Haku
Varallisuusrajoitettu

Halkaisijantie 5 D 33

Vuosaari, 00980 Helsinki

Asunto on heti vapaa

Huom! Tämä asunto on varallisuusrajoitettu ja sen voi vuokrata vain hakemuksella.

Vuokraasi kuuluvat lisäksi nämä Lumo-edut

Kylpyhuone, lämmin irtainvarasto, tupakointi kielletty sisätiloissa

 • Vuokrataan ihastuttava kaksio Vuosaaresta.

  Tämä Lumo-vuokrakoti on unelma sille, joka arvostaa asunnossa hyvää kuntoa ja selkeää pohjaratkaisua. Asunnossa on juuri saatu valmiiksi keittiö- ja kylpyhuoneremontti. Pääset siis heti nauttimaan uusista tiloista.

  Asunnossa on entuudestaan laminaattilattia ja maalatut seinät. Seinissä voi esiintyä normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan ohjeet sisämaalaukseen. 

  Keittiössä on valkoiset kaapistot ja kylpyhuone on laatoitettu. Muualla talossa remontit ovat vielä käynnissä. Lisäksi taloon tehdään julkisivuremonttia, jonka yhteydessä parvekkeet lasitetaan. Remonttien valmistuttua koko talossa, vuokrankorotus asuntoon tulee olemaan arviolta 1,20€/asm2/kk.

  Suuntaa siis pian osoitteeseen www.lumo.fi.

 • Vuosaari sijaitsee meren rannalla Itä-Helsingissä. Upea merenrantapuisto ja laajat luontoalueet antavat hyvät puitteet liikuntaharrastuksiin. Keskustaan on loistavat yhteydet bussilla tai metrolla. Alueen asukkaita palvelevat liikuntatilat, ravintolat, päiväkodit, koulut ja kauppakeskus. Luonnonkauniilla alueella asuu paljon lapsiperheitä.

Mukavuudet & Lumo-edut

Talon tiedot

Halkaisijantie 5

HUOM! Asumismukavuuden lisäämiseksi Halkaisijantie 5:n kaikkien asuntojen kylpyhuoneet, keittiöt, ikkunat ja parvekeovet tullaan uusimaan, parvekekaiteet vaihdetaan ja asennetaan parvekelasitukset. Työ alkaa loppuvuodesta 2019, etenee rapuittain ja on arvioitu olevan kokonaisuudessaan valmis vuoden 2020 lopulla. Kylpyhuoneen uusimisen on arvioitu kestävän noin 50 pv ja keittiön noin 30 pv. Eri korjaustyöt eivät ole samaan aikaan käynnissä samassa asunnossa. Asunnossa voi asua remontin aikana. Kun koko talon osalta remontti on valmis niin vuokra nousee arviolta 1,2 €/m2.

Vaalea kolmekerroksinen talo sijaitsee Vuosaaressa, rauhallisella paikalla, luonnonsuojelualueen tuntumassa. Talon isolla pihalla on lapsille kaksi leikkialuetta. Asukkaiden yhteiskäytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.
- Pihakoutsin treenit omassa pihapiirissä ja lähiluonnossa.

Lisää Lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

 • Rakennustyyppi
  Kerrostalo
 • Valmistuminen
  1990
 • Energialuokka
  D2007
 • Antennijärjestelmä
  Kaapeli-TV (DVB-C): DNA
 • Talon yhteiset tilat
  pyörävarasto, sauna, pesutupa, kuivaushuone, irtainvarasto, väestönsuoja
Hei Lumo-asukas!

Lumo-asunnosta toiseen vaihtaminen kannattaa

  • Joustava asunnonvaihto
  • Ei irtisanomisaikaa

Rakastu uutuuksiin!

Kurkista tuleviin, ihaniin Lumo-taloihin – kenties löydät juuri sen oikean kodin.

Tutustu uutuuksiin

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita.

Pyrimme tarjoamaan asukkaillemme koko ajan uusia arkea parantavia asukasetuja, sekä kehitämme asukkaan sähköistä My Lumo -palvelua.

Tutustu etuihin