Hämeentie 48

Sörnäinen, 00500 Helsinki

Katso kartalla
  • KerrostaloValmistuminen 1939 peruskorjaus 2022
  • Kaksiot18 kpl41,546
    Yksiöt78 kpl21,540

Hämeentie 48 

Erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Sörnäisissä sijaitseva Hämeentie 48 saneerattiin niin sisältä kuin ulkoa täyttämään tämän päivän asumistoiveet. Remontti valmistui huhtikuussa 2022. Alun perin vuonna 1939 valmistuneen jykevän talon asunnoissa on ihastuttavat, leveät ikkunapenkit. Sisäpihan korttelipiha on huomattavan suuri ja vanhojen, vehreiden puiden koti. Hissillisessä talossa on asuntoja kerroksissa 2–7, ja kaikkiaan 96 asuntoa jakautuu kolmeen portaaseen. C-portaan ikkunat avautuvat sisäpihan suuntaan, A- ja B-portaat kadun suuntaan.

Talon kodit, yhteistilat sekä kivijalan viisi liiketilaa kunnostetaan modernein materiaalein. Asuntojen lattiat ovat vaaleaa viistereunaista tammilaminaattia, jonka rauhallinen puukuvio tuo tilaan valoa ja pehmeyttä. Laminaatti on sisäilmaluokitukseltaan M1 ja miellyttävän tuntuinen jalan alla. Kylpyhuoneet on kauttaaltaan laatoitettu murretun greigen ja valkoisen sävyin. Kylpyhuoneen allaskaluste on graafisen harmaa, laadukas Gustavsbergin allaskaappi. Suihkuseinä on tilatehokas taittoseinä.

Keittiöt ovat valko-harmaat kiiltäväpintaisin yläkaappien ovin ja mattapintaisin vaaleanharmain alaovin. Työtaso sekä välitila ovat betonimaista, helppohoitoista laminaattia. Kodinkoneet ovat integroidut ja asunnon koosta riippuen keittiöstä löytyy joko jääkaappi pakastelokerolla tai jää-pakastinkaappi, astianpesukone, kaksi- tai nelilevyinen induktiotaso ja kalusteuuni. Kaikki seinät ovat raikkaan valkoiseksi maalatut. Näissä kodeissa on kiinnitetty huomiota erityisesti hyvien säilytystilojen suunnitteluun: kunnolliset kaapistot vetolaatikoineen ovat virkistävä poikkeus tämän kokoluokan kodeissa.

Talossa on asukkaiden yhteiset saunatilat, pyykkitupa, kuivaushuone sekä kerhotila. Pihalta löytyy erikseen vuokrattavat kymmenen lämpötolpallista autopaikkaa. Talon lämmitys hoituu hiilineutraalilla kaukolämmöllä ja kiinteistösähkö on hiilivapaata, vesisertifioitua sähköä. Vuokraan sisältyy 100 Mbit/s laajakaistayhteys.

Tutustu tarkemmin Hämeentie 48:n vuokra-asuntoihin:

https://lumo.fi/esite-hameentie48

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

  • Rakennustyyppi
    Kerrostalo
  • Valmistuminen
    1939 peruskorjaus 2022
  • Energialuokka
    D
  • Varallisuusrajoitettu
    Ei
  • Hissi
    Kyllä
  • Antennijärjestelmä
    Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
  • Laajakaista
    DNA 100 Mbit/s
  • Savuton talo
    Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeilla ja talon yhteistiloissa on kielletty.
  • Autopaikat
  • Talon yhteiset tilat
    Pyörävarasto, kerhohuone, talosauna, pesutupa, kuivaushuone, irtainvarasto

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Sörnäinen

Urbaania asumista Helsingin sydämessä – Sörnäinen on jo pitkään toiminut yhtenä Helsingin kaupunkikulttuurin merkittävistä tekijöistä. Tiheästi rakennetulla alueella on pienasuntojen osuus Helsingin suurin, yhteydet kaikkialle kaupunkiin ovat loistavat.

Festivaaleista ja kulttuuritapahtumista tunnettu Suvilahti on lyhyen kävelymatkan päässä ja Torkkelinmäen puistot tarjoavat loistavan paikan kesäisille piknikretkille.

Helppoa liikkumista

Sörnäisissä liikkuminen on poikkeuksellisen helppoa. Metro vie sinut itään ja länteen, ja bussiyhteydetkin kulkevat tiheästi. Sörnäisten läpi kulkee myös useampi raitiovaunulinja, joten keskustaan pääsee helposti.

Vuokra-asunto keskeltä palveluita

Sörnäisten ravintolakulttuuri on yksi Helsingin moninaisimmista ja suosituimmista. Sörnäinen ja läheinen Kallio toimivat monen ikonisen ravintolan ja baarin kotikontuina, ja alueet ovatkin täynnä elämää varsinkin kesäisin. Kalasataman kupeessa sijaitseva Teurastamon alue rikastaa myös Sörnäisten kulttuuri- ja ravintolatarjontaa.

Lumo-kodeilla on laaja valikoima vuokra-asuntoja Helsingissä. Jos Sörnäinen kiinnostaa alueena, kannattaa tutustua myös esimerkiksi läheisiin Kallion vuokra-asuntoihin, Hermannin vuokra-asuntoihin ja Kalasataman vuokra-asuntoihin.

Helsinki

Viihtyisiä vuokrakoteja pääkaupungissa

Helsinki on kaunis ja eloisa asuinkaupunki. Moderni Helsinki on Suomen pääkaupunkina avainasemassa maamme liike-elämässä ja taloudessa, minkä takia Helsingissä on paljon työpaikkoja. Helsinki on kansainvälinen, avoin ja turvallinen eurooppalainen pääkaupunki hyvällä paikalla Itämeren rannalla.

Helsingille on myönnetty vuonna 2012 maailman designpääkaupunki-palkinto sekä vuonna 2014 Unescon tunnustus City of Design. Maailmalla Helsinki tunnetaan innovatiivisuudestaan, huipputeknisistä saavutuksistaan, merellisyydestään, arkkitehtuuristaan sekä puhtaudestaan ja turvallisuudestaan. Tuomiokirkko, Kauppatori ja Suomenlinna ovat kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä.

Helsinki uusille asukkaille - nämä on hyvä tietää ennen muuttamista Helsinkiin

Maamme pääkaupungissa Helsingissä asuu lähes 700 000 ihmistä. Vaikkakin Helsinki on tiivisti rakennettua, niin mahtuu sinne myös runsaasti luontoa. Kaupungissa on noin 8 500 hehtaaria viheralueita ja huikeat 60 luonnonsuojelualuetta. Helsinkiin muuttaessa ei siis tarvitse missään nimessä luopua luonnon läheisyydestä.

Helsinki jakautuu 59 kaupunginosaan, joista lähes jokaisesta löytyy Lumo-koti. Virallisesti kaupunki jaetaan 8 suurpiiriin, mutta arjessa jako tapahtuu yleensä neljän ilman suunnan mukaan. On Etelä-Helsinki, Itä-Helsinki, Länsi-Helsinki ja Pohjois-Helsinki. Jokainen alue tarjoaa asukkaalleen jotain erityistä, joten oma suosikki on varmasti helppo löytää.

Etelä-Helsinkiä on tietenkin kaupungin keskusta. Siihen, missä kulkee Helsingin keskustan raja, on varmasti jokaisella helsinkiläiselläkin oma mielipide. Mutta jos kaupunki halutaan jakaa neljään, niin Etelä-Helsingin rajan voisi vetää, vaikka pohjoisesta Pasilaan, idästä Sörnäisiin ja lännestä Lauttasaareen. Etelä-Helsingin alueille ominaista on tiiviisti rakennettu ympäristö, hyvät monipuoliset, julkiset liikenneyhteydet ja tietenkin meren läheisyys. Jos siis haaveilet iltakävelyistä meren rantaa, siirry katselemaan Jätkäsaaren vuokra-asuntoja, Katajanokan vuokra-asuntoja, Töölön vuokra-asuntoja tai Sörnäisten vuokra-asuntoja.

Itä-Helsingin parhaita puolia ovat ehdottomasti erinomaiset liikenneyhteydet. Itä-Helsinkiin kulkee kaksi metrolinjaa, joiden ansiosta lähes jokaisella Itä-Helsingin alueella on oma metropysäkkinsä. Myös Itä-Helsingin kohdalla on nostettava esille meri, muodostuuhan Itä-Helsinki suurelta osin saarista ja niemistä. Jos nämä kaksi asiaa haluaa yhdistää, niin kannattaa suunnata kurkkimaan Herttoniemen vuokra-asuntoja, Roihuvuoren vuokra-asuntoja, Puotilan vuokra-asuntoja tai Vuosaaren vuokra-asuntoja.

Länsi-Helsinki sijoittuu Espoon ja Vantaan kainaloon. Sen voisikin ajatella olevan jonkinlainen Espoon ja Helsingin risteytys. Rakentaminen on vielä melko tiivistä, mutta vehreyttä asuinalueilla alkaa jo näkyä. Julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät, mutta omalla autollakin pääsee jo liikkumaan järkevästi. Peruspalvelut löytyvät, mutta hienompien kivijalkaputiikkien ja fine dining ravintoloiden perässä joudut lähtemään keskustaan. Jos siis haluat asua lähellä keskustaa, mutta et kuitenkaan aivan keskustan hälinässä suuntaa katselemaan esimerkiksi Haagan vuokra-asuntoja, Pitäjänmäen vuokra-asuntoja, Konalan vuokra-asuntoja tai Kannelmäen vuokra-asuntoja.

Pohjois-Helsingissä rakentaminen on huomattavasti väljempää ja asumismuodot vaihtelevat enemmän. Samassa naapurustossa voi olla kerrostaloja, rivitaloja ja omakotitaloja. Näitä lähiöitä halkoo usein junarata, jonka ansiosta myös julkinen liikenne on sujuvaa, ja minne junat eivät taida, niin sinne kulkevat linja-autot. Mikäli Helsinki on sijaintina oikea, mutta kaipaat rauhallisempaa ympäristö, niin kurkkaa Oulunkylän vuokra-asunnot, Malmin vuokra-asunnot, Tapanilan vuokra-asunnot ja Tapulikaupungin vuokra-asunnot.

Meri ja luonto

Helsingissä meri on läsnä joka paikassa, ja ulkoilusaaret ovat avoinna jokaiselle kaupunkilaiselle. Saariin pääsee lautoilla kätevästi, ja meren rannat ovat kaupunkilaisten vapaassa käytössä. Luonto on lähellä myös keskustassa, ja keskuspuiston tuhannen hehtaarin kokoinen vehreä alue jatkuu Töölönlahdelta aina Pohjois-Helsinkiin saakka. Jokaisella Helsingin asuinalueella on omat ulkoilualueensa, joten luonnollinen tunnelma säilyy läpi kaupungin niin kesällä kuin talvellakin.

Toimiva joukkoliikenne ja erinomaiset palvelut

Helsingissä on hyvä asua, sillä kaupunki tarjoaa asukkailleen toimivan joukkoliikenteen sekä hyvät palvelut, joihin on helppo päästä joka puolelta Helsinkiä. Esimerkiksi lasten päivähoitopalvelut, koulut ja terveyskeskukset sijaitsevat lähellä jokaista.

Vaikka oma koti sijaitsisi kauempana Helsingin keskustasta, niin junalla, bussilla, metrolla tai raitiovaunulla pääsee kulkemaan nopeasti. Aikataulut löytyvät kätevästi HSL:n sivuilta ja sovelluksesta. Kaupunkisuunnittelussa on panostettu myös kevyen liikenteen väyliin, joten monet helsinkiläiset taittavat työmatkansa pyöräillen.

Vapaat vuokra-asunnot Helsingissä

Helsingin vapaiden vuokra-asuntojen valikoimasta löytyy sopiva koti varmasti jokaiselle. Kerrostaloasuminen on helsinkiläinen asuintapa, mutta lähiöissä on mahdollista asua myös pientaloissa. Jos haluaa asua aivan Helsingin keskustassa, asuinneliöitä on useasti vähemmän kuin loitommalla asuvilla. Helsingin Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat ympäri kaupunkia, ja vapaita vuokra-asuntoja on tarjolla niin yksinasuville, pariskunnille kun perheillekin.

Helsingissä on monia uudisrakennusalueita, mutta myös vanhoille asuinalueille rakennetaan lisää. Helsingin Lumo-vuokrakotisi voi sijaita vanhassa 50-luvun perinteisessä kivitalossa, modernissa uudessa kerrostalossa tai missä vain siltä väliltä. Lumo-vuokrakoteja löytyy myös taloista, jotka ovat ennen toimineet esimerkiksi toimistoina tai tehdastiloina, ja sittemmin kunnostettu laadukkaiksi vuokrakodeiksi.

Helsingissä on yli 150 Lumo-taloa ja tuhansia Lumo-vuokra-asuntoja, joiden joukosta löytyy varmasti juuri omaan elämäntyyliin sopiva koti. Löydät vapaat Helsingin Lumo-vuokra-asunnot verkkokaupastamme.

Helsingin ydinkeskustan Lumo-vuokra-asunnot

Helsingin ydinkeskustan tuntumassa on tarjolla useita Lumo-vuokra-asuntoja. Esimerkiksi Punavuori, Töölö ja Kallio ovat Helsingin perinteisimpiä asuinalueita. Niistä jokaisella on oma tunnelmansa, joka on erityistä juuri sille paikalle. Kamppi taas on liikenteen solmukohta ja eloisa asuinalue täynnä palveluita Helsingin ytimessä.

Pasila sijaitsee muutaman minuutin junamatkan päässä keskustasta, ja on myös suosittu asuinalue keskustan läheisyyttä kaipaaville. Pasilan palvelut ovat kohentuneet huomattavasti Mall of Triplan myötä. Pasilaa kehitetään voimakkaasti ja sinne nousee myös uusia asuntoja aseman läheisyyteen.

Merellistä vuokra-asumista Helsingissä

Helsingissä on monia kauniita asuinalueita meren välittömässä läheisyydessä. Kalasatama, Hernesaari ja Jätkäsaari ovat Helsingin uusimpia asumisen projektikohteita, joissa sijaitsee jo useampi viihtyisä Lumo-vuokra-asunto. Kalasataman, Hernesaaren ja Jätkäsaaren valttikortteja ovat merellisen sijainnin lisäksi Helsingin keskustan välitön läheisyys sekä hyvät pyörä- ja joukkoliikenneyhteydet. Myös Sompasaari on myös kehittyvä merellinen asuinalue lähellä keskustaa.

Kauppatorin kyljessä sijaitseva Katajanokka on myös viihtyisä asuinalue, jota ympäröi meri. Perinteinen Lauttasaari Helsingin eteläpuolella on suosittu asuinalue, ja viereinen Lehtisaari on myös kauniin vehreä paikka asua veden äärellä. Lähelle merta pääsee myös Munkkiniemessä.

Viihtyisää vuokra-asumista metroradan varressa Itä-Helsingissä

Itä-Helsingissä metroradan varrella sijaitsevat muun muassa pinta-alaltaan Helsingin suurin asuinalue Vuosaari sekä Rastila, Kontula, Itäkeskus, Herttoniemi, Myllypuro ja Mellunkylä. Vuosaaressa sijaitsee ehkä Helsingin upein hienohiekkainen ja suuri Aurinkolahden ranta, jonka tunnelma on kuin etelä-Euroopassa.

Muita Itäisen Helsingin kaupunginosia ovat esimerkiksi RoihuvuoriVartiokylä, Vesala ja Kurkimäki. Näissä kaikissa Itä-Helsingin kohteissa on tarjolla eri kokoisia Lumo-vuokra-asuntoja mukavassa ympäristössä hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä.

Vehreitä lähiöitä Keski- ja Pohjois-Helsingissä

Keski- ja Pohjois-Helsingin asuinalueiden vetonaulana ovat niiden kauniit puistot sekä hyvät ulkoilualueet. Keskuspuiston lisäksi muun muassa Pirkkolan, Paloheinän ja Talin ulkoilualueet tarjoavat upeat puitteet asukkaidensa vapaa-ajan viettoon. Keski-Helsingissä esimerkiksi Etelä-Haaga, Pohjois-Haaga, Kannelmäki, Konala ja Oulunkylä tarjoavat monia viihtyisiä Lumo-vuokrakoteja. Tarjolla on niin yksiöitä kuin perheasuntojakin.

Pohjois-Helsingin suosittuja asuinalueita ovat muun muassa Malmi, Tapanila, Tapaninkylä, Tapulikaupunki ja Suutarila. Näiden alueiden junaradan varrella olevat Lumo-vuokrakodit ovat suosittuja: ympäristön viihtyvyyden lisäksi myös kulkuyhteydet niin etelään kuin pohjoiseenkin päin ovat niin hyvät.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin