1 Sijainti

Hakuehdot

Minne haluaisit muuttaa?

 • Alppiharju, Helsinki

  Huoneet

  Hinta

  0

  Pinta-ala

  m2
  m2

  Lisävalinnat

  Ominaisuudet

  Palvelut lähellä

  Vuokraustapa

  Erityisasuminen

  Voit saada senioriasunnon mikäli olet yli 55-vuotias. Lue lisää ›

  Varallisuusrajoitus

  Voit saada asunnon mikäli varallisuutesi ei ylitä rajoja. Lue lisää ›

  Luo hakuvahti

  Luo hakuvahtiLuo hakuvahti

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Luo hakuvahti, niin saat tiedon vapautuvista kodeista suoraan sähköpostiisi ensimmäisenä!

  Tee hakuvahti

  Alppiharju

  Helsingin itäisessä kantakaupungissa sijaitseva Alppiharju sijoittuu Kallion, Taka-Töölön ja Vallilan väliin. Alppiharju muodostuu Alppilan ja Harjun alueista ja alueen talot on rakennettu pääosin 1900-luvun alkupuolella.

  Läheltä löytyy useita legendaarisia paikkoja. Brahenkenttä on urheilukenttä, jossa pääsee talvisin luistelemaan tekojäällä. Linnanmäki on kaikkien tuntema Suomen vanhin huvipuisto, jossa on yli 40 laitetta ja muita huvituksia. Sturenkadulla sijaitseva Kulttuuritalo on legendaarinen keikkapaikka, jossa on esiintynyt useita maailmantähtiä yli 60 vuoden aikana. Lähellä on myös vilkas ja nuorekas Kallio kuppiloineen ja ravintoloineen. Raitiovaunulla tai bussilla pääsee keskustaan vain 10 minuutissa.

  Vuokra-asunto Helsingin Alppiharjusta

  Alppiharjusta Lumo-asukas voi tarpeen mukaan valita itselleen sopivan yksiön tai kaksion. Alppiharjussa asuu paljon nuoria aikuisia ja valtaosa alppiharjulaisista asuu yksin. Alppiharjun asunnot ovatkin Helsingin pienimpiä, sillä keskimääräinen asunnon koko Alppiharjussa on vain 38 neliömetriä.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Helsingissä. Jos Alppiharju kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Kallion vuokra-asuntoihin, Alppilan vuokra-asuntoihin ja Vallilan vuokra-asuntoihin.