1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Hermanni, Helsinki

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Hermanni

  Hermannin kaupunginosa jakautuu virallisesti Hermanninmäkeen, Hermanninkylään ja Kyläsaareen.

  Etelä-Hermanni on uudehko kaupunginosa Helsingin itäisessä kantakaupungissa. Se juhli avajaisiaan vuonna 2012, kun vuonna 2006 asuinalueen tieltä siirtyi Valtion eläinlääkintä- ja elintarvikelaitokset. Nykyinen Vallilan peruspiiriin kuuluva 1950- ja -60-luvuilla kokonaan uudelleen rakennettu Hermanni oli 1890-luvulla tiivis puutaloalue. Vanhoja puutaloja ei ole enää jäljellä kuin muutama.

  Lumo-vuokra-asunto urbaanista Hermannista

  Hermannin asuinalue on sekoitus vehreää puistomaisuutta ja urbaania kaupunkiympäristöä. Urbaani arkkitehtuuri tuo alueelle ainutlaatuisen tunnelman, johon on helppo ihastua.

  Läheltä löytyvät hyvät palvelut ja loistavat liikenneyhteydet metro-, raitiovaunu- sekä bussilinjoineen aikaisesta aamusta yömyöhään. Ydinkeskustaan kävelymatkaa on noin kolme kilometriä, Hakaniementorille sekä kauppahalliin on matkaa noin 1,5 kilometriä. Lähialueilta Vallilasta, Arabiasta, Sörnäisistä ja Kalliosta löytyy myös paljon palveluita ja tekemistä. Lyhyet välimatkat taittuvat erinomaisten julkisten yhteyksien lisäksi kävellen tai vaikka polkupyörällä.

  Hermannissa on hyvät palvelut monenlaisille asukkaille. Alueelta löytyy useita päiväkoteja, alakoulu ja esimerkiksi Teurastamon tapahtuma- ja ravintolakeskittymä, joka nimensä mukaisesti on vanha teurastuslaitos.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Helsingissä. Jos Hermanni kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Kallion vuokra-asuntoihin, Sörnäisten vuokra-asuntoihin sekä Arabianrannan ja Vallilan vuokra-asuntoihin. Nopeasti kehittyvän Kalasataman vuokra-asunnot ovat myös lähellä.