1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Ramsinranta, Helsinki

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Ramsinranta

  Ramsinranta sijaitsee Helsingin itäisellä laidalla Vuosaaressa. Ramsinrannassa saaristo alkaa melkein kotiovelta, ja merenrantaan pääsee ihailemaan maisemia ympäri vuoden.

  Saaristotunnelmaa kaupungissa Ramsinrannassa

  Meren läheisyys luo Ramsinrannan alueelle mahtavia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia läpi vuoden. Lohiniemenrannassa sekä Aurinkolahdella on uimarannat, alueelta löytyy paljon venelaitureita ja rannan tuntumassa on useampia ravintoloita sekä kahviloita. Ympäristö on kallioista, mäntyistä kangasmetsää, ja ulkoilijalle Ramsinrannasta löytyy monipuolisesti reittejä rannan ja metsän muotoja mukaillen.

  Alue on täydennysrakentunut viime vuosina ja on vahvasti pientalopainotteinen, kun lähempää Vuosaarta ja Rastilaa löytyy enemmän kerrostaloja. Luonnonläheinen asuinalue sijaitsee noin kilometrin päässä Rastilan metroasemalta, läheltä löytyy niin päiväkodit kuin koulutkin. Meri-Rastilasta löytyy päivittäistavarakauppa.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Helsingissä. Jos Ramsinranta kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Rastilan vuokra-asuntoihin sekä muihin Vuosaaren vuokra-asuntoihin.