Sisusta ja tuunaa

Syksyn sisustustrendit 2017 – parhaat sisustusvinkit

Sisusta koti viihtyisäksi keitaaksi tämän hetken kuumimpien sisustustrendien avulla.

235x174

1. Rohkea värien käyttö

Uskalla levittää värit näkyvästi useille pinnoille: seiniin, hyllyihin ja listoihin. Maalaa rohkeasti isoja kokonaisia pintoja.

2. Aidot luonnonmateriaalit

Korosta luonnon läsnäoloa valitsemalla juutista, hampusta, nahasta, puusta ja kivestä valmistettuja sisustusmateriaaleja. Käytä tekstiileissä villakankaita ja pellavaa.

3. Värit luonnosta

Väritä kotisi luonnossa esiintyvillä punertavilla sävyillä kuten poltetulla oranssilla, punasavella tai tummalla viininpunaisella. Veden ja kasvillisuuden tunnun tuot esiin syvällä metsän vihreällä värillä sekä tummanpuhuvalla sinisellä, jotka esiintyvät sulassa sovussa myös riikinkukon sinivihreissä sulissa.

4. Vapaa sekoittelu ja kerroksellisuus

Sekoittele reippaasti erilaisia tyylisuuntia keskenään. Tuo perinteisen skandi-sisustuksen rinnalle boho-tunnelmaa marokkolaishenkisillä sisustusesineillä ja vintagelöydöillä. Luo kerroksellisuutta yhdistelemällä uutta muotoilua, ajattomia klassikoita ja itselle tärkeitä esineitä.

5. Yleellisyys

Nyt on lupa sisustaa koti yleelliseksi turhia kainostelematta. Valitse sisustusmateriaaleiksi esimerkiksi marmoria, kvartsia ja muita eriliaisia kivipintoja sekä samettia ja lasia.

6. Kulta, messinki ja metallit

Käytä sisustuksessa kiiltäviä yksityiskohtia, jotka vangitsevat viettelevästi katseen. Messinki on edelleen erityisen trendikäs sisustuselementti, joka on tullut jäädäkseen.

7. Läpinäkyvä lasi

Lasipöydät ja lasiovilla varustetut hyllyt ja vitriinit ovat olennainen osa trendikkään kodin sisustusta. Aseta lasivitriiniin esille kauniita esineitä, astioita ja kirjoja.

Vinkit antoi sisustussuunnittelija ja stylisti Laura Seppänen.

21.9.2017 (Muokattu 9.6.2021)

Teksti Kati Jalagin

Kuvat Jorma Marstio / Otavamedia

Vuokraa Lumo-koti ja osallistut lahjakortin arvontaan!

Vuokratessasi Lumo-kodin 31.7.2021 mennessä osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa 1000 euron arvoisen lahjakortin Giganttiin.

Lue lisää