1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Munkkiniemi, Helsinki

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Munkkiniemi

  Munkkiniemi on arvostettu ja luonnonläheinen asuinalue meren rannalla, aivan Helsingin kantakaupungin läheisyydessä.

  Rauhallisesta ja viihtyisästä Munkkiniemestä löytyy laajat, hienosti hoidetut viheralueet. Kulttuuriympäristössä myös kahvilakulttuuri kukoistaa ja rantaa pitkin kulkee kävely- ja pyöräilyreitit. Talvisin liikutaan jäälläkin. Munkkiniemessä tarjolla on palveluita ja harrastuksia kaiken ikäisille. Alueella toimii suomenkieliset Munkkiniemen ala-aste ja yksityinen Munkkiniemen yhteiskoulu, jossa opiskelee yläastelaiset ja lukiolaiset. Lisäksi Munkkiniemessä toimii ruotsinkieliset koulut Munksnäs lågstadieskola ja Munksnäs högstadieskola.

  Vuokra-asunto Munkkiniemestä

  Kulkuyhteydet ovat Munkkiniemessä hyvät. Paikallisbussit sekä raitiolinja 4 liittävät alueen kantakaupunkiin, ja yhteydet myös Espoon suuntaan Kuusisaareen ja Otaniemeen ovat loistavat. Munkkiniemen Puistotie muodostaa pääakselin, jonka ympärille kerrostaloalue sijoittuu.

  Vanha Munkkiniemi on hieno esimerkki tyypillisestä 1930-luvun arkkitehtuurista, ja kuten jo vuosikymmenten ajan, nykyäänkin alueella asuu eri alojen huippuasiantuntijoita, vaikuttajia ja taiteilijoita. Alueella sijaitsevat historialtaan mielenkiintoiset Munkkiniemen kartano ja Kalastajatorppa ja kaupunginosan luoteisosasta taas löytyy mm. ihana Munkinpuisto lampineen ja avoimine niittyineen.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Helsingissä. Jos Munkkiniemi kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Meilahden vuokra-asuntoihin, Munkkivuoren vuokra-asuntoihin ja Lehtisaaren vuokra-asuntoihin.