1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Hämeenkylä, Vantaa

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Hämeenkylä

  Hämeenkylä on Kehä III:n ja Vihdintien risteyksessä sijaitseva rauhallinen ja vehreä pientaloalue, josta löytyy päiväkoti ja alakoulu. Hämeenkylä kuuluu Myyrmäen suuralueeseen.

  Hämeenkylästä on hyvät kulkuyhteydet Helsinkiin ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lisäksi Variston Kauppakeskus Viisariin pääsee bussilla kymmenessä minuutissa ja Myyrmannin kauppakeskuksen monipuolisten palveluiden äärelle puolessa tunnissa.

  Hämeenkylän vuokra-asunnot luonnon helmassa

  Hämeenkylän pohjoisosassa sijaitsevat Pitkäjärven lahti ja Pikkujärvi, jotka muodostavat suositun luontoharrastusalueen lintutorneineen. Alue on harvinaisuus pääkaupunkiseudulla ja onkin luonnonsuojelualue.

  Toinen upea luontokohde Hämeenkylässä on Lammaslampi, jonka ympäristö on suosittu virkistysalue. Läheisen Soltorpin luonnonsuojelualueelta löytyy harvinainen vaahteralehto.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Vantaalla. Jos Hämeenkylä kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Variston vuokra-asuntoihin, Pähkinärinteen vuokra-asuntoihin ja Askiston vuokra-asuntoihin. Myös monipuolisen Myyrmäen vuokra-asunnot ovat lähellä.