Joulukalenteri

2. luukku: lämpöä jouluun

Tämän joulun suosikkilahja on lämpöiset villasukat.

235x174

Villasukkalahja lämmittää monella tapaa, eikä villasukkia ole koskaan liikaa. Tänä jouluna lahjaksi annetut villasukat ovat erityisen arvossaan.

Suomalaiset ovat yhdessä tuumin sitoutuneet välttämään sähköpulan ja tarttuneet Astetta Alemmas -energiansäästökampanjaan, mikä tekee villaisista lahjoista ajankohtaisempia kuin koskaan. Villasukat pitävät meidät lämpöisinä, vaikka kotien lämpötilaa olisikin pudotettu suositusten mukaisesti yhdellä asteella.

Vielä ehdit tarttua itse kutimiin ja valmistaa yhden joulun suosikkilahjoista. Näyttävät kuviot, simppelit perussukat tai pörröiset tossukat – kaikki käy ja kukin tyylillään, lahjan saajan persoonalle sopivasti ja oman taitotason ja ehtimisensä mukaan.

Kutominen on tutkitusti rentouttavaa, meditointiin verrattavaa puuhaa. Jos taidot tai aika ei riitä sukkien tekoon, mieluisat lahjasukat voi yhtä lailla käydä hankkimassa lähiseudun joulumyyjäisistä.

Tehdään tästä joulunodotuksesta yhdessä ihana!

Jaa sosiaalisessa mediassa talosi tapahtumia #lumokoti-merkinnän kera, jotta muutkin näkevät, mitä kaikkea mukavaa talvi ja joulunaika Lumo-kodissa voi tuoda tullessaan.

Kaipaatko lisää mukavaa puuhaa joulukuun ajaksi?

Tutustu Lumo-kotien joulukalenteriin.

Joulukalenteri
235x174

2.12.2022

Teksti Lumo-kodit

Kuvat Lumo-kodit

Testaa oma hiilijalanjälkesi!Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile
uutta hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi