Haku
ARVONTA!

Taaplaajankatu 4 A 2

Kanavansuu, 53300 Lappeenranta

Katso kartalla

Rakennettu 1992

Asunto on heti vapaa

  • 640 €/kk
  • Vuokravakuus 0 €
    verkkokaupasta vuokratessa
  • 55
  • Luhtitalo, 2H+K
  • Savuton asunto
  • 1/2 kerros
  • Parveke
  • Lisäksi: erillinen WC, lämmin irtainvarasto
ARVONTA!

Vuokrataan parvekkeellinen kaksio Lappeenrannasta!

 

Tämä kaksio on varustettu toimivalla pohjaratkaisulla. Asunto sopii loistavasti yksinasuvalle tai pariskunnalle! Asunto sijaitsee luonnonläheisten ulkoilureittien vieressä.

Ruokailutila luo luonnollisen paikan ruokapöydälle ja olohuone on helposti sisustettavissa oman maun ja tyylin mukaan. Asunnon parvekkeelle on käynti olohuoneesta. Parvekkeella pääsee nauttimaan lämpimistä säistä tai kupillisesta kahvia aamulla.

Seinissä voi esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita Lumo-värikartasta omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut.

Suuntaa siis pian osoitteeseen Lumo.fi.

Alueen kuvaus

Lappeenranta

Lappeenranta sijaitsee Etelä-Karjalassa idän ja lännen rajaseudulla kauniin kirkasvetisen Saimaan järven rannalla.

Upeat luonnonkauniit maisemat, Saimaan kanava, kesäinen päivä Lappeenrannan satamatorilla sekä modernit perinneherkut vety- sekä atomilihapiirakat ovat monen ensimmäinen mielikuva Lappeenrannasta.

Lappeenranta on myös opiskelijoiden suosima yliopistokaupunki sekä menestyvä yrityskaupunki. Tähän kun lisätään vielä lappeenrantalaisten ihmisten leppoisuus niin ei ole mikään ihme, että Lappeenranta on haluttu paikka asua.

Lumo-vuokra-asunnot Lappeenrannassa

Lappeenrannassa asuu melkeinpä puolet koko Etelä-Karjalan asukkaista. Siellä on poikkeuksellisen paljon valinnanvaraa asuinalueiden ja asuntotyyppien kanssa, minkä takia vuokra-asuminen Lappeenrannassa on helppoa. Lappeenrannan kantakaupunki koostuu noin kymmenestä eri kaupunginosasta. Lumo-vuokra-asuntoja Lappeenrannassa on tarjolla kattavasti eri kaupunginosissa, joten jokaiselle löytyy varmasti se mieleisin.

Lappeenrannan asuinalueilla moderni ja uusi kohtaa sujuvasti historiallisen ja vanhan. Lappeenrannan kaupunki haluaa huomioida asukkaidensa tarpeet ja panostaa heidän viihtyvyyteensä. Kaupunki tekee asumisasioissa tiivistä yhteistyötä kaupunginosien yhdistysten ja kylien kanssa.

Lappeenrannan kaupunginosat

Lappeenrannassa on kolme suurempaa keskusta: pääkeskus, idässä Lauritsala ja lännessä Sammonlahti. Pääkeskuksesta löytyvät kaikki Lappeenrannan keskustan palvelut ravintoloista erikoisliikeisiin. Tämä alue on omimpiaan ihmiselle, joka haluaa asua keskustan sykkeessä ja palvelujen sylissä. Jos tämä kuulostaa omalta, kannattaa katsastaa vuokra-asunnot Lappeenrannan keskustassa, vuokra-asunnot Leirissä ja vuokra-asunnot Peltolassa. Jos taas mielii lähelle keskustaa, sekä järvenrantaan katse kannattaa suunnata vuokra-asuntoihin Rakuunamäellä sekä vuokra-asuntoihin Kimpisessä.

Kaupungin toinen keskus on Sammonlahti. Tämä alue sijaitsee keskustasta länteen ja on etenkin opiskelijoiden suosiossa, sillä alueelta on lyhyt matka LUT-yliopistoon. Jos yliopiston ja järven läheisyys houkuttelevat, suosittelemme tutustumaan vuokra-asuntoihimme Sammonlahdessa sekä vuokra-asuntoihimme Skinnarilassa.

Mikäli etsit kuitenkin kotia rauhallisemmalta alueelta, kauempana keskustan vilskeestä ja luonnon sekä järven ääreltä, voisivat vuokra-asunnot Kanavansuussa sekä vuokra-asunnot Kariniemessä olla etsimäsi vaihtoehto.

Keskeinen sijainti Suomessa

Hyvät kulkuyhteydet kaikkialle ovat olleet Lappeenrannan elinvoimaisuuden edellytykset. Helsinkiin on matkaa 215 kilometriä, jonka taittaa junalla kahdessa tunnissa. Pietariin pääsee puolessatoista tunnissa. Oma lentokenttä tarjoaa nopeat yhteydet moneen suuntaan, ja etelä-Eurooppaan pääsee jopa suorilla lennoilla.

Idyllinen Saimaa

Saimaan luonnonkauniit maisemat ja sen puhdas vesi tekevät vaikutuksen keneen tahansa. Saimaa onkin keskeinen osa kaupungin tunnelmaa. Saimaan idyllisyys on noteerattu myös maailmalla, ja muun muassa arvostettu julkaisu Wall Street Journal on nostanut Saimaan maailman viiden kauneimman järven joukkoon. "Rönsyilevä verkosto luotoja, kanavia ja saaria" - kuvailee Wall Street Journal Saimaata.

Saimaa on tunnettu myös ainoastaan Saimaalta löytyvästä erittäin uhanalaisesta saimaannorpasta, jota pyritään suojelemaan ja auttamaan kannan elpymisessä. WWF Suomen Norppalive toi tutuksi suurelle yleisölle erityisesti yhden kivellä usein köllötelleen Pullervo-norpan, jonka edesottamuksia seurasi tuhannet katsojat Norppalivestä ympäri Suomen ja jopa maailman.

Osa Lappeenrannan Lumo-vuokra-asunnoista sijaitsee järven läheisyydessä, ja oma Lumo-vuokrakoti on mahdollista saada upeilla ikkunasta avautuvilla järvinäkymillä varustettuna.

Perinteikäs kulttuurikaupunki

Lappeenranta on täynnä historiaa. Siellä sijaitsee muun muassa kuuluisa ja upea linnoitus, joka on peräisin 1700-luvulta. Se muistuttaa siitä, kuinka Ruotsi-Suomi ja Venäjä taistelivat toisiaan vastaan useiden vuosikymmenten ajan. Lappeenrannan kaupunki alkoi rakentua linnoituksen sisään ja sen reunamille, joista se myöhemmin laajeni ympäröivälle maaseudulle.

Viime vuosina Lappeenrannan kaupunki on entisöinyt useita linnoituksen osia alkuperäiseen asuunsa, ja alue on osa niin suomalaisten kuin ruotsalaisten ja venäläistenkin kulttuuriperintöä. Nykyisin linnoitus on myös Lappeenrannan kaupungin osa, jota kutsutaan vanhaksi kaupungiksi. Siellä on asuntoja, Rakuunamäen kasarmialue sekä kahviloita ja käsityöpuoteja. Kesäisin linnoituksen ruohokentät ovat hyvä paikka istahtaa piknikille ja nauttia Saimaan maisemista.

Kansainvälinen yliopistokaupunki

Lappeenrannan ylpeys on teknillinen yliopisto, Lappeenranta University of Technology. Lappeenrannan yliopisto on ensimmäinen yliopisto, joka on yhdistänyt tekniikan ja talouden, ja yliopisto toimii muutenkin vahvasti suunnannäyttäjänä teknillisillä aloilla.

Aktiivisten ihmisten Lappeenranta

Lappeenrannasta löytyy paljon tehtävää ja koettavaa. Lappeenrannassa voi harrastaa niin maalla, vedessä kuin ilmassakin, ja luonnonkauniit maisemat houkuttelevat liikkumaan ulkona. Lumo-vuokra-asunnot sijaitsevat lähellä luontoa hyvien harrastusmahdollisuuksien äärellä.

Pohjoismaiden suurin viihdekylpylä Holiday Club Saimaa tarjoaa paljon iloa kaikenikäisille. Ylämaalla sijaitsevat jalokivikylä sekä jalokivimuseo, joissa pääsee tutustumaan Suomen kansallisjalokiveen spektroliittiin. Kesäisin Lappeenrannan vetonaula on Suomen suurin hiekkalinna, joka rakennetaan Lappeenrantaan vuosittain vaihtelevin teemoin kolmesta miljoonasta kilosta hiekkaa.

Vapaat vuokra-asunnot Lappeenrannassa

Etelä-Karjalan maakuntakeskus Lappeenranta sijoittuu Saimaan rannalle ja myös useat vapaat vuokra-asuntomme sijaitsevat aivan vesistön tuntumassa. Junamatka Lappeenrannasta Helsinkiin kestää vain kaksi tuntia, jonka ansiosta Lappeenranta on myös suosittu opiskelijakaupunki. Kaupunkiin sijoittuu yhteensä 15 Lumo-taloa ja 458 vuokra-asuntoa. Lappeenrannan vapaista vuokra-asunnoistamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Katso kartalla    Tutustu saman alueen muihin asuntoihin

Kaikki palvelut

Lumo-asumiseen sisältyy

  • DNA Netti
  • Hiilijalanjälkitesti
  • Lemmikit tervetulleita
  • Vuokravakuus 0 €
  • Asukastapahtumat
  • Lumo-tiimi
  • Joustava kodinvaihto
  • My Lumo -palvelu

Muuttajan palvelut

  • Nollaa lämmityksen hiilijalanjälkesi​
  • Sähkösopimus
  • Kotivakuutus
  • Muuttosiivouspalvelu
  • Muuttopalvelu
  • Muuttolaatikot
  • Pienvaraston vuokraus
  • Yhteiskäyttöauto
Lue lisää palveluista
Talon tiedot

Taaplaajankatu 4

Kaksikerroksisen parvekkeellisen luhtikerrostalon asunnoissa on hyvät pohjaratkaisut. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat pesutupa, kuivaushuone, grillikatos sekä monikäyttöinen kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

Talon perustiedot
  • Rakennustyyppi: Luhtitalo
  • Valmistuminen: 1992
  • Energialuokka: D
  • Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa
  • Laajakaista: Elisa 10 Mbit/s
Talon yhteiset tilat: Kerhohuone, talosauna, pesutupa, kuivaushuone

1

Vuokraa koti verkosta

2

Tutustu asuntoon näytöllä

3

Muuta uuteen kotiisi!

Miten vuokraan?

Testaa oma hiilijalanjälkesi!

Oletko kestävän arjen sankari vai vastuullinen kanssamatkustaja? Kokeile hiilijalanjälkitestiämme ja nappaa vinkit kestävään asumiseen.

Tee testi