1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Hiekkaharju, Vantaa

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Hiekkaharju

  Hiekkaharju on kaupunginosa Vantaalla, Tikkurilan pohjoispuolella vain muutaman kilometrin päässä Tikkurilan monipuolisista palveluista. Liikenneyhteydet alueella ovat hyvät: Hiekkaharjussa on oma rautatieasema, jonka kautta kulkevat lähijunat kuljettavat kätevästi esimerkiksi Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa, Tikkurilaan muutamassa minuutissa ja lentokentälle vartissa. Liikenneyhteyksiä täydentävät useammat bussilinjat, jotka vievät myös ympäri lähiseutuja.

  Vuokra-asunto Hiekkaharjussa lähellä palveluita

  Kylämäiseksi ja yhteisölliseksi kuvailtu Hiekkaharju on rauhallinen asuinalue kivenheiton päässä Tikkurilan vilinästä ja erinomaisesta palvelutarjonnasta. Tikkurilan monipuoliset palvelut ja erikoisliikkeet ovat vain muutaman minuutin auto- tai junamatkan päässä. Lähempää, Hiekkaharjun Rautatieaseman kupeesta löytyy myös valikoima erilaisia peruspalveluita aina kioskista kukkakauppaan.

  Hiekkaharjussa on myös urheilupuisto, jonka yhteydessä toimii esimerkiksi golfkenttä, tennis- ja squash-hallit, monitoimihalli ja kuntosali. Lisäksi Tikkurilan urheilupuisto ja uimahalli ovat lähellä. Alueella sijaitsee Hiekkaharjun koulu sekä muutama päiväkoti, ja lisäksi Tikkurilan lukio on aivan naapurissa. Tärkeitä viheralueita alueella ovat Malminmäenpuisto, Sipulipuisto ja Tarhurinpuisto leikkipaikkoineen ja lenkkipolkuineen. Myös läheinen Simonkylän virkistysalue tarjoaa loistavia ulkoilumahdollisuuksia.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Vantaalla. Jos Hiekkaharju alueena kiinnostaa, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Tikkurilan vuokra-asuntoihin, Jokiniemen vuokra-asuntoihin sekä Simonkylän ja Koivukylän vuokra-asuntoihin.