Vuokra-asunnot Lahdessa

Vuokra-asunnot Lahdessa

Lumo- ja VVO-kodit tarjoavat turvallista, monipuolista ja vaivatonta vuokra-asumista sekä asumisen palveluiden valikoiman erilaisiin elämäntilanteisiin.

Tältä sivulta löydät tarjontamme Lahdessa. Tutustu myös muiden paikkakuntien tarjontaan: Lumo.fi

Lumo- ja VVO-vuokra-asunnot
Lahdessa

Ankkuri ja Ruoriniemi

Lahden ranta-alueet olivat aiemmin teollisuuden käytössä, mutta asia on muuttunut 1980-luvulta lähtien saha- ja muun perinteisen teollisuuden huvetessa. Ankkuri ja Ruoriniemi ovat ranta-aluetta, jossa on useita Lumo-asuntoja. Täällä sijaitsevat myös monien tapahtumien Sibeliustalo ja kaunis satama ravintolalaivoineen. Vuokra-asuntoja on myös läheisellä Ruoriniemen alueella, joka niin ikään on entistä teollisuusaluetta. Ankkurin ostoskeskus sijaitsee muutaman kilometrin päässä.

Asemantausta, Laune

Keski-Lahti, Paavola

Lahden keskustaan aukesi vuonna 2015 torin alle toriparkki, jossa on 600 autopaikkaa. Näin keskustassa asioivalle pysäköiminen on vaivatonta. Keskustassa on monia Lumo-asuntoja, joiden läheisyydessä sijaitsevat monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet.

Keski-Lahdessa sijaitsee modernistinen Ristinkirkko (1978), joka kuuluu Alvar Aallon viimeisiin suunnittelutöihin. Erkonpuistossa sijaitsee kuvanveistäjä Jussi Mäntysen Hirvi-veistos, jonka ammattikorkeakoulun opiskelijat lakittavat vuosittain vapun aikaan.

Paavolassa on runsaasti kulttuuria, sillä alueella sijaitsevat Lahden kaupunginteatteri ja -kirjasto, lukio sekä ammattikorkeakoulu. Lisäksi alueella on kauppakeskittymä, jossa on Suomen vanhin K-Citymarket. Lyhyen kävelymatkan päässä on myös suosittu Möysän uimaranta.

Kerinkallio

Kiveriö