Haku

Yliopistonkatu 39 E 51

Tammela, 33500 Tampere

Asunto on heti vapaa

Asuntovideo

Voit katsoa kuvien lisäksi videonkuvan tästä asunnosta!

  Vuokraasi kuuluvat lisäksi nämä Lumo-edut

  Kylpyhuone, lämmin irtainvarasto, tupakointi kielletty sisätiloissa

  Asunnossa on tyytyväisyystakuu

  Lue lisää tyytyväisyystakuusta
  • Tarjotaan vuokralle 4.kerroksen kaksio Yliopistonkadulta Tammelasta!

   Tässä vuokra-asunnossa on laminaattilattia ja valkoisella maalatut seinät. 

   Keittiön kaapistot ovat vaaleat, ei tilavarausta astianpesukoneelle. Kuvista poiketen liesi on uusittu. Laatoitettuun kylpyhuoneeseen sopii kapea pyykinpesukone.

   Asunnon ikkunat ovat sisäpihan suuntaan. 

   Taloyhtiössä ei ole autopaikkoja. Tutustu yhteiskäyttöautoetuun yhteiskäyttöauto

   Vuokraa tämä Lumo-koti omaksesi!

   Huom. Yliopistonkatu 39 kohteeseen on suunnitteilla peruskorjaus ja suunnittelu on aloitettu joulukuussa 2019. Varsinainen peruskorjaus on suunniteltu toteutettavaksi aikaisintaan vuonna 2022, todennäköisesti kuitenkin vasta myöhemmin. Toteutus riippuu sen hetkisestä kustannustasosta, eikä siten ole vielä täysin varmaa. Peruskorjauksen tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan hyvissä ajoin ennen korjauksen aloittamista, viimeistään n. 7 kuukautta ennen aloitusta.

  • Suosittu Tammelan alue sijaitsee keskustan tuntumassa. Aamukahville voit poiketa vaikkapa Tammelantorille, joka tarjoaa lähes joka päivä perinteikästä tamperelaista torielämää. Rautatieasema on melkein vieressä ja linja-autoasemallekin kävelet vartissa.

  Mukavuudet & Lumo-edut

  Talon tiedot

  Yliopistonkatu 39

  Tampereen Tammelassa sijaitsevasta talosta on Keskustorille kilometrin verran. Raitiovaunuliikenne tulee kulkemaan muutaman vuoden päästä talon edestä, samoin bussipysäkki on aivan talon läheisyydessä. Idyllinen talo on rakennettu vuonna 1904 ja peruskorjattu vuonna 1994.

   

  Tora- ja Sopulinnan talot (Yliopistonkatu 39 ja Itsenäisyydenkatu 8) muodostavat ihanan sisäpihan, joka on kauniin vehreä. Yhteisinä tiloina taloilla on muun muassa asukkaiden maksuttomasti käytössä oleva kuntosali, pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone. Jokaiselle asunnolle on omat irtaimistovarastot. Piha-alueelle kunnostus on tehty vuonna 2008, huoneistojen keittiöt ja kylpyhuoneet on uusittu ja putkiremontti tehty vuonna 2001, ikkunat on uusittu vuonna 1994.

   

  Huom. Yliopistonkatu 39 kohteeseen on suunnitteilla peruskorjaus ja suunnittelu aloitetaan joulukuussa 2019. Varsinainen peruskorjaus on suunniteltu toteutettavaksi aikaisintaan vuonna 2022, todennäköisesti kuitenkin vasta myöhemmin. Toteutus riippuu sen hetkisestä kustannustasosta, eikä siten ole vielä täysin varmaa. Peruskorjauksen tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan hyvissä ajoin ennen korjauksen aloittamista, viimeistään n. 7 kuukautta ennen aloitusta.  Lumo-asukkaana saat enemmän

  Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

  - Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
  - Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
  - My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
  - Pihakoutsin treenit omassa pihapiirissä ja lähiluonnossa.

  Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

  • Rakennustyyppi
   Kerrostalo
  • Valmistuminen
   1904
  • Energialuokka
   C2007
  • Antennijärjestelmä
   Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa
  • Talon yhteiset tilat
   pyörävarasto, kerhohuone, sauna, pesutupa, kuivaushuone
  Hei Lumo-asukas!

  Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

   • Joustava asunnonvaihto
   • Ei irtisanomisaikaa

  Etkö ole varma, kuinka pitkäksi aikaa tarvitset asuntoa?

  Jos et ole varma asumistarpeesi kestosta, voit aluksi muuttaa tähän kotiin myös kolmen kuukauden määräaikaisella sopimuksella hintaan 910 €/kk.

  Lue lisää

  Vuokraa huoletta, tarjoamme tyytyväisyystakuun!

  Tyytyväisyystakuu tarkoittaa, että voit peruuttaa asunnon vuokrasopimuksen kuluitta, mikäli se ei vastaa ennalta annettuja tietoja tai sinun tarpeitasi.

  Tutustu tarkemmin

  Rakastu uutuuksiin!

  Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

  Tutustu uutuuksiin

  Lumo-asukkaana saat enemmän

  Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

  Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

  Tutustu etuihin