Lumo-asukasedut ja palvelut

Monipuolisten asukasetujen ja lisäpalveluiden avulla voit tehdä asumisestasi juuri sinun näköistäsi! Kirjautumalla My Lumo -palveluun vuokrasopimuksen tekemisen jälkeen näet päivitetyn listan juuri niistä asukaseduista, jotka ovat voimassa sinun talossasi.

Etkö ole vielä Lumo-asukas?
Katso tästä vapaat Lumo-asunnot

Muuttajan palvelut

Maksullisten Lumo-palveluiden avulla voit tehdä asumisestasi entistä vaivattomampaa – ja juuri sinun tarpeisiisi sopivaa!

Nollaa lämmityksen hiilijalanjälkesi​

alk. 19

Kolmasosa Suomessa asuvan hiilijalanjäljestä syntyy asumisesta ja merkittävin ilmastovaikutus asumisessa on lämmityksellä. Lumo-asukkaana voit osallistua ilmastotalkoisiin nollaamalla lämmityksen hiilijalanjäljen.

Voit myös testata oman hiilijalanjälkesi helposti hiilijalanjälkitestillämme.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Sähkösopimus

Lumo tarjoaa alennuksen Väreen sähkösopimuksen kuukausimaksusta, sekä kannustaa asukkaitaan pienentämään hiilijalanjälkeään tarjoamalla lisäalennuksen myös Väreen hiilivapaista Vihreä Sähkö - ja Ydinsähkö-lisäpalvelupakettien kuukausimaksuista.

Lue lisää My Lumo –palvelussa

Kotivakuutus

Kotivakuutus turvaa kotisi ja sen irtaimiston yllättävien vahinkojen varalta sekä korvaa mahdollisia muille aiheutettuja vahinkoja.

Edellytämme kotivakuutusta kaikilta asukkailtamme, ja yhteistyökumppanimme Turva tarjoaa vakuutuspalvelut edullisesti.

Lue lisää kotivakuutuksesta My Lumo -palvelussa

Astianpesukoneen asennus

alk. 129

Astianpesukoneen asentaminen kotivakuutuksen vaatimalla tavalla on tarkkaa puuhaa. Kumppanimme tarkistaa astianpesukoneesi kunnon ja asentaa koneen käyttövalmiiksi.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Muuttosiivouspalvelu

alk. 99

Palvelun avulla loppusiivous hoituu helposti ja varmistat, että asuntosi jää sopimuksen mukaiseen kuntoon.

Palvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa, Hämeenlinnassa, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa ja Oulussa.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Muuttopalvelu

alk. 395

Lumo-asukkaana voit helpottaa muuttoasi ammattilaisen avulla.
Kumppanimme muuttaa sinut ripeästi ja ammattitaidolla uuteen kotiisi.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Muuttolaatikot

alk. 99

Lumo-asukkaana voit helpottaa muuttoasi vuokraamalla tarvikkeet ketterää omatoimimuuttoa varten. Pakettihinnat sisältävät muoviset muuttolaatikot vuokrattuna kumppanimme kautta, sekä laatikoiden toimituksen ja noudon.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Avainkuriiri

alk. 44,90

Tilaa Lumo-kotisi avaimet kotiinkuljetuksella! Voit myös helpottaa poismuuttoasi tilaamalla vanhan kodin avainten noudon sinulle sopivasta paikasta.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Astianpesukoneen tilaus

Mikäli asunnostasi ei vielä löydy astianpesukonetta, voit tilata tällaisen ketterästi kauttamme – lisäämään asumismukavuutta ja parantamaan Lumo-kotisi perustasoa.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Polkupyöräetu

Tarjoamme Lumo-asukkaille alennuksen Insera-polkupyöristä. Edun myötä kannustamme oman hiilijalanjäljen pienentämiseen ja rohkaisemme vastuulliseen liikkumiseen arjessa.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Pienvaraston vuokraus

Lumo-asukkaana saat -20% alennuksen kaikista Cityvaraston pienvarastoista!

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Yhteiskäyttöauto

Lumo tarjoaa asukkailleen 24Rentin kanta-asiakkuuden. Eritasoisia ja -kokoisia henkilö- ja pakettiautoja on kaikkien Lumo-asukkaiden varattavissa My Lumo-palvelun kautta. 24Rent vastaa autojen operoinnista. Käyttöönotto onnistuu puhelimella! Katso video: Lumo-yhteiskäyttöauton käyttöohje

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Sähköauton lataus

Mahdollistamme Lumo-kotien asukkaille kestävän tavan liikkua ja tarjoamme asukkaillemme sähkö- ja hybridiautojen latauspalvelun.

Latausasemien käyttämä sähköenergia on alkuperätodistetusti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua ja hiilineutraalia tuuli- tai vesisähköä.

Lue lisää My Lumo -palvelussa

Kotisiivouspalvelu

Lumo-asukkaana saat kumppanimme kautta alennusta sekä jatkuvasta kotisiivouspalvelusta että kertakäyntisiivouksesta. Palvelu on tällä hetkellä saatavilla pääkaupunkiseudulla, Keravalla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä.

Lue lisää My Lumo -palvelussa