehneet hyvää keskustan asumisviihtyvyydelle.

Keskustan kaupat ja kauppakeskus Trio antavat keskustassa asuville mahdollisuudet lähteä ostoksille kävelymatkan etäisyydellä. Jos keskustaan tullaan kauempaa, niin autonsa voi pysäköidä näppärästi esimerkiksi maanalaiseen toriparkkiin.

Lahden ydinkeskustassa sijaitsevat myös tunnetut rakennukset Eliel Saarisen kaupungintalo sekä Alvar Aallon vaikuttava Ristinkirkko, joka on valtakunnallisestikin merkittävä kulttuurinähtävyys. Keskustan itäpuolella Paavolan alueella on Lahden kaupunginteatteri sekä Lahden kaupunginkirjasto.

Kartanon alue Ristinkirkon pohjoispuolella on miellyttävä asuinalue. Sinne on rakennettu muun muassa autoton suurkortteli, joka muodostuu kerrostaloista. Paavolan vieressä oleva Möysän alue on suosittu asuinalue Joutjärven rannalla. Joutjärven rannalla on myös uimaranta lahtelaisille.

Ydinkeskustan eteläpuolella rautateiden toisella puolella on Asemantausta sekä Launeen ostoskeskittymä. Launeen perhepuiston suurella alueella riittää maksutonta tekemistä lapsiperheille. Anttilanmäen alueen asukkaat saavat myös nauttia lähietäisyydellä sijaitsevista keskustan palveluista.

Vuokra-asunto rannan läheltä Ankkurista tai Ruoriniemestä

Ennen teollisuuden käytössä olleet ranta-alueet ovat vapautuneet asumiskäyttöön teollisuuden vähennyttyä Lahdessa. Ankkuri on yksi tällaisista alueista, joka on vapautunut asuntorakentamiseen. Ankkurilla on rantaviivaa jopa kolmen kilometrin matkan verran, ja siellä on lukuisia Lumo-vuokra-asuntoja viihtyisän Vesijärven rannalla. Myös Ruoriniemen alue sijaitsee lähellä Vesijärveä, ja tarjoaa useita Lumo-vuokra-asuntoja. Ankkurissa on ostoskeskus, joka palvelee myös Ruoriniemen alueen asukkaita.

Vesijärven rannalla on myös vuonna 2000 valmistunut konsertti- ja kongressikeskus Sibeliustalo sekä Ankkurikeskus, jossa on palveluita sekä yritysten toimitiloja.

Lumo-vuokra-asunnot ydinkeskustan ulkopuolelta

Launeen ja Asemantaustan itäpuolella sijaitsevat Kerinkallion ja Saksalan alueet, jotka tarjoaa hyviä asumismahdollisuuksia hieman väljempää asumista arvostaville. Alueella on muun muassa Saksalan Uimahalli, koulu, ruokakauppoja sekä neuvola. Alueet ovat puutarhamaisia, ja talokannan 50-luvun rintamamiestalot ovat saaneet rinnalleen pientaloja.

Kiveriö on myös mukava asuinalue suurien ja väljien tonttien ystäville. Kumpuilevassa maastossa olevat tontit ovat puutarhamaisia ja tilavampia kuin keskustassa. Rauhalliselta alueelta on hyvät liikenneyhteydet ja bussiyhteydet muualle Lahteen ja juna-asemalle. Metsäinen miljöö houkuttaa erityisesti ulkoilijoita sekä lapsiperheitä.

Keijupuistossa, parin kilometrin päässä Lahden keskustasta, sijaitsee useita uudehkoja Lumo-vuokra-asuntoja erittäin viihtyisällä sijainnilla. Alueella on rauhallista, ja ulkoilumahdollisuudet sekä harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Hennala on toinen mukava asuinalue lähistöllä.

Lumo vuokra-asunnot Lahdessa numeroina

Vesijärven rannalla sijaitseva Lahti on väkiluvun perusteella Suomen 9. suurin kaupunki. Lumo-kodit tarjoavat Lahdessa vuokra-asuntoja helposti ja parhailta paikoilta yhteensä 1380 kappaleen edestä.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin