Korpikontiontie 1

Metsola, 01450 Vantaa

Katso kartalla
  • KerrostaloValmistuminen 2003
  • Kaksiot42 kpl42,564,5
    Neliöt15 kpl75,578,5
    Yksiöt1 kpl45,5

Korpikontiontie 1

Luonnonläheisellä paikalla Leppäkorvessa sijaitseva kolmekerroksinen kerrostalo. Kohteen vieressä ovat alakoulu ja päiväkoti sekä kävelymatkan päässä Korson maauimala. Talossa on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut
  • Rakennustyyppi
    Kerrostalo
  • Valmistuminen
    2003
  • Energialuokka
    F
  • Varallisuusrajoitettu
    Ei
  • Hissi
    Kyllä
  • Antennijärjestelmä
    Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
  • Laajakaista
    DNA 50 Mbit/s
  • Autopaikat
  • Talon yhteiset tilat
    Talosauna, jaettu pesutupa, kuivaushuone, väestönsuoja

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Metsola

Metsola on Korson kupeessa sijaitseva rauhallinen, pientalopainotteinen asuinalue, josta on lyhyt matka Lahdenväylälle.

Korson palvelut ovat lähellä, sillä Korson keskustan itäpuoli on virallisesti osa Metsolaa. Metsolassa on useita päiväkoteja sekä Leppäkorven koulu, josta löytyy luokat 1-5.

Vuokra-asunto Metsolasta eläinaiheiselta kadulta

Metsolassa kadut on nimetty eläinaiheisesti ja Metsolasta löytyy myös esimerkiksi Kauriinpuisto ja Hyljepuisto. Lähellä Korpikontiontien Lumo-koteja sijaitsee Korpikontionpuisto, jossa on erilaisiin urheilusuorituksiin sopiva hiekkakenttä. Alle kilometrin päästä löytyy myös Leppäkorven maauimala.

Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Vantaalla. Jos Metsola kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Korson vuokra-asuntoihin. Myös Keravan vuokra-asunnot ovat melko lähellä.

Vantaa

Vantaa on monien yhteyksien kaupunki. Se sijaitsee aivan Helsingin vieressä ja on vahvasti osa Suomen pääkaupunkiseutua. Vantaa tunnetaan parhaiten lentokentästään, jonne nykyisin pääsee sujuvasti junalla kehärataa pitkin. Kaupunki on tunnettu myös tiedekeskus Heurekasta sekä Aviapoliksen kehittyvästä alueesta. Vantaanjoki virtaa läpi Vantaan kaupunginosien ja tuo samalla asukkailleen mukavia ulkoilureittejä joen varrelle.

Asuminen Vantaalla

Vantaalla ei ole yhtä suurta keskustaa, vaan kaupunki koostuu useasta kymmenestä eri kaupunginosasta, joista jokaisella on oma pieni tai suuri keskustansa. Vantaan kaupunginosat ovat hyvin erilaisia ja eri kokoisia keskenään. Jokaiselle löytyy varmasti oma mieleinen asuinpaikka. Kaupunkimaisesta asumisesta pitävät voivat asua tiiviimmin asutetulla alueella jonkin kaupunginosan keskustassa, ja luonnonrauhasta pitävät voivat asua loitommalla pienemmässä paikassa.

Vantaa uusille asukkaille - nämä on hyvä tietää ennen muuttamista Vantaalle

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki lähes 250 000 asukkaalla.  Kaupunki jakautuu 61 kaupunginosaan, joista 28 kaupunginosassa sijaitsee myös Lumo-koteja. Isona kaupunkina Vantaalla on monta keskustaa, joiden ansiosta oma koti sijaitsee aina palvelujen kupeessa.

Itäisin ”Vantaan keskusta” on Tikkurila, jonne ovat keskittyneet virastot, monipuolisesti palveluja ja tietenkin tiheään liikennöity Tikkurilan asema, jossa pysähtyvät niin kaukojunat, kuin pääradan sekä kehäradan lähijunat. Lumo-kodeilla on runsaasti vuokra-asuntoja Tikkurilassa sekä heti Tikkurilan aseman toisella puolella Jokiniemessä.

Toiseksi keskustaksi Vantaalla voisi mieltää Kauppakeskus Jumbon seudun, johon sisältyvät myös Viihdekeskus Flamingo ja Tammiston kauppakeskittymä. Tänne moni vantaalainen perhe suuntaakin viikonloppuisin viettämään vapaa-aikaansa. Mikäli mielit asumaan runsaiden palvelujen ja lentoaseman lähelle, mutta kaipaat myös luonnon äärelle, niin kurkkaa tältä seudulta vuokra-asuntomme Pakkalasta, vuokra-asuntomme Tammistosta ja vuokra-asuntomme Veromiehestä.

Lännessä Vantaan keskustan virkaa hoitaa Myyrmäki, johon on keskittynyt niin ikään paljon palveluja kuten kauppakeskus Myyrmanni, Myyrmäen urheilupuisto sekä tietenkin Myyrmäen asema. Lumo-kodeilta löytyy kivoja vuokra-asuntoja Myyrmäestä, mutta myös Myyrmäen lähistöltä. Tutustua kannattaa siis myös vuokra-asuntoihimme Martinlaaksossa, vuokra-asuntoihimme Louhelassa, vuokra-asuntoihimme Kaivokselassa sekä vuokra-asuntoihimme Pähkinärinteessä.

Vapaat vuokra-asunnot Vantaalla

Tarjoamme laajan valikoiman vapaita vuokra-asuntoja Vantaalla: yli sadan Lumo-talon ja tuhansien Lumo-kotien joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Alueelle valmistuu myös jatkuvasti uusia vuokra-asuntoja. Valikoimastamme löytyy vuokra-asuntoja kompakteista yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Vantaalla on vapaita Lumo-vuokra-asuntoja ympäri kaupunkia. Vantaa on suuri ja monipuolinen kaupunki, ja keskenään erilaisia asuinalueita riittää moneen makuun.

Vantaan vapaat Lumo-vuokra-asunnot löydät verkkokaupastamme. Lumo-verkkokaupasta voit vuokrata asunnon ympäri vuorokauden kätevästi itse, ilman vuokravakuutta.

Vapaat yksiöt Vantaa
Vapaat kaksiot Vantaa
Vapaat kolmiot Vantaa

Vuokra-asumista Aviapoliksessa lentokentän läheisyydessä

Vantaan alueista Pakkala, Tammisto ja Veromies kuuluvat kehittyvään Aviapoliksen suuralueeseen. Alueella on paljon työpaikkoja sekä myös uusia vuokra-asuntoja. Aviapoliksessa on innovatiivinen ilmapiiri ja mitä parhaimmat liikenneyhteydet joka paikkaan. Myös Aviapoliksen vierellä sijaitsevalla persoonallisella Kartanonkoskella sekä viihtyisässä Leinelässä on mahdollista asua Lumo-vuokrakodissa.

Oma Lumo-koti junaradan varrelta Vantaalta

Koivukylä on perinteinen ja luonnonläheinen kerrostaloalue, joka sijaitsee pääjunaradan varrella. Korson alue on myös enimmäkseen luonnonläheistä kerrostaloaluetta, jota kehitetään toimivaksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Koivukylän vieressä on myös mukavan vehreä Asolan asuinalue, ja Korson vierestä taas löytyy viihtyisä Metsola.

Alueilla on hyvät peruspalvelut sekä toimivat liikenneyhteydet joka suuntaan. Laajat viheralueet uimarantoineen Koivukylän itäpuolella ovat alueen asukkaille tärkeitä.

Asumista lähellä luontoa Länsi-Vantaalla

Myyrmäen, Martinlaakson ja Kaivokselan alueet ovat Vantaan väkirikkainta aluetta ja molempiin rakennetaan edelleen uusia asuntoja. Myyrmäki on Länsi-Vantaan keskusta, jossa on paljon julkisia ja kaupallisia palveluja.

Lumo-vuokrakodit Länsi-Vantaalla ovat suosittuja niin yksin asuvien kuin perheidenkin keskuudessa. Varistossa, Askistossa ja Hämeenkylässä on myös tarjolla Lumo-asuntoja, ja alueiden rauhallisuus houkuttelee erityisesti lapsiperheitä.

Pähkinärinne on mukava alue Länsi-Vantaalla. Siellä on paljon kerrostaloja, mutta luonto on silti sen asukkaille vahvasti läsnä. Aivan Pähkinärinteen reunamilla on kaunis Lammaslampi sekä sen vehreät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet.

Kaupunkimaista asumista Tikkurilassa ja sen lähellä

Tikkurilan keskusta on Vantaan suurimpia, ja sieltä on erinomaiset kulkuyhteydet joka suuntaan. Juna vie lentokentälle 10 minuutissa ja Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Tikkurila on myös Vantaan hallinnollinen keskus, ja sieltä löytyy kaikki mahdolliset palvelut. Tikkurilan keskusta on erittäin viihtyisä kävelykatuineen ja erityisesti kesäaikaan siellä on aivan oma tunnelmansa. Tikkurila tunnettiin jo 1500-luvulla tärkeänä markkinapaikkana.

Tikkurilassa on paljon asukkaita, ja sieltä löytyy myös lukuisia Lumo-vuokra-asuntoja. Jokiniemen alue sijaitsee aivan Tikkurilan kyljessä, ja se soveltuu asuinpaikaksi vähän enemmän rauhaa haluaville. Simonkylä on viihtyisä asuinlähiö lähellä Tikkurilaa, mutta silti mukavasti omassa rauhassaan. Malminiitty on luonnonläheinen lähiö Simonkylän ja Hiekkaharjun välillä.

Itä-Vantaan suositut asuinlähiöt

Itä-Vantaan parhaimmat palvelut sijaitsevat Hakunilassa, jossa onkin monia Lumo-vuokrakoteja. Vuokra-asuntoja on tarjolla myös Hakkilassa ja Länsimäessä. Näille alueille on yhteistä se, että niissä yhdistyy tiivis kaupunkirakentaminen sekä maaseutumaisuus. Alueella on mahdollista asua palvelujen välittömässä läheisyydessä tai vähän loitommalla.

Kuusijärven monipuoliset ulkoilumahdollisuudet sekä Sipoonkorven kansallispuiston läheisyys ovat Itä-Vantaan parasta antia. Vaaralan yritysalue työllistää monia, ja siellä sijaitsee muun muassa suosittu koko perheen vierailukohde Fazer.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin