1 / 12
Varallisuusrajoitettu

Tuulenkaato 1 G 28

Lapinrinne, 96190 Rovaniemi

Asunto on heti vapaa

Huom! Tämä asunto on varallisuusrajoitettu ja sen voi vuokrata vain hakemuksella.

 • Autopaikkoja vapaana 0 kpl ›
 • Oma piha
 • Kylpyhuone, ulkovarasto, tupakointi kielletty sisätiloissa
 • Vuokrataan kaksio omalla pihalla Lapinrinteestä!

   

  Tämä kaksio sijaitsee luonnonläheisellä asuinalueella parin kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Tässä kodissa on käytettävissäsi oma piha, johon voit sisustaa vaikka terassikalusteet. Pohjaratkaisu on tilava ja erilliseen keittiöön mahtuu ruokailuryhmä. Tämä koti sopii hyvin vaikka pariskunnalle tai pienelle perheelle. Säilytystilaa on makuuhuoneen reilunkokoisissa kaapeissa. Asunto on ikkunoitu kahteen suuntaan.

  Asunnon lattiassa on vaaleahko laminaatti ja seinät on maalattu pääosin valkoisella. Makuuhuoneessa on kahdella peräseinällä vaalean harmaat tehostemaalit. Keittiön kaapistot ovat valkoiset. Keittiössä on jääpakastinkaappi, tavallinen liesi ja liitäntä astianpesukoneelle. Pesuhuone on laatoitettu valkoisilla ja sinisillä laatoilla. Paikka ja liitäntä pyykinpesukoneelle löytyy. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Asuntoon kuuluu ulkovarasto.

  Seinissä voi esiintyä normaaleja asumisen jälkiä. Kotia voi halutessaan maalata Lumo-värikartan sävyillä itse – me tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

  Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut.

  Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

 • Lapinrinne on parin kilometrin päässä keskustasta sijaitseva vehreä ja luonnonläheinen asuinalue. Alueella on paljon omakotitalo- ja rivitaloasutusta. Alueella sijaitsevat päiväkoti ja kauppa sekä ammattioppilaitos. Lapinrinteeltä pääsee sujuvasti kevyenliikenteen väyliä pitkin niin keskustaan kuin eteläkeskukseen ja Korkalovaaraan. Korkalovaaran ala- ja yläaste sijaitsevat alle kilometrin päässä.

Mukavuudet & Lumo-edut

Talon tiedot
Tuulenkaato 1

Kohteessa on sekä luhti- että rivitaloasuntoja. Luhtitalossa on kahdessa kerroksessa kaksioita, yläkerran asunnoissa on parveke ja alakerran asunnoissa on oma piha. Rivitaloissa on sekä kaksioita että kolmioita. Talojen keskellä on suojaisa piha-alue, jossa lapsille on leikkipaikka. Kohteen piha-alue on remontoitu 2010. Kohteen vieressä sijaitsevat Lapinrinteen päiväkoti ja lähikauppa. Lähes kaikissa asunnoissa on tehty keittiöremontti ja useassa asunnossa myös kylpyhuone on remontoitu. Kohteessa on lemmikkieläimet sallittu ja autopaikkoja on riittävästi. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa sekä kerhohuone ja kuntosali.
 • Rakennustyyppi
  Luhtitalo
 • Valmistuminen
  1988
 • Energialuokka
  E2007
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): Other
 • Laajakaista
  null null
 • Talon yhteiset tilat
  Jaettu talosauna, jaettu pesutupa, jaettu kuivaushuone

Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

 • Joustava asunnonvaihto
 • Ei irtisanomisaikaa
Tutustu vaihtajan etuihin

Rakastu uutuuksiin!

Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

Tutustu uutuuksiin

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin