Koronakatu 1

Olari, 02210 Espoo

Katso kartalla
  • KerrostaloValmistuminen 1.12.2021
  • Kolmiot18 kpl66,575
    Yksiöt34 kpl29,535
    Kaksiot7 kpl4547,5

Koronakatu 1

Tämä näyttävä Koronakadulla sijaitseva viisiportainen kerrostalokokonaisuus rakentui erinomaiselle paikalle Olarin Prisman sekä metroaseman läheisyyteen. Kaksi porrasta talosta ovat Lumo-asuntoja ja kolme porrasta omistusasuntoja. Kotien pintamateriaalit ovat viehättävän vaaleat kautta linjan. Isot ikkunapinnat kutsuvat luonnonvalon kotiin. Jokaisella asunnolla on lasitettu parveke, ja joissain isommissa asunnoissa on peräti kaksi parveketta. D-talon ylimmässä kerroksessa on kuntoilutila sekä saunaosastot upeine näkymineen ja kattoterassin kera. Pesutupa löytyy E portaasta. Yhteistilat ovat kaikkien talon asukkaiden yhteisessä käytössä. Talon sisäpihalta löytyy mukava asukkaiden yhteinen piha-alue leikki- ja oleskelualueineen. Pihakannen alla on autopaikkoja, joista 33 on Lumo-asunnoille varatut, ja lisäksi moottoripyörille on kaksi paikkaa. Kodit valmistuivat joulukuun 2021 alussa.

Tutustu tarkemmin Koronakatu 1:n vuokra-asuntoihin:

Lumo.fi/markkinointiesite-koronakatu1

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

  • Rakennustyyppi
    Kerrostalo
  • Valmistuminen
    1.12.2021
  • Energialuokka
    B
  • Varallisuusrajoitettu
    Ei
  • Hissi
    Kyllä
  • Antennijärjestelmä
    Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
  • Laajakaista
    DNA 100 Mbit/s
  • Savuton talo
    Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty.
  • Autopaikat
    Autopaikan tiedustelut: Autopaikkojen vuokrauksesta yhteys Lumo-asiakaspalveluun / For parking space rental, please contact Lumo customer service, +358 20 508 5000, asiakaspalvelu@lumo.fi
  • Talon yhteiset tilat
    Pyörävarasto, kerhohuone, talosauna, jaettu pesutupa, kuivaushuone, irtainvarasto

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Olari

Olari sijaitsee Etelä-Espoossa Länsiväylän pohjoispuolella erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Asuinalueena Olaria kuvaillaan viihtyisäksi ja rauhalliseksi lintukodoksi, jossa etenkin lapsiperheiden tarpeet on hyvin huomioitu.

Olarista löytyy kaikki – kattavat peruspalvelut ja hyvät kulkuyhteydet

Kaikki peruspalvelut, kuten suuret päivittäistavarakaupat, posti, apteekki ja useat päiväkodit löytyvät Olarista. Alueen eteläpuolelta löytyy naapurikaupunginosa Matinkylä, jossa sijaitseva kauppakeskus Iso Omena tarjoaa alueen asukkaille monipuolisia palveluita.

Olariin on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Runkolinjat kulkevat Olarin läpi, kuljettaen alueen asukkaat kätevästi Matinkylän metroasemalle. Bussilla tai pyörällä kulkee näppärästi myös Niittykummun metroasemalle. Autolla pääsee liikkumaan nopeasti Länsiväylälle, Kehä II:lle Turunväylälle.

Helposti harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksien ääreen Olarista

Espoon keskuspuisto ympäröi Olaria useasta suunnasta tarjoten luonnonrauhaa ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia. Keskuspuistossa sijaitsee myös koirapuisto lemmikkien omistajien iloksi ja lapsia ilahduttaa alueen upea Angry Birds -leikkipuisto. Urheilun ja ulkoilun ystäviä miellyttää varmasti myös lähialueen laadukkaat urheilukentät ja luonnonsuojelualueet.

Lue lisää siitä, miten alueen asukkaat kuvaavat Olaria.

Lumo-kodit tarjoavat laajan valikoiman vuokra-asuntoja Espoossa. Jos Olari alueena kiinnostaa, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Matinkylän vuokra-asuntoihin ja Niittykummun vuokra-asuntoihin.

Espoo

Espoo on hyvien palveluiden ja loistavan sijainnin vehreä kaupunki. Se sijaitsee aivan Helsingin naapurissa meren rannalla. Kaupunki on tunnettu siitä, että siellä sijaitsevat Suomen yrityselämän peruspilarit: usean suuryrityksen pääkonttori sekä Otaniemen kampus. Espoossa uusin teknologia ja kehitys kohtaa vehreän ja luonnonläheisen asumisen.

Espoossa ei ole yhtä suurta keskustaa, vaan se on jakaantunut useampaan pieneen kaupunkikeskukseen, mikä tekee siitä erityislaatuisen kaupungin. Jokainen kaupunkikeskus on omaleimainen ja pidetty juuri sellaisena kuin se on.

Kaupunkikeskusten välillä on tehokas julkisen liikenteen verkosto. Espoosta pääsee länsimetron ansiosta kätevästi Helsinkiin ja myös pohjoiseen päin pääsee liikkumaan nopeasti junalla tai bussilla. Lisäksi moottoritiet kulkevat Espoon läpi molempiin suuntiin.

Väljää asumista luonnonläheisessä ympäristössä

Espoossa asutaan eniten kerrostaloissa. Talot eivät kuitenkaan ole liian ahtaasti rakennettu, vaan niiden ympärillä on tilaa hengittää. Suurimmassa osassa Espoon asuinalueita on upeita vehreitä ulkoilualueita ja lenkkimaastoja. Ne ovat vapaasti espoolaisten käytettävissä. Keskuspuisto on kooltaan jopa 900 hehtaaria ja Nuuksion kansallispuisto vielä suurempi.

Vaikka espoolainen asuu kaupunkimaisessa ympäristössä pääkaupungin vieressä, niin hän pääsee tarvittaessa myös metsään hiljentymään muutamassa minuutissa. Lisäksi Espoossa on lukuisia järviä, jotka varsinkin kesällä luovat ihanaa tunnelmaa tähän kaupunkiin.

Vapaat vuokra-asunnot Espoossa

Espoossa on kymmeniä Lumo-taloja ja tuhansia Lumo-vuokra-asuntoja moneen eri elämäntyyliin. Lisäksi rakennamme koko ajan uusia vuokra-asuntoja Espooseen. Espoossa on tarjolla vapaita vuokra-asuntoja niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheillekin. Espoon Lumo-kodit sijaitsevat eri puolilla kaupunkia erilaisilla asuinalueilla, ja oma koti voi löytyä vaikkapa meren rannalta, hiljaisesta lähiöstä tai palveluiden keskeltä.

Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman vapaita vuokra-asuntoja Espoossa. Asunnot ovat vuokrattavissa 24/7 ja sinä päätät, mikä on sinulle sopivin ja koska haluat muuttaa.

Vapaat yksiöt Espoo
Vapaat kaksiot Espoo
Vapaat kolmiot Espoo

Vuokra-asunto länsimetron varrella

Länsimetro yhdistää useat Espoon asuinalueet kätevästi toisiinsa sekä tietenkin Helsinkiin. Lumo-koteja Espoon puolen metropysäkkien varrella on ainakin Kivenlahdessa, Espoonlahdessa, Soukassa,  Finnoossa, Matinkylässä, Urheilupuistossa, Niittykummussa, Tapiolassa ja Otaniemessä.

Matinkylä on yksi suurimmista Espoon kaupunkikeskustoista. Tunnetuin Matinkylän vetonaula on kauppakeskus Iso Omena, jossa on satoja liikkeitä. Vieressä ovat myös viihtyisät asuinalueet Olari ja Niittykumpu. Puutarhakaupunkina tunnettu Tapiola on persoonallinen sekoitus kaupunkimaisuutta ja vehreyttä kävelykeskustoineen ja puistoineen. Opiskelijoiden tukikohta Otaniemi on eloisa paikka asua.

Uudenaikaista asumista Espoossa

Monet Espoon Lumo-vuokra-asunnoista sijaitsevat melko uusissa kerrostaloissa. Esimerkiksi Suurpelto on uudenaikainen ja erittäin innovatiivinen asuinalue, jossa esimerkiksi koko asuinalueen kierrätysjärjestelmä on rakennettu maan alle. Parasta aikaa Espooseen rakentuva Finnoon alue on muodostumassa etenkin lapsi-perheiden suosikiksi.

Laaksolahden alue puolestaan tarjoaa loistavia ulkoilumahdollisuuksia, ja Laaksolahden arvostetun alueen Lumo-asunnot sijaitsevat nykyaikaisissa ja toimivissa kerrostaloissa.

Vuokra-asumista palveluiden äärellä Leppävaaran alueella

Leppävaara sijaitsee lähellä Helsingin rajaa, ja on kuuluisa korkeasta Leppävaaran tornistaan. Leppävaarassa on paljon työpaikkoja, ja alue on vilkkaan liikenteen keskus. Kauppakeskus Selloon tulee ihmisiä ostoksille pidempienkin matkojen takaa. Kilo ja Karakallio sekä Vermonniitty sijaitsevat lähellä Leppävaaran palveluita.

Kaupunkimaista asumista Espoon keskellä

Espoon keskus on tiiviimmin rakennettu asuinalue nimensä mukaisesti Espoon keskiosassa. Siellä on hyvät palvelut, ja sieltä on nopeat liikenneyhteydet joka suuntaan. Espoon keskuksessa sijaitsee muun muassa kauppakeskus Entresse, uimahalli, liikuntahalli ja kirjasto. Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat tyylikkäissä taloissa lähellä Entressen kauppakeskusta.

Espoon keskuksen asukkaat voivat myös nauttia läheisen Nuuksion kansallispuiston erinomaisista ulkoilumahdollisuuksista. Suvelan alueelta aivan Espoon keskuksen vierestä löytyy monia Lumo-vuokra-asuntoja. Alueella on oma koulu sekä omat päiväkodit. Tuomarilan Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat luonnonläheisesti, mutta silti vain kivenheiton päässä Espoon keskuksen palveluista.

Vuokra-asumista veden äärellä

Espoossa on runsaasti rantaviivaa, ja merellisistä maisemista pääsee nauttimaan monella eri asuinalueella.

Kivenlahti ja Saunalahti ovat miellyttäviä asuinalueita Länsi-Espoossa aivan meren äärellä. Vieressä ja lähellä merta ovat myös Espoonlahti, Soukka ja Tillinmäki.

Haukilahti on arvostettu asuinalue hieman idemmässä. Haukilahdessa pääsee nauttimaan rannan lenkkipoluista, uimisesta ja viihtyisistä rantakahviloista. Matinkylä ja Nuottalahti uimarantoineen ovat myös mukavia alueita lähellä merta.

Rauhallista lähiöelämää Espoossa

Espoossa on paljon viihtyisiä rauhallisia lähiöitä, joissa saa nauttia hiljaisista kaduista, mutta palvelut ovat silti nurkan takana.

Ymmersta kuuluu Espoon rauhallisimpiin alueisiin. Se sijaitsee aivan Kauniaisten vieressä, ja siellä on tarjolla eri kokoisia Lumo-vuokra-asuntoja. Karvasmäen asuinalue lähellä Kauniaisia tarjoaa vuokra-asuntoja pientaloissa erittäin rauhallisessa ympäristössä. Järvenperässä ja Nöykkiössä pääsee myös nauttimaan omasta rauhasta.

Espoo uusille asukkaille - nämä on hyvä tietää ennen muuttamista Espooseen

Espoo tarjoaa monipuolista asumista metropolialueella, suureen kaupunkiin mahtuu runsaasti niin metsää ja järviä, kuin myös tiivistä kaupunkimaisemaa. Kaupunki jakautuukin 56 kaupunginosaa, joten joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Siitä kertoo myös Suomen toiseksi suurin asukasluku.

Usein mielletään, että Espoon kaupungilla on viisi keskustaa, länsimetron varteen sijoittuvat Tapiola, Matinkylä ja Espoonlahti sekä kaupunkiradan läheisyyteen sijoittuvat Leppävaara ja Espoon keskus. Näiden keskusalueiden ympärille on rakentunut niin ikään paljon muitakin mukavia asuinalueita. Jos kaipaatkin pois ytimen sykkeestä, voi jokin keskuksia ympäröivistä alueista olla sinun kotipaikkasi.

Mikäli etsit vuokra-asuntoa Tapiolan suunnalta, kannattaa tutustua myös Niittykummun vuokra-asuntoihin sekä Otaniemen vuokra-asuntoihin. Jos taas Matinkylän vuokra-asunnot kiinnostavat, harkita kannattaa myös Suurpellon vuokra-asuntoja sekä Olarin vuokra-asuntoja. Espoonlahden vuokra-asuntojen ympäristöstä harkitsemisen arvoisia ovat ehdottomasti Kivenlahden vuokra-asunnot sekä Soukan vuokra-asunnot. Juna-radan varrelta kannattaa Leppävaaran vuokra-asuntojen ja Espoon keskuksen vuokra-asuntojen lisäksi katsastaa Kilon vuokra-asunnot, Vermonniityn vuokra-asunnot ja Ymmerstan vuokra-asunnot.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin