Metsäkaari 16

Hakala, 05460 Hyvinkää

Katso kartalla

Talossa ei juuri nyt ole vapaita asuntoja. Voit kuitenkin lähettää meille avoimen hakemuksen tai luoda hakuvahdin, niin autamme uuden kodin etsimisessä.

  • KerrostaloValmistuminen 1988
  • Kaksiot46 kpl4059,5

Metsäkaari 16

Pienkerrostalon asuntoina ainoastaan pieniä kaksioita. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut
  • Rakennustyyppi
    Kerrostalo
  • Valmistuminen
    1988
  • Energialuokka
    F
  • Varallisuusrajoitettu
    Ei
  • Hissi
    Ei
  • Antennijärjestelmä
    Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
  • Laajakaista
    DNA 50 Mbit/s
  • Autopaikat
  • Talon yhteiset tilat
    Jaettu talosauna, pesutupa, kuivaushuone

Saat palvelut kartalle näkymään klikkaamalla palvelun kuvaketta kartan alta. Tiedot perustuvat Profinderin tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Hakala

Hakala sijaitsee Hyvinkään eteläosassa noin kolmen kilometrin päässä keskustasta. Ympärillä on kaunista mäntymetsää ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Lähimmät palvelut, kuten päiväkoti, ala-aste ja lähikauppa, ovat noin kilometrin säteellä. Hakala on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue.

Hyvinkää

Hyvinkää on mukavan kokoinen, monipuolinen ja vehreä asuinkaupunki Uudellamaalla.

Pääkaupunkiseudun läheisyys vaikuttaa positiivisesti Hyvinkääseen, ja useat hyvinkääläiset käyvät pääkaupunkiseudulla töissä. Kulkuyhteydet ovat hyvät joka suuntaan, ja rautatien ansiosta junalla pääsee kulkemaan molempiin suuntiin nopeasti. Hyvinkäällä on kattavat palvelut asukkailleen, ja luonto on lähellä jokaista.

Hyvinkää uusille asukkaille - nämä on hyvä tietää ennen muuttamista Hyvinkäälle

Hyvinkää on vilkas, pieni kaupunki pääradan varressa ja Uudenmaan pohjoisosassa. Asukkaita kaupungissa on noin 47 000. Hyvinkää tarjoaa monipuolista asumista niin maaseutua muistuttavissa taajamissa kuin kaupunkimaisemassa keskustassa. Hyvinkään keskustasta löytyy kattavat palvelut, jotka suurelta osin keskittyvät kauppakeskus Willaan. Kauppakeskuksen nimi juurtaneen juonensa Hyvinkään keskustasta löytyvään vanhaan villatehtaaseen, jonka mukaan samainen alue on nimetty Tehtaaksi. Myös Lumo-kodit tarjoavat vuokra-asuntoja Tehtaan kaupunginosasta, erinomaiselta sijainnilta.
Tehtaan pohjoispuolelta löytyy Mustamännistön asuinalue. Mustamännistön alueen rakentaminen alkoi 1920-luvulla, jolloin sinne rakennettiin puuomakotitaloja villatehtaan työntekijöille. 1940-1950-luvuilla alueella alkoi rakentumaan kivisiä kerrostaloja muun muassa rautatietyöläisten kodeiksi, tältä ajalta ovat peräisin myös Lumo-kotien omistamat vuokra-asunnot Mustamännistössä. Näiden alueiden lisäksi Lumo-kodit tarjoavat vuokra-asuntoja Hangonsillasta ja vuokra-asuntoja Hakalasta.

Vanha rautatiekaupunki

Hyvinkää alkoi kehittyä aikoinaan rautatien ympärille, kun Helsingistä Hämeenlinnaan vievää rautatietä rakennettiin. Rautatien rakentamisen keskuspaikka perustettiin Hyvinkään asumattomalle metsäseudulle vuonna 1857. Työväestön asuttama taajama kasvoi rautatieaseman ja villatehtaan ympärille vähitellen vuosien saatossa. Hyvinkäästä tuli kaupunki vuonna 1960.

Vehreä järvikaupunki

Hyvinkäällä on kuusi yli sadan hehtaarin kokoista järveä sekä lisäksi useita kymmeniä pienempiä järviä. Hyvinkäällä on myös useita luonnonsuojelualueita, ja ulkoilumaastot ovat joka puolella kaupunkia todella hyvät. Ridasjärvi, Ritasaarensuo sekä Järvisuo tarjoavat hienot puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn.

Mukavaa tunnelmaa Hyvinkään keskustassa

Hyvinkään tunnetuin rakennus on Hyvinkään keskustassa sijaitseva kolmionmuotoinen männystä ja betonista rakennettu Hyvinkään kirkko, joka on Aarno Ruusuvuoren suunnittelema ja peräisin vuodelta 1961. Myös Rautatiemuseo on paikka, jossa Hyvinkäällä asuvat sekä vierailijat käyvät mielellään. Kauniit vanhat puutalot elävöittävät mukavasti keskustaa. Kaiken kaikkiaan kaupungin keskusta on hyvin kompakti sekä toimiva, ja siellä järjestetään paljon erilaisia tapahtumia hyvinkääläisten iloksi. Hyvinkää on saanut toimivasta keskustastaan myös tunnustusta, sillä vuonna 2015 se sai valtakunnallisen "Paras kaupunkikeskusta" -palkinnon.

Lumo-vuokra-asunnot Hyvinkäällä

Hyvinkään pikkukaupungissa on helppoa asua. Lumo-vuokra-asuntoja on tarjolla niin keskustassa kuin vähän kauempanakin. Hyvinkään Lumo-asunnot sopivat moneen tarpeeseen, niin perheille kuin pariskunnille ja yksin asuville. Kaikki Hyvinkään Lumo-vuokrakodit sijaitsevat hyvillä paikoilla kulkuyhteyksien sekä palvelujen lähellä. Hyvinkäällä pääsee liikkumaan helposti auton lisäksi myös pyöräillen tai julkisella liikenteellä.

Tehdas - viihtyisä alue keskustassa

Tehdas on historiallinen entisen Villatehtaan alueelle muodostunut asuinalue aivan Hyvinkään keskustassa. Siellä on paljon viehättäviä vanhoja puutaloja, ja samalla sinne rakennetaan uusia taloja. Tehtaan alueella voi asua modernissa Lumo-vuokra-asunnossa palvelujen välittömässä läheisyydessä aivan kauppakeskus Willan vieressä. Willasta löytyy kattavat palvelut ostosmahdollisuuksineen, ja alueella on myös päiväkoteja sekä omat koulut. Hyvinkään juna-asema sijaitsee puolentoista kilometrin päässä Tehtaasta.

Hangonsilta – uusi kaupunginosa palvelujen kainalossa

Hangonsilta on nopeasti kehittyvä asuinpainotteinen kaupunginosa aivan Hyvinkään keskustan palvelujen kupeessa. Ikään kuin kaupungin keskustan jatkeena toimivassa Hangonsillassa Juna-asema on kävelyetäisyydellä ja autollakin on sujuvat yhteydet joka suuntaan. Hangonsillasta löytyy Kipinä-talo, jossa toimii Hyvinkään lukio ja Hyvinkään Opisto. Lisäksi saman katon alla on monitoimitilat sekä paljon liikunta- ja muita palveluita, jotka ovat kaikkien kaupunkilaisten käytössä. Hangonsillan modernit ja laadukkaat Lumo-vuokrakodit sijaitsevat Astreankadulla.

Mustamännistö - viihtyisä asuinalue parin kilometrin päässä keskustasta

Mustamännistön viihtyisä asuinalue sijaitsee kahden kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Mustamännistön vuokra-asunnoissa pääsee asumaan idyllisissä Museoviraston suojelemissa perinteisissä kerrostaloissa hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Mustamännistössä on myös omat koulut ja päiväkodit sekä päivittäistavarakauppa.

Mukavuudet & Lumo-edut

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin