Kulunhallintajärjestelmät ja niiden keräämä tieto

Kulunhallintajärjestelmät eivät kerää tietoa huoneistojen lukoista - tiedonkeruu poistuu yhteisistä tiloista vuoden 2022 loppuun mennessä

Kulunhallintajärjestelmät eivät kerää mitään tietoa huoneistojen lukoista. Kiinteistöissämme on vielä toistaiseksi käytössä yhteisten tilojen kulunhallintajärjestelmiä, joiden kulkutiedon kerääminen poistetaan vuoden 2022 loppuun mennessä.

Vielä tällä hetkellä kiinteistöissämme on käytössä kulunhallintajärjestelmiä, joiden kerääminen henkilötietojen avulla on mahdollista käydä läpi lukkojen tapahtumatietoja esimerkiksi ilkivallan tai murtojen selvittämiseksi, tai rajoittaa tietyistä ovista kulkemista. Tietoa ei yhdistetä kulkutietoihin eikä lukkopesissä ole mitään tietoja avaimen haltijasta. Yhteisten tilojen kulunhallintajärjestelmien tiedonkeruu poistuu vuoden 2022 loppuun mennessä.

Voit lukea lisää Lumo Kodit Oy:n henkilötietojen käsittelystä ja oikeudestasi vastustaa tällaista oikeutetun edun perusteella tapahtuvaa henkilötietojen käsittelyä tietosuojaselosteesta.

iLOQ-valmistajan sähköinen lukitusjärjestelmä

Mikäli talossasi on käytössä iLOQ-valmistajan sähköinen lukitusjärjestelmä, huomioithan että kaikkien lukollisten yhteistilojen ovien lukkopesiin jää avaimen sarjanumerotieto oven avauksesta ja aikaleima oven avauksesta. Lukkosylinteriin kertyvän tiedon säilytysaika on noin kaksi viikkoa eli noin 500 viimeisintä oven avauskertaa tai kulkutapahtumaa, jonka jälkeen uutta lokitietoa tallentuu automaattisesti vanhan lokitiedon päälle.