Haku
Varallisuusrajoitettu

Kuivastie 21 A 44

Tuira, 90500 Oulu

Asunto on heti vapaa

Huom! Tämä asunto on varallisuusrajoitettu ja sen voi vuokrata vain hakemuksella.

Vuokraasi kuuluvat lisäksi nämä Lumo-edut

Kylpyhuone, ulkovarasto, tupakointi kielletty sisätiloissa

 • Näppärä kaksio vapaana!

  Tässä huoneistossa keittiön kaapistot ovat sinisen sävyiset. Huoneiston seinäpinnat ovat siistit valkoiset ja lattiassa on vaaleasävyinen laminaatti. Olohuoneen jatkeena on eteläsuuntainen lasitettu parveke.

  Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan monista eduista koko asumisajan. Lisää asukasetuja löydät osoitteesta Lumo.fi/edut. Esimerkiksi tarjoamme asukkaillemme maalit.

Mukavuudet & Lumo-edut

Talon tiedot
Kuivastie 21

Länsi-Tuirassa sijaitseva kahdeksankerroksinen kerrostalo. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet. Pihapiiri on viihtyisä ja vehreä, lapsille on hyvät leikkipaikat. Yhteinen grillipaikka on Hartaantie 14 pihapiirissä. Kävelymatkan päässä on Tuiran terveysaseman palvelut.

Yhteistiloissa on asukkaiden käytössä kuivaushuone ja kerhohuone. Liikunnan ystäviä palvelee talon alakerrassa suosittu kuntosali. Viereisessä talossa Hartaantie 14:ssä, löytyy myös maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Huomio! Ennakkotiedote tulossa olevasta kiinteistön korjaustyöstä. Remontti tehdään vuosien 2020 – 2021 aikana. Aloitusajankohta tarkentuu myöhemmin.

Kiinteistön kaikkiin huoneistoihin asennetaan laminaattilattia. Huoneistojen keittiökaapistot uusitaan ja tarvittaessa uusitaan kodinkoneet. Kaikkiin asuntoihin tulee astianpesukonevaraus mutta ei astianpesukonetta. Makuuhuoneiden ja eteisen kaapistot uusitaan.  Kylpyhuoneet remontoidaan ja kalusteet uusitaan.

Suunnitelmissa on toteuttaa korjaustyö vaiheittain siten, että kiinteistöstä tyhjennetään kahden kerroksen asunnot kerrallaan remontin suorittamiseksi näissä asunnoissa. On mahdollista myös, että yksittäisiä asuntoja remontoidaan muualtakin kuin kulloinkin remontin alla olevissa kahdessa kerroksessa.

Remontoitavissa asunnoissa asuminen remontin aikana ei ole mahdollista korjaustöiden laajuuden vuoksi.

 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1986
 • Energialuokka
  D2007
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
 • Talon yhteiset tilat
  pyörävarasto, kerhohuone, sauna, pesutupa, kuivaushuone, irtainvarasto, väestönsuoja
Hei Lumo-asukas!

Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

  • Joustava asunnonvaihto
  • Ei irtisanomisaikaa

Rakastu uutuuksiin!

Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

Tutustu uutuuksiin

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin