Haku
Varallisuusrajoitettu

Tuulenkaato 1 A 1

Lapinrinne, 96190 Rovaniemi

Asunto on heti vapaa

Huom! Tämä asunto on varallisuusrajoitettu ja sen voi vuokrata vain hakemuksella.

 • Autopaikkoja vapaana 1 kpl ›
 • Oma piha
 • Vaatehuone, kylpyhuone, ulkovarasto, tupakointi kielletty sisätiloissa
 • Vuokrataan tilava kaksio Rovaniemen Lapinrinteestä!

   

  Tämä Lumo-vuokrakoti sijaitsee vehreällä ja rauhallisella alueella, parin kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Lähikauppa löytyy kävelyetäisyydeltä ja ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät. Kodissa on käytännöllinen pohjaratkaisu, jossa kaikki toiminnot on jaettu omiin tiloihinsa. Huoneet ovat reilun kokoisia ja ehjää seinäpintaa on hyvin, jonka ansiosta asunto on helppo sisustaa omaan tyyliin ja tarpeisiin sopivaksi.

  Kodin lattiassa on tyylikäs vaalea laminaatti ja seinät ovat maalatut. Asunnosta löydät liitännät astian- sekä pyykinpesukoneelle.
  Tilavasta makuuhuoneesta löydät säilytyskaappeja koko seinän leveydeltä. Kirsikkana kakun päällä on oma piha.

  Huomioithan, että kuvat ovat asutusta asunnosta ja asunto vuokrataan ilman nykyisen asukkaan irtaimistoa.

  Seinissä voi esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita Lumo-värikartasta omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

  Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut.

  Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

 • Lapinrinne on parin kilometrin päässä keskustasta sijaitseva vehreä ja luonnonläheinen asuinalue. Alueella on paljon omakotitalo- ja rivitaloasutusta. Alueella sijaitsevat päiväkoti ja kauppa sekä ammattioppilaitos. Lapinrinteeltä pääsee sujuvasti kevyenliikenteen väyliä pitkin niin keskustaan kuin eteläkeskukseen ja Korkalovaaraan. Korkalovaaran ala- ja yläaste sijaitsevat alle kilometrin päässä.

Mukavuudet & Lumo-edut

Talon tiedot
Tuulenkaato 1

Kohteessa on sekä luhti- että rivitaloasuntoja. Luhtitalossa on kahdessa kerroksessa kaksioita, yläkerran asunnoissa on parveke ja alakerran asunnoissa on oma piha. Rivitaloissa on sekä kaksioita että kolmioita. Talojen keskellä on suojaisa piha-alue, jossa lapsille on leikkipaikka. Kohteen piha-alue on remontoitu 2010. Kohteen vieressä sijaitsevat Lapinrinteen päiväkoti ja lähikauppa. Lähes kaikissa asunnoissa on tehty keittiöremontti ja useassa asunnossa myös kylpyhuone on remontoitu. Kohteessa on lemmikkieläimet sallittu ja autopaikkoja on riittävästi. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa sekä kerhohuone ja kuntosali.
 • Rakennustyyppi
  Rivitalo
 • Valmistuminen
  1988
 • Energialuokka
  E2007
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): Other
 • Talon yhteiset tilat
  Pyörävarasto, kerhohuone, talosauna, pesutupa, kuivaushuone
Hei Lumo-asukas!

Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

  • Joustava asunnonvaihto
  • Ei irtisanomisaikaa

Rakastu uutuuksiin!

Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

Tutustu uutuuksiin

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin