Uusia Lumo-koteja Espoon Kiloon!

Ennakkomarkkinoinnissa

Nihtitorpankuja 1 A

Kilo, 02630 EspooVuokrattavissa 1.11.2023
Arvioitu valmistuminen 29.2.2024

Espoon Kiloon, Nihtisillan alueelle valmistuu uusia Lumo-koteja alkuvuodesta 2024. Talosta tulee löytymään kompakteja kaupunkiyksiöitä yksinasuville, sekä pariskunnille, että perheille sopivia kaksioita ja kolmioita. Kodit asettuvat kahdeksaan kerrokseen, hissillä ja luhtikäytävällä varustettuun yksiportaiseen taloon.

Nihtitorpankuja 1 A rakentuu osaksi neljän talon taloyhtiötä, josta Nihtitorpankuja 1 D on myös uusi Lumo-talo. A-talosta löytyy kerhotila, pesula kuivaushuoneineen, sekä kaksi talosaunaa, jotka ovat A- ja D-talojen yhteisessä käytössä. Pihalle tulee lisäksi kaksi piharakennusta, joista löytyy lisää saunoja ja yhteisiä tiloja.

Asuntoihin on valittu ajattomat pintamateriaalit, jotka vaihtelevat hieman kerroksittain. Valittavana on kolme hieman toisistaan poikkeavaa värilinjaa. Kerroksissa 2, 5 ja 8 keittiöitä koristaa tumman harmaa taso ja mustat vetimet. Kerroksissa 3 ja 6 keittiöissä on vaalean harmaat keittiöt ja kerroksissa 1, 4 ja 7 kokkaamaan pääsee valkoiseen keittiöön. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Kohteen pysäköintipaikat sijaitsevat viereen rakentuvassa parkkitalossa. Pysäköintipaikat on varusteltu lämmityspistokkein ja osa sähköauton latausmahdollisuudella. Parkkitalon pohjakerrokseen tulee myös talojen yhteinen pyörävarasto.

Nihtisilta on osa Kilon kaupunginosaa, joka sijaitsee Turunväylän ja Kehä II:n risteyskohdassa. Kilossa on kattava palvelukeskittymä ja lähikauppana toimii tien toisella puolella sijaitseva hyvin varusteltu marketti. Läheltä löytyy myös ulkoilualueita, esimerkiksi Espoon keskuspuisto on muutaman kilometrin päässä. Ihan vierestä löytyy myös esimerkiksi kuntosali, uimahalli ja muita liikuntamahdollisuuksia. Golfin ystäviä ilahduttaa lähellä sijaitseva Tapiola Golf. Kirjasto- ja kulttuuripalvelut ovat myös helposti tavoitettavissa.

Liikkuminen tältä alueelta on sujuvaa. Omalla autolla valtateille liittyminen on nopeaa. Bussi- ja junayhteydet toimivat myös moneen suuntaan. Kauppakeskus Sellon palveluiden pariin hurauttaa julkisen liikenteen avulla vartissa, eikä naapurikaupunkiin Kauniaisiinkaan ja kauppakeskus Graniin ole kuin muutaman kilometrin matka. Noin kilometrin päässä kohteesta on Keran juna-asema, josta matka Helsingin keskustaan kestää vartin verran. Kauas ei palveluiden perässä kuitenkaan tarvitse liikkua, sillä alueelta löytyy myös päiväkodit, peruskoulut ja lukio.

Näiden Lumo-kotien vuokraan sisältyy nopea 100 Mbit/s netti ja lemmikit ovat myös aina tervetulleita asukkaiksi.

 • KerrostaloArvioitu valmistuminen 29.2.2024
  Vuokrattavissa 1.11.2023
 • Yksiöt52 kpl27,531 Alk. 665 €
  Kaksiot7 kpl50 Alk. 830 €
  Kolmiot7 kpl6067 Alk. 1210 €

  Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

  Kilo

  Kilo on asuinalueena rauhallinen ja viihtyisä, ja alueen sijainti on loistava. Aivan Leppävaaran kupeessa, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä sijaitseva Kilo on kuin hiljainen keidas vilkkaan Leppävaaran vieressä.

  Kilossa on erinomaiset liikenneyhteydet: bussiyhteydet ovat hyvät, ja Kilon paikallisjuna-asemalta pääsee kätevästi esimerkiksi Leppävaaraan muutamassa minuutissa ja Helsinkiin noin vartissa. Lisäksi läheinen Leppävaaran asema tarjoaa laajat bussi- ja junayhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Myös Turku-Helsinki-juna pysähtyy aivan vieressä Leppävaaran asemalla.

  Vuokra-asunto Kilossa omassa rauhassa palveluiden äärellä

  Kilon juna-aseman läheisyydestä löytyy viihtyisiä Lumo-koteja, joiden valikoimaan kuuluu valoisia ja kompakteja yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Alueelta löytyy päiväkoteja, ylä- ja alakoulut sekä ratsastuskoulu. Kilossa on paljon vihreää maastoa, rauhallisia puistoalueita, niittyjä ja metsäisiä lenkkipolkuja. Vieressä sijaitsevat ulkoilumaastot tarjoavat lukuisia harrastusmahdollisuuksia aina lenkkeilystä ratsastukseen.

  Muutaman minuutin juna- tai bussimatkan päässä sijaitsevat myös kaikki Leppävaaran monipuoliset palvelut kuten urheilupuisto, maauimala, golf range ja kauppakeskus Sello, jonka sisältä ja ympäriltä löytyy laajojen kahvila- ja ravintolapalveluiden lisäksi lähes jopa muutama sata erilaista liikettä.

  Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Espoossa. Jos Kilo kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Leppävaaran vuokra-asuntoihin, Rastasmäen vuokra-asuntoihin ja Karakallion vuokra-asuntoihin. Myös Suurpellon vuokra-asunnot lähistöllä ovat tutustumisen arvoisia.

  Espoo on hyvien palveluiden ja loistavan sijainnin vehreä kaupunki. Se sijaitsee aivan Helsingin naapurissa meren rannalla. Kaupunki on tunnettu siitä, että siellä sijaitsevat Suomen yrityselämän peruspilarit: usean suuryrityksen pääkonttori sekä Otaniemen kampus. Espoossa uusin teknologia ja kehitys kohtaa vehreän ja luonnonläheisen asumisen.

  Espoossa ei ole yhtä suurta keskustaa, vaan se on jakaantunut useampaan pieneen kaupunkikeskukseen, mikä tekee siitä erityislaatuisen kaupungin. Jokainen kaupunkikeskus on omaleimainen ja pidetty juuri sellaisena kuin se on.

  Kaupunkikeskusten välillä on tehokas julkisen liikenteen verkosto. Espoosta pääsee länsimetron ansiosta kätevästi Helsinkiin ja myös pohjoiseen päin pääsee liikkumaan nopeasti junalla tai bussilla. Lisäksi moottoritiet kulkevat Espoon läpi molempiin suuntiin.

  Väljää asumista luonnonläheisessä ympäristössä

  Espoossa asutaan eniten kerrostaloissa. Talot eivät kuitenkaan ole liian ahtaasti rakennettu, vaan niiden ympärillä on tilaa hengittää. Suurimmassa osassa Espoon asuinalueita on upeita vehreitä ulkoilualueita ja lenkkimaastoja. Ne ovat vapaasti espoolaisten käytettävissä. Keskuspuisto on kooltaan jopa 900 hehtaaria ja Nuuksion kansallispuisto vielä suurempi.

  Vaikka espoolainen asuu kaupunkimaisessa ympäristössä pääkaupungin vieressä, niin hän pääsee tarvittaessa myös metsään hiljentymään muutamassa minuutissa. Lisäksi Espoossa on lukuisia järviä, jotka varsinkin kesällä luovat ihanaa tunnelmaa tähän kaupunkiin.

  Vapaat vuokra-asunnot Espoossa

  Espoossa on kymmeniä Lumo-taloja ja tuhansia Lumo-vuokra-asuntoja moneen eri elämäntyyliin. Espoossa on tarjolla vapaita vuokra-asuntoja niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheillekin. Espoon Lumo-kodit sijaitsevat eri puolilla kaupunkia erilaisilla asuinalueilla, ja oma koti voi löytyä vaikkapa meren rannalta, hiljaisesta lähiöstä tai palveluiden keskeltä.

  Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman vapaita vuokra-asuntoja Espoossa. Asunnot ovat vuokrattavissa 24/7 ja sinä päätät, mikä on sinulle sopivin ja koska haluat muuttaa.

  Vuokra-asunto länsimetron varrella

  Länsimetro yhdistää useat Espoon asuinalueet kätevästi toisiinsa sekä tietenkin Helsinkiin. Espoon puolella metropysäkkejä on Matinkylässä, Niittykummussa, Tapiolassa, Otaniemessä ja Keilaniemessä.

  Matinkylä on yksi suurimmista Espoon kaupunkikeskustoista. Tunnetuin Matinkylän vetonaula on kauppakeskus Iso Omena, jossa on satoja liikkeitä. Vieressä ovat myös viihtyisät asuinalueet Olari ja Niittykumpu. Puutarhakaupunkina tunnettu Tapiola on persoonallinen sekoitus kaupunkimaisuutta ja vehreyttä kävelykeskustoineen ja puistoineen. Opiskelijoiden tukikohta Otaniemi on eloisa paikka asua.

  Uudenaikaista asumista Espoossa

  Monet Espoon Lumo-vuokra-asunnoista sijaitsevat melko uusissa kerrostaloissa. Esimerkiksi Suurpelto on uudenaikainen ja erittäin innovatiivinen asuinalue, jossa esimerkiksi koko asuinalueen kierrätysjärjestelmä on rakennettu maan alle.

  Laaksolahden alue puolestaan tarjoaa loistavia ulkoilumahdollisuuksia, ja Laaksolahden arvostetun alueen Lumo-asunnot sijaitsevat nykyaikaisissa ja toimivissa kerrostaloissa.

  Vuokra-asumista palveluiden äärellä Leppävaaran alueella

  Leppävaara sijaitsee lähellä Helsingin rajaa, ja on kuuluisa korkeasta Leppävaaran tornistaan. Leppävaarassa on paljon työpaikkoja, ja alue on vilkkaan liikenteen keskus. Kauppakeskus Selloon tulee ihmisiä ostoksille pidempienkin matkojen takaa. Kilo ja Karakallio sekä Vermonniitty sijaitsevat lähellä Leppävaaran palveluita.

  Kaupunkimaista asumista Espoon keskellä

  Espoon keskus on tiiviimmin rakennettu asuinalue nimensä mukaisesti Espoon keskiosassa. Siellä on hyvät palvelut, ja sieltä on nopeat liikenneyhteydet joka suuntaan. Espoon keskuksessa sijaitsee muun muassa kauppakeskus Entresse, uimahalli, liikuntahalli ja kirjasto. Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat tyylikkäissä taloissa lähellä Entressen kauppakeskusta.

  Espoon keskuksen asukkaat voivat myös nauttia läheisen Nuuksion kansallispuiston erinomaisista ulkoilumahdollisuuksista. Suvelan alueelta aivan Espoon keskuksen vierestä löytyy monia Lumo-vuokra-asuntoja. Alueella on oma koulu sekä omat päiväkodit. Tuomarilan Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat luonnonläheisesti, mutta silti vain kivenheiton päässä Espoon keskuksen palveluista.

  Vuokra-asumista veden äärellä

  Espoossa on runsaasti rantaviivaa, ja merellisistä maisemista pääsee nauttimaan monella eri asuinalueella.

  Kivenlahti ja Saunalahti ovat miellyttäviä asuinalueita Länsi-Espoossa aivan meren äärellä. Vieressä ja lähellä merta ovat myös Espoonlahti, Soukka ja Tillinmäki.

  Haukilahti on arvostettu asuinalue hieman idemmässä. Haukilahdessa pääsee nauttimaan rannan lenkkipoluista, uimisesta ja viihtyisistä rantakahviloista. Matinkylä ja Nuottalahti uimarantoineen ovat myös mukavia alueita lähellä merta.

  Rauhallista lähiöelämää Espoossa

  Espoossa on paljon viihtyisiä rauhallisia lähiöitä, joissa saa nauttia hiljaisista kaduista, mutta palvelut ovat silti nurkan takana.

  Ymmersta kuuluu Espoon rauhallisimpiin alueisiin. Se sijaitsee aivan Kauniaisten vieressä, ja siellä on tarjolla eri kokoisia Lumo-vuokra-asuntoja. Karvasmäen asuinalue lähellä Kauniaisia tarjoaa vuokra-asuntoja pientaloissa erittäin rauhallisessa ympäristössä. Järvenperässä ja Nöykkiössä pääsee myös nauttimaan omasta rauhasta.

  Lumo-asukasedut ja palvelutLumo-asukasedut ja palvelut

  Vuokravakuus pyöreät 0 euroa, lemmikit tervetulleita ja monen monta muuta asumisen etua.

  Vuokravakuus pyöreät 0 euroa, lemmikit tervetulleita ja monen monta muuta asumisen etua.

  Lue lisää >