1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Askisto, Vantaa

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Askisto

  Askisto on asuinalue Länsi-Vantaalla, aivan Espoon rajan tuntumassa. Lapsiperheiden suosima pientalovaltainen Askisto on rauhallinen ja vehreä asuinalue. Kehä III:en ja Vihdintien kupeessa sijaitsevalta Askiston asuinalueelta on hyvät tieyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.

  Vuokra-asunto Askistossa keskellä luontoa

  Askistoa ympäröi luonto, ja alueella on peräti kolme luonnonsuojelualuetta. Kakolanmäen, Pikkujärven ja Timmermalmin luonnonsuojelualueet kutsuvat lenkkeilemään, ulkoilemaan ja virkistäytymään metsämaisemiin. Alueella on myös oma urheilukenttä, joka sopii palloiluun ja muuhun liikkumiseen. Askistossa on lisäksi päiväkoti ja alakoulu.

  Monipuoliset palvelut ja liikuntamahdollisuudet löytyvät lähikaupunginosista Variston, Myyrmäen ja Hämeenkylän alueilta. Esimerkiksi läheiseen Hämeenkylän K-Supermarkettiin ajaa reilussa viidessä minuutissa. Vieressä ovat lisäksi Petikon lukuisat erikoisliikkeet, ja myös kauppakeskus Jumbo on vain vartin ajomatkan päässä. Jumbosta löytyy huikea määrä palveluita, ravintoloita ja erikoisliikkeitä sekä viihdekeskus Flamingo kylpylöineen ja muine aktiviteetteineen.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Vantaalla. Jos Askisto kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Hämeenkylän vuokra-asuntoihin, Pähkinärinteen vuokra-asuntoihin ja Variston vuokra-asuntoihin.