Haku

Yliopistonkatu 39 A 11

Tammela, 33500 Tampere

 • 882 €/kk
 • Vuokravakuus 0 €
 • 60
 • 4. krs (/4)
 • Kerrostalo, 2H+KK,katso pohjapiirros
 • Vesimaksu 24 €/hlö/kk

Asunto on heti vapaa

Tuplaetu!

Ole nopea! Kun vuokraat tämän asunnon verkkokaupastamme viimeistään 21.10.2020, saat viikon ilmaista asumisaikaa sekä 150 euron arvoisen lahjakortin joko Vepsäläiseen tai Mustiin ja Mirriin. Kumman lahjakortin valitset? Saat käytännön ohjeet myyntineuvottelijoiltamme heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä.

Act quickly! By renting this apartment from our webstore before the 21th of October, you’ll get 7 extra days moving time, as well as a gift card worth 150€ for either Vepsäläinen furniture store or Musti ja Mirri pet supply store. Which one do you choose? Our sales representative will contact you the following business day of the rental and provide more information.

  Vuokraasi kuuluvat lisäksi nämä Lumo-edut

  Kylpyhuone, lämmin irtainvarasto, tupakointi kielletty sisätiloissa

  Asunnossa on tyytyväisyystakuu

  • Voit peruuttaa vuokrauksen esittelyn jälkeen jos asunto ei ole sinun tarpeisiisi sopiva.
  • Palautamme rahat viimeistään seuraavana arkipäivänä mikäli haluat peruuttaa vuokrauksen.
  Lue lisää tyytyväisyystakuusta
  • Tilava ylimmän kerroksen kulma-asunto Tammelan alueelta!

    

   Tämä Lumo-koti sijaitsee loistavalla sijainnilla kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Lähellä on myös useita kouluja ja kauniita puistoja sekä Kaupin upeat ulkoilumaastot.

   Tämä Lumo-koti sopii niin tilaa arvostavalle pariskunnalle, perheelle kuin kaveruksillekin. Asunnossa on laminaattilattiat ja maalatut seinät, jossa osittain käytetty tehosteita. Asunnossa on ihanat korkeat huoneet, kauniit ikkunat ja tunnelma jota ei uuteen taloon saa! 

   Huomioithan, että talossa ei ole hissiä ja taloyhtiöllä ei ole autopaikkoja.

   Seinissä voi esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso vinkkejä sisämaalaukseen Tikkurilan sivuilta: Tikkurila.fi/ohjeet-sisamaalaukseen

   Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut.

   Suuntaa siis pian osoitteeseen Lumo.fi.

  • Suosittu Tammelan alue sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Aamukahville voit poiketa vaikkapa Tammelantorille, joka tarjoaa lähes joka päivä perinteikästä tamperelaista torielämää.

   Rauhallinen vuokra-asunto hyvillä yhteyksillä Tammelassa

   Rautatieasema on melkein vieressä ja linja-autoasemallekin kävelet vartissa. Lähellä on myös useita kouluja ja kauniita puistoja sekä Kaupin upeat ulkoilumaastot. Tammelan itä-osasta löytyy myös historiallinen Puu-Tammela, josta löytyy vielä vanhoja, suojeltuja puu-taloja.

   Tunnelmallista asumista Tammelassa

   Alueena Tammela on tunnelmallinen ja eloisa. Tammelan Lumo-kodit tarjoavat elämyksellisen asumiskokemuksen. Esimerkiksi vuonna 1999 valmistuneet Emil Aaltosen vanhaan kenkätehtaaseen valmistuneet asunnot loistavat korkeilla huoneillaan ja suurilla ikkunoillaan. Löydä uusi vuokra-asuntosi Tammelasta!

  Mukavuudet & Lumo-edut

  Talon tiedot

  Yliopistonkatu 39

  Tampereen Tammelassa sijaitsevasta talosta on Keskustorille kilometrin verran. Raitiovaunuliikenne tulee kulkemaan muutaman vuoden päästä talon edestä, samoin bussipysäkki on aivan talon läheisyydessä. Idyllinen talo on rakennettu vuonna 1904 ja peruskorjattu vuonna 1994.

  Tora- ja Sopulinnan talot (Yliopistonkatu 39 ja Itsenäisyydenkatu 8) muodostavat ihanan sisäpihan, joka on kauniin vehreä. Yhteisinä tiloina taloilla on muun muassa asukkaiden maksuttomasti käytössä oleva kuntosali, pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Jokaiselle asunnolle on omat irtaimistovarastot. Piha-alueelle kunnostus on tehty vuonna 2008, huoneistojen keittiöt ja kylpyhuoneet on uusittu ja putkiremontti tehty vuonna 2001, ikkunat on uusittu vuonna 1994.


  Lumo-asukkaana saat enemmän

  Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

  - Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
  - Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
  My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
  Pihakoutsin treenit omassa pihapiirissä ja lähiluonnossa.

  Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/edut

  • Rakennustyyppi
   Kerrostalo
  • Valmistuminen
   1904
  • Energialuokka
   C2007
  • Antennijärjestelmä
   Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa
  • Talon yhteiset tilat
   pyörävarasto, kerhohuone, sauna, pesutupa, kuivaushuone
  Hei Lumo-asukas!

  Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

   • Joustava asunnonvaihto
   • Ei irtisanomisaikaa

  Vuokraa huoletta, tarjoamme tyytyväisyystakuun!

  Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta, mikäli se ei vastaa ennalta annettuja tietoja tai sinun tarpeitasi.

  Tutustu tarkemmin

  Rakastu uutuuksiin!

  Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

  Tutustu uutuuksiin

  Lumo-asukkaana saat enemmän

  Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

  Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

  Tutustu etuihin