1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Halinen, Turku

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Halinen

  Halinen on asuinalue Turun kaupungin pohjoispuolella, Aurajoen yläjuoksulla. Alue tunnetaan erityisesti Halistenkoskesta ja padosta, jotka ovat myös suosittuja kalastuspaikkoja.

  Ulkoilumahdollisuuksia ja peruspalveluita

  Halisten alueelle ominaisia ovat monet puistot, laajat metsäalueet ja asumattomat alueet, joten ulkoilumahdollisuuksia on laajalti. Aurajoki on myös kivenheiton päässä, ja joenvarsi onkin suosittu lenkkeilypaikka.

  Alueella on toimivat peruspalvelut kuten päivittäistavarakauppoja, päiväkoti ja alakoulu. Isompia ostoksia pääsee hoitamaan kätevästi myös Ravattulan palvelukeskittymän liikkeisiin, jotka sijaitsevat ihan vieressä Aurajoen toisella puolella. Lähellä on myös hieno Koroisten puoti kahviloineen sekä esimerkiksi ulkoilmamuseo Kuralan kylämäki, joka on mukava paikka viettää vaikka kesäpäivää perheen kanssa.

  Kätevästi keskustaan

  Turun keskustan monipuoliset palvelut, liikkeet ja ravintolat ovat alle viiden kilometrin päässä Halisista. Liikenneyhteydet ovat alueella toimivat, ja keskustaan pääsee nopeasti bussilla. Keskustaan ja esimerkiksi yliopistonmäelle on mukava myös kävellä tai pyöräillä Aurajoen rantaa pitkin.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Turussa. Jos Halinen kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Runosmäen vuokra-asuntoihin. Jos asuminen hieman keskustan ulkopuolella mutta silti hyvien yhteyksien päässä ja lähellä palveluita houkuttaa, kannattaa katsoa myös esimerkiksi Pääskyvuoren ja Varissuon vuokra-asunnot toisella puolella keskustaa.