Miten Lumo-tiimi saa Lumo-rahaa?

Jokainen Lumo-tiimi voi saada käyttöönsä Lumo-rahaa. Isännöitsijä tietää kunkin kohteen käyttöön varatun summan.

Lumo-tiimi päättää, mitä rahalla tehdään. Tähän mennessä pihoille on hankittu pihakeinuja, ruohonleikkureita ja grillejä, ja kerhohuoneisiin televisioita. Myös talon yhteisten juhlien ruoka- ja juomatarjoilut on usein maksettu Lumo-rahalla.

Käytännössä Lumo-raha on S-Business-kortti, jota Lumo-tiimin jäsenet voivat käyttää. Ei siis turhaa kuittirumbaa ja tositteiden lähettelyä edestakaisin: tiedot kortilla tehdyistä ostoista kulkeutuvat näppärästi ja varmasti eteenpäin isännöitsijälle.

Näin saat Lumo-rahan ja S-business-kortin Lumo-tiimin käyttöön

  • Laatikaa Lumo-tiimissä kevyt toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle. Tätä varten on olemassa valmis lomake. Tämä on ainut asiakirja, joka Lumo-tiimin on täytettävä, jos se haluaa Lumo-rahan käyttöönsä.
  • Lomakkeessa arvioidaan, paljonko tiimin suunnittelemiin tapahtumiin tarvitaan rahaa. Toimintasuunnitelma toimitetaan isännöitsijälle tiedoksi. Isännöitsijään saa yhteyden helpoiten My Lumo -palvelun kautta.
  • Kun toimintasuunnitelma on tehty, Lumo-tiimi voi pyytää isännöitsijää tilaamaan S-business-kortin. Toimitustavasta sovitaan isännöitsijän kanssa.
  • Kortti tulee muutamassa viikossa, ja Isännöitsijä toimittaa kortin ja tunnusluvun Lumo-tiimille. Useimmiten tiimin vetäjä kuittaa kortin.
  • Korttia ei voi käyttää alkoholi- tai tupakkatuotteiden eikä lahjakorttien hankintaan. Sovitut talkootarjoilut voidaan hankkia kortilla päivittäistavarakaupan valikoimista.