Joulukalenteri

1. luukku: on Lumo-kotien joulukalenterin aika

Rakenna naapureiden kanssa oma joulukalenteri – talonne ikkunoihin!

235x174

On joulukuun ensimmäinen päivä, ja joulukalenterin ykkösluukun aika. Mitä jos rakentaisitte joulukalenterin yhdessä naapureiden kanssa, kukin vuorollaan omaan ikkunaansa?

Kuka ehtii laittaa ykkösen omaan ikkunaansa, kuka nappaa kakkosen? Sen jälkeen muut naapurit varmaan nappaavat kiinni ideasta ja lähtevät mukaan joulunodotusleikkiin. Voit toki laittaa myös rappukäytävän ilmoitustaululle lapun, jossa kerrotaan muille ideasta ja johon kukin voi varata itselleen tietyn päivän yhteisestä joulukalenterista.

Kalenterinumeron luomisessa ja materiaaleissa voi käyttää luovuutta. Marketit, askartelu- ja rautakaupat myyvät erilaisia valosarjoja ja ledivalonauhoja, joista valaistavan numeron voi ikkunaansa askarrella. Kiinnitys onnistuu esimerkiksi läpinäkyvällä teipillä. Tyyli on vapaa, kunhan joulukalenterin numero on valaistu sitä vastaavana kalenteripäivänä ja näkyy kadulle päin.

Lapset rakastavat arvailla, mihin ikkunaan seuraava joulukalenteriluukku valaistuu – ja kotitalon muuttuminen joulukalenteriksi ilahduttaa kotiin palaavaa aikuistakin.

Tehdään tästä joulunodotuksesta yhdessä ihana!

Jaa sosiaalisessa mediassa talosi tapahtumia #lumokoti-merkinnän kera, jotta muutkin näkevät, mitä kaikkea mukavaa talvi ja joulunaika Lumo-kodissa voi tuoda tullessaan.

Kaipaatko lisää mukavaa puuhaa joulukuun ajaksi?

Tutustu Lumo-kotien joulukalenteriin.

Joulukalenteri
235x174

29.11.2022 (Muokattu 30.11.2022)

Teksti Lumo-kodit

Kuvat Lumo-kodit

Testaa oma hiilijalanjälkesi!Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi