1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Meilahti, Helsinki

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Meilahti

  Meilahti on asuinalue Helsingin läntisessä kantakaupungissa. Meilahti tunnetaan erityisesti laajasta sairaala-alueesta, mutta se on myös viihtyisä ja rauhallinen paikka asua.

  Meilahdessa riittää vehreyttä ja liikuntamahdollisuuksia

  Meilahti ulottuu Mannerhemintieltä merenrantaan asti, ja lisäksi alueeseen kuuluu suorittu museosaari ja ulkoilupuisto Seurasaari. Seurasaaren metsäiset maisemat ja kallioiset mäet kutsuvat ulkoilemaan, ja löytyy saaresta uimapaikkojakin. Meilahden yhdistää Seurasaareen lyhyt kävelysilta.

  Meilahdessa on muutenkin paljon vihreää puistoaluetta sekä esimerkiksi kasvitieteellinen puutarha ja palstaviljelypaikkoja. Alueen nähtävyyksiin kuuluu Urho Kekkosen museo Tamminiemi sekä presidentin virka-asunto Mäntyniemi. Monipuolinen urheilukeskus palvelee myös alueen asukkaita.

  Hyvä valikoima palveluita

  Meilahden sairaala-alueen lisäksi alueella on hyvät peruspalvelut kuten useampi koulu ja päiväkoti, päivittäistavarakauppoja sekä muutama ravintola ja kahvila. Keskustan loputtomien palveluiden keskelle pääsee nopeasti bussilla tai ratikalla, ja kävelymatkan päässä esimerkiksi Töölössä on paljon hyviä palveluita ja liikkeitä.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Helsingissä. Jos Meilahti kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Töölön ja erityisesti Taka-Töölön vuokra-asuntoihin, sekä Munkkiniemen vuokra-asuntoihin ja Pikku Huopalahden vuokra-asuntoihin.