1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Viikinmäki, Helsinki

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Viikinmäki

  Vantaanjoen viereisen kallion päällä sijaitseva Viikinmäki on omaleimainen ja eläväinen kaupunginosa Helsingissä. Alueen maisemat ja luonto ovat monimuotoiset: jyrkkärinteisiä kalliomäkiä halkovat useat erikokoiset laaksot.

  Viikinmäessä luonto ja kaupunki kohtaavat

  Viikinmäki on erinomainen yhdistelmä kaupunkimaisuutta ja luonnonläheisyyttä. Asuntorakentaminen on keskittynyt kalliomäille pienten kotikatujen varrelle ja laaksot on jätetty puistoiksi, jotka toimivat asukkaiden yhteisinä virkistyspaikkoina.

  Alueella on alakoulu ja päiväkoti sekä hyvät julkiset liikenneyhteydet ja kevyen liikenteen reitit. Viikinmäessä on lisäksi viihtyisät ja innostavat ulkoilu- ja liikuntamaastot, urheilupuisto sekä idyllinen Pikkukosken uimaranta, joka tarjoaa aktiviteetteja niin kesällä kuin talvellakin. Vantaanjoen rannan viihtyisiä kävelyreittejä pitkin voi lähteä pidemmällekin lenkille.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Helsingissä. Jos Viikinmäki kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Viikin vuokra-asuntoihin, Oulunkylän vuokra-asuntoihin ja Pihlajamäen vuokra-asuntoihin.