Haku
Varallisuusrajoitettu

Hänninkuja 3 K 46

Räätykänmäki, 11710 Riihimäki

Asunto on heti vapaa

Huom! Tämä asunto on varallisuusrajoitettu ja sen voi vuokrata vain hakemuksella.

ARVONTA!

Osallistu arvontaan! Vuokratessasi Lumo-kodin maaliskuun aikana osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa 500 euron arvoisen sisustuslahjakortin Vepsäläiseen! Lue lisää täältä.

Win a gift card! When you rent a Lumo home during March, you will also participate in the draw for a € 500 gift card in Vepsäläinen. The campaign is valid from March 1 to March 31, 2021. The winner will be drawn on April 6, 2021, and notified personally. The prize will be delivered to the winner during April. Read also the general rules of the draw.

 • Autopaikkoja vapaana 5 kpl ›
 • Terassi
 • Kylpyhuone, ulkovarasto, tupakointi kielletty sisätiloissa
 • Vuokrataan kodikas kaksio Riihimäen Räätymäeltä!

   

  Tämä Lumo-koti sijaitsee Räätymäellä, vajaan kolmen kilometrin päässä Riihimäen keskustasta. Välillä kulkee busseja. Alue on rauhallista ja pientalo valtaista. Kävelyetäisyydeltä löytyy päiväkoti ja koulu. Isompiin kauppoihin on matkaa noin 1,5 kilometriä.

  Kodissa on selkeä ja käytännöllinen pohja, joka toimii myös arjessa. Huoneet ovat hyvänkokoiset ja ehjää seinäpintaa löytyy reilusti, joka tekee sisustamisesta helppoa. Makuuhuoneesta löytyy säilytyskaappeja koko seinän leveydeltä. Kodin kruunu on tietenkin oma terassi.

  Asunnossa on helppohoitoinen beige muovimatto ja pääosin valkoisella maalatut seinät. Makuuhuoneessa on tehosteena käytetty mintunvihreätä sekä huoneen ympäri meneviä boordeja.
  Keittiökaapistot ovat valkoiset muovivetimin. Välitilassa on valkoiset laatat ja työskentelytasot ovat valkoiset. Astianpesukoneelle löytyy liitännät.
  Kylpyhuoneessa on sininen muovimatto ja beiget peltiseinät. Pesukoneelle löytyy liitännät.

  Seinissä voi esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita Lumo-värikartasta omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi.

  Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut.

  Suuntaa siis pian osoitteeseen Lumo.fi.

 • Viihtyisä ja rauhallinen pientaloalue. Lähellä sijaitsevat koulu ja leikkipuisto. Rautatieasemalle ja Riihimäen keskustan palveluihin on matkaa noin kolme kilometriä. Alue tarjoaa hyvät, puistomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Mukavuudet & Lumo-edut

Talon tiedot
Hänninkuja 5

Hänninkuja 5:n luhtitalon asukkaiden käytössä ovat kerhohuone sekä maksuton pesutupa D-talossa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaita asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/edut
 • Rakennustyyppi
  Luhtitalo
 • Valmistuminen
  1990
 • Energialuokka
  D2007
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): Elisa
 • Talon yhteiset tilat
  Talosauna, pesutupa, jaettu kuivaushuone
Hei Lumo-asukas!

Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

  • Joustava asunnonvaihto
  • Ei irtisanomisaikaa

Rakastu uutuuksiin!

Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

Tutustu uutuuksiin

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin